Ухвала
від 24.06.2018 по справі 607/11842/18
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

24.06.2018 Справа №607/11842/18

Слідчий суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у судовому засіданні в залі суду в місті Тернополі клопотання старшого слідчогоСУ ГУНПв Тернопільськійобласті ОСОБА_3 , за погодженням із заступником начальника відділу прокуратури Тернопільської області ОСОБА_4 про проведення обшуку,-

в с т а н о в и в :

Старший слідчийСУ ГУНПв Тернопільськійобласті ОСОБА_3 , за погодженням із заступником начальника відділу прокуратури Тернопільської області ОСОБА_4 звернувся до суду з клопотанням про проведення обшуку в комунальній установі Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний наркологічний диспансер» (код ЄДРПОУ 14030985), юридична адреса розташування якого: вул. Тролейбусна 14, м. Тернопіль,з метою відшукання речей, документів та предметів здобутих злочинним шляхом в період з 01 січня 2018 року по 24 червня 2018 року, а саме: 1) журналівобліку препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів для виконання призначень лікаря в стаціонарних умовах; 2) журналівобліку повернутих зі створених стаціонарів вдома препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів; 3) листків призначень препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів хворим, які отримують лікування в стаціонарних або амбулаторних умовах, і виконання цих призначень; 4) висновків про призначення наркотичних лікарських засобів;5) актів про знищення використаних ампул з-під наркотичних та психотропних лікарських засобів; 6) журналу реєстрації спеціальних рецептурних бланків форми №3; 7) реєструрецептів (ф-3), за якими відпущені наркотичні засоби і психотропні речовини; 8) актівзнищення рецептів (ф-3), за якими відпущені у фармацевтичних (аптечних) закладах охорони здоров`я наркотичні засоби, психотропні речовини, та вимог-замовлень; 9) інформаційних листівдля хворого або особи, яка здійснює за ним догляд (члена сім`ї, опікуна або піклувальника), про правила поводження з препаратами наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, недопущення їх використання не за медичним призначенням; 10) печатки « ОСОБА_5 * ЛІКАР»; 11) усіх історійхвороб стаціонарних хворих, в період з 01 січня 2018 року по 24 червня 2018 року, де лікуючим лікарем є ОСОБА_5 ;12) усіх амбулаторних карток пацієнтів, які знаходяться при історіях хвороб стаціонарних хворих, в період з 01 січня 2018 року по 24 червня 2018 року, де лікуючим лікарем є ОСОБА_5 ; 13) журналу обліку хворих Тернопільського обласного наркологічного диспансеру;14) усіх карток амбулаторних хворих, які перебувають в кабінеті лікаря нарколога ОСОБА_5 ;15) усіх карток амбулаторних хворих, які перебувають в амбулаторно поліклінічному відділенні з 01 січня 2018 року по 24 червня 2018 року, де лікуючим лікарем є ОСОБА_5 .

Заслухавши пояснення старшого слідчого, який клопотання підтримав з мотивів, наведених у ньому, вивчивши клопотання та додані до нього копії матеріалів кримінального провадження, якими обґрунтовується клопотання, вважаю, що дане клопотання підлягає задоволенню.

Як вбачається із клопотання, в ході проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні №12018210000000202 від 13 березня 2018 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.146 КК України встановлено, що організована група осіб впродовж 2018 року на території Тернопільської області викрадають людей та незаконно позбавляють їх волі, імітуючи лікування від алкоголізму та наркотичної залежності не маючи на це законних підстав.

Відомості про кримінальнеправопорушення внесено до ЄРДР ізкримінально - правовоюкваліфікацією, передбаченою ч. 3 ст. 146 КК України.

Під час здійсненнядосудовогорозслідування у кримінальномупровадженнівстановлено, щоспівучасникомданоїзлочинноїгрупиявляєтьсяОлендр ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_1 народженняпроживає АДРЕСА_1 , працюєлікаремТернопільськогообласногонаркологічного диспансеру.Використовуючисвоєслужбове становище ОСОБА_5 на підставнихосіб, отримуєпсихотропніречовини та їх аналоги, а такожобмежені в доступілікарськізасоби, якіпередає ОСОБА_7 для подальшогоздійсненнязлочинноїдіяльності.

На даний час виникла необхідність у проведенні обшуку в комунальній установі Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний наркологічний диспансер» (код ЄДРПОУ 14030985), юридична адреса розташування якого: вул. Тролейбусна 14, м. Тернопіль,з метою відшукання речей, документів та предметів здобутих злочинним шляхомв період з 01 січня 2018 року по 24 червня 2018 року та вилучення їх оригіналів.

Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна встановлено, що приміщення комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний наркологічний диспансер» (код ЄДРПОУ 14030985), юридична адреса розташування якого: вул. Тролейбусна 14, м. Тернопіль на праві комунальної власності належить Тернопільській обласній раді, що за адресою Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8.

Згідно ч. 1 та ч. 2 ст. 234 КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Згідно вимог ч. 2 ст. 235 КПК ухвала про дозвіл на обшук повинна містити відомості про речі, документи або осіб, для виявлення яких проводиться обшук.

На підставі наведеного, приймаючи до уваги те, що є достатні підстави вважати, що в комунальній установі Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний наркологічний диспансер» (код ЄДРПОУ 14030985), юридична адреса розташування якого: вул. Тролейбусна 14, м. Тернопіль, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна належить на праві комунальної власності Тернопільській обласній раді, що знаходиться за адресою Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, знаходяться речі, документи та предмети,здобуті злочинним шляхом в період з 01 січня 2018 року по 24 червня 2018 року, які мають значення для встановлення обставин кримінального правопорушення, встановлення винних осіб та речових доказів, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, вважаю за можливе надати дозвіл на проведення обшуку.

Керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України, -

п о с т а н о в и в :

Клопотання старшого слідчогоСУ ГУНПв Тернопільськійобласті ОСОБА_3 за погодженням із заступником начальника відділу прокуратури Тернопільської області ОСОБА_4 про проведення обшуку задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку в комунальній установі Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний наркологічний диспансер» (код ЄДРПОУ 14030985), юридична адреса розташування якого: вул. Тролейбусна 14, м. Тернопіль, яка згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна належить на праві комунальної власності Тернопільській обласній раді, що знаходиться за адресою Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8,з метою відшукання документів та предметів здобутих злочинним шляхом в період з 01 січня 2018 року по 24 червня 2018 року та вилучення їх оригіналів, а саме:

1) журналівобліку препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів для виконання призначень лікаря в стаціонарних умовах;

2) журналівобліку повернутих зі створених стаціонарів вдома препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів;

3) листків призначень препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів хворим, які отримують лікування в стаціонарних або амбулаторних умовах, і виконання цих призначень;

4) висновків про призначення наркотичних лікарських засобів;

5) актів про знищення використаних ампул з-під наркотичних та психотропних лікарських засобів;

6) журналу реєстрації спеціальних рецептурних бланків форми №3;

7) реєструрецептів (ф-3), за якими відпущені наркотичні засоби і психотропні речовини;

8) актівзнищення рецептів (ф-3), за якими відпущені у фармацевтичних (аптечних) закладах охорони здоров`я наркотичні засоби, психотропні речовини, та вимог-замовлень;

9) інформаційних листівдля хворого або особи, яка здійснює за ним догляд (члена сім`ї, опікуна або піклувальника), про правила поводження з препаратами наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, недопущення їх використання не за медичним призначенням;

10) печатки « ОСОБА_5 * ЛІКАР»;

11) усіх історійхвороб стаціонарних хворих, в період з 01 січня 2018 року по 24 червня 2018 року, де лікуючим лікарем є ОСОБА_5 ;

12) усіх амбулаторних карток пацієнтів, які знаходяться при історіях хвороб стаціонарних хворих, в період з 01 січня 2018 року по 24 червня 2018 року, де лікуючим лікарем є ОСОБА_5 ;

13) журналу обліку хворих Тернопільського обласного наркологічного диспансеру;

14) усіх карток амбулаторних хворих, які перебувають в кабінеті лікаря нарколога ОСОБА_5 ;

15) усіх карток амбулаторних хворих, які перебувають в амбулаторно поліклінічному відділенні з 01 січня 2018 року по 24 червня 2018 року, де лікуючим лікарем є ОСОБА_5 .

Строк дії ухвали встановити протягом місяця з дня постановлення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддяОСОБА_1

Дата ухвалення рішення24.06.2018
Оприлюднено22.02.2023
Номер документу75293597
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —607/11842/18

Ухвала від 24.06.2018

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Дзюбич В. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні