Ухвала
від 04.04.2018 по справі 757/16513/18-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/16513/18-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 квітня 2018 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 розглянувши в судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого в ОВС першого слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Департаменту з розслідування ОВС у сфері економіки Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про проведення обшуку,-

В С Т А Н О В И В :

До провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання слідчого в ОВС першого слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Департаменту з розслідування ОВС у сфері економіки Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу процесуального керівництва та підтримання державного обвинувачення управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 про проведення обшуку.

Обґрунтовуючи внесене клопотання, сторона кримінального провадження вказує, що Управлінням з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42016000000000525 від 19.02.2016, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 205, ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 205, ч. 3 ст. 212 КК України.

Сторона кримінального провадження вказує, що в ході розслідування виникла необхідність у проведенні обшуку у нежилих приміщеннях за адресою: місто Київ, Метрополита Василя Липківського (колишня назва вулиця Урицького), 16, які на праві власності належать ТОВ «Вілома».

В судовому засіданні слідчий підтримав клопотання, посилаючись на викладені в ньому доводи та на долучені до матеріалів клопотання документи.

Обшук, у відповідності з ст. 234 КПК України проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Заслухавши пояснення слідчого, дослідивши матеріали, якими обґрунтовується внесене клопотання, надходжу до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, з метою встановлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб, які матимуть значення доказів у кримінальному провадженні.

Разом з тим, слідчий суддя вважає, що клопотання про проведення обшуку в частині відшукання та вилучення грошових коштів, здобутих злочинним шляхом, цінностей, які в подальшому можуть забезпечити цивільний позов, а також інших предметів й документів не підлягає задоволенню, оскільки слідчим не обґрунтовано та не конкретизовано клопотання в цій частині. Слідчий не позбавлений можливості при проведенні обшуку самостійно вилучити майно та в подальшому звернутися до слідчого судді з клопотанням про накладення арешту на тимчасово вилучене майно, якщо слідчий суддя встановить, що є достатні підстави вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ч. 2 ст. 167 КПК України.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 108, 234-235, 309 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого в ОВС першого слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Департаменту з розслідування ОВС у сфері економіки Генеральної прокуратури України ОСОБА_3 про проведення обшуку задовольнити частково.

Надати дозвіл слідчим слідчої групи у кримінальному провадженні № 42016000000000525, та прокурорам, які входять до складу групи прокурорів Генеральної прокуратури України, або за їх дорученням іншим працівникам правоохоронних органів України на проведення обшуку у нежилих приміщеннях за адресою: місто Київ, Метрополита Василя Липківського (колишня назва вулиця Урицького), 16, які на праві власності належать ТОВ «Вілома», з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення та майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а саме виявлення та вилучення: речей, предметів, бухгалтерських та інших документів, пов`язаних з фінансово-господарською діяльністю ТОВ «Нікатекс-Сервіс» (ЄДРПОУ 39334451), ТОВ «Імпульс Прогрес» (ЄДРПОУ 39866786), ТОВ «ГрейнЛайн» (ЄДРПОУ 40028613), ТОВ «Пассадо» (ЄДРПОУ 39931205), ТОВ «Айленд Груп» (ЄДРПОУ 39866566), ТОВ «Бруден» (ЄДРПОУ 39626870), ТОВ «Стиль Медіа» (ЄДРПОУ 36858290), ТОВ «АгродімСоюз» (ЄДРПОУ 41661783), ТОВ «Центродорбуд» (ЄДРПОУ 41583915), ТОВ «ПромСоюз» (ЄДРПОУ 41659245), ТОВ «Промоера» (ЄДРПОУ 41583868), ТОВ «Укрторгенерго» (ЄДРПОУ 40699973) та ТОВ «Нірсістем» (ЄДРПОУ 41556001) та інших суб`єктів господарської діяльності, у тому числі фізичних осіб-підприємців, які використовувались для здійснення протиправної діяльності, договорів щодо постачання товарів (робіт, послуг), додатків до договорів, податкових та видаткових накладних, актів прийому-передачі, специфікацій, документів, що стосуються придбання/продажу ТМЦ, банківських платіжних документів, податкової звітності, грошових чеків та грошових (чекових) книжок, платіжних доручень, рахунків на оплату (рахунків-фактур), заяв та довіреностей на отримання грошових коштів, предметів та документів, які свідчать про оготівкування коштів, дійсної реалізації товарів, банківських карток та документів щодо їх відкриття, електронних ключів доступу до системи «Клієнт-Банк» та подання звітності, чистих аркушів або/та бланків документів з відбитками печаток підприємств, чорнових записів, блокнотів, робочих зошитів, печаток та штампів суб`єктів господарювання, комп`ютерної техніки та електронних носіїв інформації, засобів зв`язку, що містять вищевказані документи в електронному виді та використовувались для вчинення злочинів.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Підготовлено в 2-х копіях.

Прим. __ слідчий БезушкоА.П.

Виконавець: ОСОБА_1

04.04.2018

Дата ухвалення рішення04.04.2018
Оприлюднено22.02.2023
Номер документу74745673
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —757/16513/18-к

Ухвала від 04.04.2018

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Новак Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні