Ухвала
від 21.06.2018 по справі 591/3350/18
ЗАРІЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 591/3350/18 Провадження № 2-а/591/364/18

У Х В А Л А

про відкриття провадження

21 червня 2018 року м. Суми

Суддя Зарічного районного суду м. Суми Клименко А.Я., розглянувши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 до поліцейського СРПП Кіцманського ВП ГУНП в Чернівецькій області ОСОБА_2, Кіцманського ВП ГУНП в Чернівецькій області про скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності ,-

в с т а н о в и в :

Позивач ОСОБА_1 (зареєстроване місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_1) звернувся до суду з позовною заявою до поліцейського СРПП Кіцманського ВП ГУНП в Чернівецькій області ОСОБА_2 (місце проходження служби: 59300, Чернівецька область, м. Кіцмань, вул. Незалежності, 48), Кіцманського ВП ГУНП в Чернівецькій області (місцезнаходження: 59300, Чернівецька область, м. Кіцмань, вул. Незалежності, 48, код ЄДРПОУ 39578251), в якій просить визнати протиправною та скасувати постанову про адміністративне правопорушення НК №846116 від 30.05.2018 року.

Адміністративний позов подано з дотриманням вимог статей 160, 161 Кодексу адміністративного судочинства України.

Позивача звільнено від сплати судового збору на підставі ст. 288 КУпАП.

Підстав для залишення без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження у справі, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України немає.

Справа підсудна Зарічному районному суду м. Суми.

Відповідно до вимог ст. 12, ст. 257 КАС України справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись статтями 171, 248 КАС України, суддя-

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до поліцейського СРПП Кіцманського ВП ГУНП в Чернівецькій області ОСОБА_2, Кіцманського ВП ГУНП в Чернівецькій області про скасування постанови про притягнення до адміністративної відповідальності.

Справу розглянути за правилами спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання на 05 вересня 2018 року о 09 год. 00 хв. в приміщенні Зарічного районного суду м. Суми за адресою м. Суми, вул. Академічна, 13, 4 поверх, зал. №9 - каб.403, з обов'язковою участю сторін.

Зобов'язати відповідача, за наявності, надати до суду матеріали відеофіксації з персонального відеореєстратора події, яка сталася 30.05.2018 року за участю ОСОБА_1.

Роз'яснити відповідачу право подати відзив на позов з доказами на підтвердження обставин, на яких він ґрунтується, в строк не пізніше 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз'яснити позивачу право подати відповідь на відзив щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення, в строк не пізніше 5 днів з дня отримання такого відзиву. Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) до суду.

Роз'яснити відповідачу право подати заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення, в строк не пізніше 5 днів з дня отримання відповіді на відзив. Копія заперечення та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) до суду.

В Зарічному районному суді м. Суми наявна технічна можливість для проведення судового засідання в режимі відеоконференції. Учасники справи мають право подати до суду заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за пять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади в Україні за адресою http://court.gov.ua/fair/sud1805/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена лише з підстав порушення правил підсудності.

СУДДЯ А.Я.КЛИМЕНКО

СудЗарічний районний суд м.Сум
Дата ухвалення рішення21.06.2018
Оприлюднено22.06.2018
Номер документу74828999
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —591/3350/18

Ухвала від 05.09.2018

Адміністративне

Зарічний районний суд м.Сум

Клименко А. Я.

Ухвала від 21.06.2018

Адміністративне

Зарічний районний суд м.Сум

Клименко А. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні