Ухвала
від 26.06.2018 по справі 810/750/18
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового

розгляду по суті

26 червня 2018 року           м. Київ           Справа № 810/750/18

Київський окружний адміністративний суд у складі: головуючого – судді Харченко С.В., при секретарі: Рафальській О.С., розглянувши в підготовчому засіданні матеріали адміністративної справи

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «РАБУС»

дотретя особа:Державної фіскальної служби України,Києво-Святошинська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Київській області,

провизнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю «РАБУС» звернулось до суду з позовом до Державної фіскальної служби України про визнання протиправним та скасування рішення комісії Державної фіскальної служби України, яка приймає рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстрації, від 21.12.2017 № 455934/39442899; зобов'язання відповідача зареєструвати податкову накладну від 14.11.2017 № 12 в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 19.02.2018 відкрито провадження в адміністративній справі № 810/750/18 та призначено підготовче засідання.

У чергове підготовче засідання, призначене на 26.06.2018, учасники справи не з'явились, у зв'язку з чим фіксування засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу з огляду на положення частини четвертої статті 229 Кодексу адміністративного судочинства України не здійснювалось.

В ході підготовчого засідання судом встановлено, сторони та третя особа своєчасно та належним чином повідомлені про дату, час та місце його проведення, про що свідчать наявні в матеріалах справи повідомлення про вручення рекомендованих поштових відправлень (а.с. 155, 156, 157).

Матеріали справи містять також клопотання представників сторін про розгляд справи за їх відсутності (а.с. 158, 160).

Беручи до уваги ту обставину, що про дату, час та місце проведення підготовчого засідання учасники справи повідомлені належним чином, однак у засідання не з'явились, зважаючи на відсутність підстав для його відкладення, передбачених статтею 181 Кодексу адміністративного судочинства України, судом прийнято рішення про проведення підготовчого засідання за відсутності представників сторін та третьої особи.

Відповідно до положень статті 180 Кодексу адміністративного судочинства України, у підготовчому засіданні суд, зокрема, з'ясовує, чи бажають сторони вирішити спір шляхом примирення або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді; роз'яснює учасникам справи, які обставини входять до предмета доказування, які докази мають бути подані тим чи іншим учасником справи; з'ясовує, чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові і відзиві, а також докази, витребувані судом, чи причини їх неподання; пропонує учасникам справи надати суду додаткові докази або пояснення; встановлює порядок з'ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються, під час розгляду справи по суті; здійснює інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Під час підготовчого засідання судом вчинені передбачені статтею 180 Кодексу адміністративного судочинства України дії, необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до пункту 3 частини другої статті 183 Кодексу адміністративного судочинства України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи викладене, керуючись статтями 173, 180, 181, 183, 205, 229, 243 та 248 Кодексу адміністративного судочинства України, Київський окружний адміністративний суд

УХВАЛИВ:

1. Закрити підготовче провадження.

2 Призначити справу до судового розгляду по суті на 24 липня 2018 року о 15:00 год., який відбудеться у приміщенні Київського окружного адміністративного суду за адресою: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 6 поверх, зал судового засідання № 618.

3. Викликати для участі в засіданні уповноважених представників сторін та третьої особи.

4. Копію ухвали суду надіслати (видати) учасникам справи (їх представникам).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя                                                                                 Харченко С.В.

Дата ухвалення рішення26.06.2018
Оприлюднено03.07.2018
Номер документу74934886
СудочинствоАдміністративне
Сутьзакриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті 26 червня 2018 року           м. Київ           Справа № 810/750/18 Київський окружний адміністративний суд у складі: головуючого – судді Харченко С.В., при секретарі: Рафальській О.С., розглянувши в підготовчому засіданні матеріали адміністративної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «РАБУС» до

Судовий реєстр по справі —810/750/18

Ухвала від 26.03.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лапій С.М.

Ухвала від 08.02.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Харченко С.В.

Ухвала від 26.06.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Харченко С.В.

Ухвала від 19.02.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Харченко С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні