Ухвала
від 04.07.2018 по справі 565/1303/18
КУЗНЕЦОВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 565/1303/18

Провадження № 2/565/416/18

У Х В А Л А

04 липня 2018 року м.Вараш

Суддя Кузнецовського міського суду Рівненської області Зейкан І.Ю., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 (34400, АДРЕСА_1) до Макарівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області (08001, смт.Макарів, вул.Дмитрія Ростовського, буд.26, Київська область) про зняття арешту з нерухомого майна та виключення запису про арешт нерухомого майна,

В С Т А Н О В И В:

До Кузнецовського міського суду Рівненської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Макарівського районного відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Київській області про зняття арешту з нерухомого майна та виключення запису про арешт нерухомого майна.

Справа за позовом ОСОБА_1 до Макарівського районного відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Київській області підсудна Кузнецовському міському суду і її необхідно розглядати за правилами цивільного судочинства.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в цивільній справі не встановлено.

Зважаючи, на те, що дана справа не відноситься до переліку справ вказаних в ч.4 ст.274 ЦПК України, які не можуть розглядатися в порядку спрощеного позовного провадження, а тому на підставі ч.2 ст 274 ЦПК України, суд вважає за можливе здійснити розгляд цієї справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Розгляд справи провести о 15 год. 00 хв. 25 липня 2018 року в порядку спрощеного позовного провадження з викликом учасників справи.

Беручи до уваги викладене, керуючись ст.ст.19, 175, 177, 187, 197 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в цивільній справі №565/1303/18 за позовом ОСОБА_1 (34400, АДРЕСА_1) до Макарівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області (08001, смт.Макарів, вул.Дмитрія Ростовського, буд.26, Київська область) про зняття арешту з нерухомого майна та виключення запису про арешт нерухомого майна.

Залучити до участі у справі на підставі ч.3 ст.53 ЦПК України, як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Макарівську районну державну нотаріальну контору Київської області.

Розгляд справи провести в порядку спрощеного позовного провадження з викликом учасників справи.

Перше судове засідання провести о 15 год. 00 хв. 25 липня 2018 року в залі судових засідань Кузнецовського міського суду Рівненської області за адресою: м-н Будівельників, буд.3, м.Вараш, Рівненської обалсті

Встановити відповідачу п'ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред'явити зустрічний позов.

Встановити позивачу триденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи .

Встановити відповідачу триденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою http://kzm.rv.court.gov.ua/sud1711/gromadyanam/ .

Надіслати учасникам справи копії ухвали про відкриття провадження у справі, а відповідачу та третій особі - також копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала суду може бути оскаржена до Апеляційного суду Рівненської області шляхом подачі апеляційної скарги, через Кузнецовський міський суд Рівненської області, протягом п'ятнадцяти днів з дня складення ухвали, з мотивів відкриття провадження у справі з недотриманням правил підсудності.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя І.Ю.Зейкан

Дата ухвалення рішення04.07.2018
Оприлюднено05.07.2018
Номер документу75103871
СудочинствоЦивільне
Сутьарешт нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —565/1303/18

Рішення від 25.07.2018

Цивільне

Кузнецовський міський суд Рівненської області

Зейкан І.Ю.

Ухвала від 04.07.2018

Цивільне

Кузнецовський міський суд Рівненської області

Зейкан І.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні