Ухвала
від 05.07.2018 по справі 806/2889/18
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду

05 липня 2018 року м. Житомир справа № 806/2889/18

категорія 5.1.2

Житомирський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Токаревої М.С., розглянувши питання про призначення до судового розгляду адміністративної справи за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області до Василівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Житомирського району Житомирської області про застосування заходів реагування,

встановив:

Ухвалою Житомирського окружного адміністративного суду від 20 червня 2018 року відкрито спрощене провадження у справі.

04 липня 2018 року на адресу суду надійшло клопотання директора Васильківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Житомирського району Житомирської області про проведення розгляду справи в порядку загального позовного провадження з викликом сторін у судове засідання.

Вивчивши доводи, викладені у клопотанні, суд дійшов висновку про наявність підстав для задоволення клопотання про проведення розгляду справи в порядку загального позовного провадження з викликом сторін у судове засідання, з огляду на наступне.

Відповідно до ч. 5 ст. 262 Кодексу адміністративного суду України за клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі викладеного суд дійшов висновку про наявність підстав для задоволення клопотання директора Васильківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Житомирського району Житомирської області про проведення розгляду справи в порядку загального позовного провадження з викликом сторін у судове засідання.

Керуючись статтями 243, 248, 262 Кодексу адміністративного судочинства України,

ухвалив:

Клопотання директора Васильківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Житомирського району Житомирської області про проведення розгляду справи в порядку загального позовного провадження з викликом сторін у судове засідання задовольнити.

Справа буде розглядатися за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання у справі за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області до Василівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Житомирського району Житомирської області про застосування заходів реагування на 14 серпня 2018 року 13:30 із повідомленням учасників справи про його проведення у Житомирському окружному адміністративному суді за адресою: місто Житомир, вулиця Мала Бердичівська, 17, зал № 4.

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її проголошення та не може бути оскаржена до апеляційного суду.

Суддя                                                             М.С. Токарева

СудЖитомирський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.07.2018
Оприлюднено09.07.2018
Номер документу75110545
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —806/2889/18

Рішення від 20.02.2019

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Токарева Марія Сергіївна

Ухвала від 24.10.2018

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Токарева Марія Сергіївна

Ухвала від 05.07.2018

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Токарева Марія Сергіївна

Ухвала від 20.06.2018

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Токарева Марія Сергіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні