Ухвала
від 09.07.2018 по справі 805/5156/18-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

ОСОБА_1 окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження в адміністративній справі

09 липня 2018 р. Справа №805/5156/18-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Лазарєв В.В., ознайомившись з позовною заявою Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області (місцезнаходження: вул. Митрополитська, буд. 175, м. Маріуполь, Донецька область, 87547) до Комунального підприємства Дружківський міський парк культури та відпочинку Дружківської міської ради (місцезнаходження: вул. Соборна, буд. 25, м. Дружківка, Донецька область, 84200) про застосування заходів реагування, -

В С Т А Н О В И В:

02 липня 2018 року до ОСОБА_1 окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Комунального підприємства Дружківський міський парк культури та відпочинку Дружківської міської ради, в якій просить засотувати до відповідача заходи реагування відповідно до Закону України Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності .

Позовна заява відповідає вимогам статей 160, 161, 172 Кодексу адміністративного судочинства України, підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду, подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність. Позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства.

Підстави для повернення позовної заяви позивачеві, а також для відмови у відкритті провадження в адміністративній справі або залишення позовної заяви без розгляду відсутні.

Відповідно до частин 1, 2 статті 257 Кодексу адміністративного судочинства України справа буде розглянута за правилами спрощеного позовного провадження, без виклику осіб.

Керуючись ст.ст. 12, 171, 263 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Прийняту позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Комунального підприємства Дружківський міський парк культури та відпочинку Дружківської міської ради про застосування заходів реагування.

Відповідачу надати докази, що свідчать про звернення інтернату із заявами у спірний період (оригінали для огляду та копії для приєднання до матеріалів справи).

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження суддею одноособово, без повідомлення учасників справи.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву протягом п'ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи (частини 3, 4 статті 162 КАС України).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом п'яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву, а відповідач - заперечення протягом п'яти днів з дня отримання відповіді на відзив. До відповіді на відзив та заперечень застосовуються правила, встановлені частинами другою - четвертою статті 162 КАС України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається за наступною сторінкою в мережі Інтернет http://adm.dn.court.gov.ua

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та підлягає оскарженню з підстав порушення правил підсудності.

Суддя Лазарєв В.В.

Дата ухвалення рішення09.07.2018
Оприлюднено13.07.2018
Номер документу75247233
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/5156/18-а

Рішення від 10.09.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Лазарєв В.В.

Ухвала від 09.07.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Лазарєв В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні