Ухвала
від 20.06.2018 по справі 737/488/18
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/748/641/18

Єдиний унікальний № 737/488/18

У Х В А Л А

20 червня 2018 рокум. Чернігів

Чернігівський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого судді Кухта В.О.,

при секретарі Оніщенко Ю.В.,

провівши підготовче засідання в залі суду в м. Чернігові по цивільній справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Куликівської селищної ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору та боці відповідача: Куликівська районна державна нотаріальна контора, Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області, про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування,-

В С Т А Н О В И В:

01.06.2018 року до Чернігівського районного суду Чернігівської області з Куликівського районного суду Чернігівської області в порядку ст. 31 ЦПК України надійшов позов ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Куликівської селищної ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору та боці відповідача: Куликівська районна державна нотаріальна контора, Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області, про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування.

Позивачі в підготовче судове засідання не з'явились, надали заяву про розгляд справи без їх участі, позов підтримують та просять його задовольнити.

Відповідач - Куликівська селищна рада в підготовче судове засідання не забезпечив явку свого представника, надав заяву про розгляд справи без участі його представника, позов визнає.

Третя особа - Чернігівська районна державна нотаріальна контора, не забезпечила явку свого представника в підготовче судове засідання, надала заяву про розгляд справи без участі її представника

Третя особа - Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області, в підготовче судове засідання не забезпечила явку свого представника, надала заяву про розгляд справи без участі її представника.

У ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній справі проведено підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України . При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому засіданні не встановлено.

Суд вважає необхідним закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 197, 200, 211, 258-261 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Куликівської селищної ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору та боці відповідача: Куликівська районна державна нотаріальна контора, Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області, про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 06 липня 2018 року на 11:00 годину в приміщенні Чернігівського районного суду Чернігівської області за адресою: м. Чернігів, вул. Хлібопекарська, буд. 4.

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя В.О. Кухта

СудЧернігівський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення20.06.2018
Оприлюднено26.06.2018
Номер документу74917544
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —737/488/18

Рішення від 06.07.2018

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Кухта В. О.

Ухвала від 20.06.2018

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Кухта В. О.

Ухвала від 04.06.2018

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Кухта В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні