Ухвала
від 10.07.2018 по справі 810/1799/17
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про прийняття адміністративної справи до провадження

м. Вінниця

10 липня 2018 р. Справа № 810/1799/17

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Чернюк Алла Юріївна, розглянувши матеріали справи:

за позовом: Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області

до: Товариства з обмеженою відповідальністю Фастівагрошляхбуд

про: стягнення податкового боргу

ВСТАНОВИВ:

05.07.2018 року до Вінницького окружного адміністративного суду з Київського окружного адміністративного суду надійшла адміністративна справа за позовом Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області до Товариства з обмеженою відповідальністю Фастівагрошляхбуд про стягнення податкового боргу.

Відповідно до частин першої, другої статті 30 КАС України, адміністративна справа, передана з одного адміністративного суду до іншого в порядку, встановленому статтею 29 цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження адміністративним судом, до якого вона надіслана. Спори між адміністративними судами щодо підсудності не допускаються

У відповідності до статті 31 Кодексу адміністративного судочинства України проведено автоматичний розподіл, за результатами якого визначено головуючого суддю у справі Чернюк Аллу Юріївну.

Відтак, доходжу до висновку про необхідність прийняття даної справи до свого провадження.

Ухвалою судді Київського окружного адміністративного суду від 24.05.2017 року відкрито провадження в адміністративній справ.

Разом з тим, з метою недопущення обмеження прав сторін, суд вважає за необхідне призначити підготовче засідання та запропонувати сторонам подати відзив на позов (відповідачу), відповідь на відзив (позивачу) та заперечення на відповідь (відповідачу).

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 248, 256 КАС України,

УХВАЛИВ:

1. Прийняти до свого провадження адміністративну справу 810/1799/17 за позовом Києво-Святошинської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області до Товариства з обмеженою відповідальністю Фастівагрошляхбуд про стягнення податкового боргу .

2. Призначити підготовче судове засідання у справі на 25 липня 2018 р. о 11:30 в залі судового засідання № 4 Вінницького окружного адміністративного суду м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14.

3. Розгляд справи здійснюватиметься суддею Чернюк Аллою Юріївною одноособово за правилами загального позовного провадження.

4. Зобов'язати відповідача подати до суду відзив на позовну заяву у порядку передбаченому ст.162 КАС України, а саме у 15 - денний термін з дня отримання ухвали про відкриття провадження, з поясненнями по суті заявлених вимог та доданням підтверджуючих документів (належним завірених копій матеріалів, що стали підставою для прийняття оскаржуваних рішень) у тому числі документів, що підтверджують надіслання копії відзиву та доданих до нього документів позивачу, а також, у разі надходження відповіді на відзив, подати свої заперечення на дану відповідь у 5 - денний термін з дня отримання відповіді на відзив.

5. Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив у 5 - денний термін з дня отримання копії відзиву та доданих до нього документів, у разі такої потреби.

6. Повідомити відповідача про наявні в суді матеріали, які підлягають врученню йому як стороні та про можливість їх отримання безпосередьо у суді.

7. Учасники справи можуть отримати інформацію по даній справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет за посиланням: "http://court.gov.ua/fair/".

8. У разі невиконання вимог ухвали суду повідомити суд про причини такого невиконання.

9. Попередити відповідачів про те, що згідно частини першої статті 149 КАС України, суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід Державного бюджету України з відповідної особи штрафу у сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках:

- невиконання процесуальних обов'язків, зокрема ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу;

- зловживання процесуальними правами, вчинення дій або допущення бездіяльності з метою перешкоджання судочинству;

- неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, або неподання таких доказів без поважних причин суб'єктом владних повноважень.

10. Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала суду набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 256 КАС України.

Суддя Чернюк Алла Юріївна

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення10.07.2018
Оприлюднено10.07.2018
Номер документу75189488
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/1799/17

Рішення від 11.10.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Чернюк Алла Юріївна

Ухвала від 22.08.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Чернюк Алла Юріївна

Ухвала від 10.07.2018

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Чернюк Алла Юріївна

Ухвала від 17.05.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Василенко Г.Ю.

Ухвала від 17.05.2018

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Василенко Г.Ю.

Ухвала від 14.07.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Василенко Г.Ю.

Ухвала від 24.05.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Василенко Г.Ю.

Ухвала від 24.05.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Василенко Г.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні