Ухвала
від 19.06.2018 по справі 804/523/18
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

19 червня 2018 рокусправа № 804/523/18 Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів: судді-доповідача - ОСОБА_1, суддів: Божко Л.А., Уханенка С.А.,

перевіривши у м. Дніпрі апеляційну скаргу Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області

на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 27 квітня 2018 р. (суддя Кучма Костянтин Сергійович) в адміністративній справі

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Яхт-Клуб "Прибій"

до Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області

про визання дій протиправними, визнання протиправним та скасування припису, -

в с т а н о в и в:

До Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду 15 червня 2018 р. надійшла апеляційна скарга Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 27 квітня 2018 р. в адміністративній справі № 804/523/18 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Яхт-Клуб "Прибій" до Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області про визання дій протиправними, визнання протиправним та скасування припису.

Також, заявником апеляційної скарги було заявлено клопотання про поновлення строку на подання апеляційної скарги, яке обгрунтоване тим, що справа розглядалась в суді першої інстанції в порядку письмового провадження, а копія повного тексту судового рішення була отримана 24.05.2018 року, що підтверджується доданою до клопотання копією супровідного листа суду першої інстанції.

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст.295 КАС України, апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів, а на ухвалу суду - протягом п'ятнадцяти днів з дня його (її) проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення (ухвали) суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Отже, виходячи з того, що апеляційна скарга була подана в межах тридцятиденного строку з дня отримання копії оскаржуваного рішення, суд апеляційної інстанції вважає обгрунтованим заявлене клопотання про поновлення строку на подання апеляційної скарги.

Також, судом апеляційної інстанції встановлено, що підстави для повернення апеляційної скарги чи відмови у відкритті апеляційного провадження відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.295, ст. 300 Кодексу адміністративного судочинства України суд, -

у х в а л и в:

Клопотання Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області про поновлення строку на подання апеляційної скарги на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 27.04.2018 року у справі №804/523/18 - задовольнити.

Поновити Головному управлінню Держгеокадастру у Дніпропетровській області строк на подання апеляційної скарги на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 27.04.2018 року у справі №804/523/18.

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 27 квітня 2018 р. (суддя Кучма Костянтин Сергійович) в адміністративній справі № 804/523/18 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Яхт-Клуб "Прибій" до Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області про визання дій протиправними, визання протиправним та скасування припису.

Запропонувати учасникам справи протягом 10 днів з дати отримання даної ухвали подати до суду відзив на апеляційну скаргу разом з доказами надсилання (надання) його копії та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Розгляд справи здійснювати в приміщені Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду за адресою: м. Дніпро, пр. Слобожанський, 29, прим. 504.

Копію ухвали про відкриття апеляційного провадження у справі разом з копією апеляційної скарги та доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи.

Ухвала суду набирає законної сили 19 червня 2018 року та оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач: ОСОБА_1

Суддя: Л.А. Божко

Суддя: С.А. Уханенко

СудДніпропетровський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.06.2018
Оприлюднено20.06.2018
Номер документу74757715
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/523/18

Постанова від 13.09.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Дадим Ю.М.

Постанова від 13.09.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Дадим Ю.М.

Ухвала від 19.06.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Дадим Ю.М.

Ухвала від 19.06.2018

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Дадим Ю.М.

Рішення від 27.04.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кучма Костянтин Сергійович

Ухвала від 22.02.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кучма Костянтин Сергійович

Ухвала від 19.02.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кучма Костянтин Сергійович

Ухвала від 19.01.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кучма Костянтин Сергійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні