Ухвала
від 17.07.2018 по справі 554/5432/18
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 17.07.2018 Справа № 554/5432/18

Єдиний унікальний номер справи: №554/5432/18

Провадження № 1-кс/554/6477/2018

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17.07.2018 року м.Полтава

Октябрський районний суд м. Полтави в складі: слідчого судді ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , за участю cтаршого слідчого СУ ГУНП в Полтавській області капітана поліції ОСОБА_3 розглянувши клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Полтавській області капітана поліції ОСОБА_3 про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В :

Слідча звернулась до суду із клопотанням про проведення обшуку, посилаючись на те що, державним реєстратором комунального підприємства Кобеляцького району здійснено незаконну перереєстрацію договорів оренди земельних ділянок, внаслідок чого невстановлені особи неправомірно заволоділи майном підприємства, що спричинило тяжкі наслідки інтересам ТОВ «Громада Агро».

Разом із тим, встановлено, що на території Кобеляцького району Полтавської області здійснює свою фінансово - господарську діяльність ТОВ «Громада Агро», код ЄДРПОУ 38237067, юридична та фактична адреса смт. Білики, Кобеляцький район, Полтавська область, вул. Будівельна, 1. Основний вид діяльності згідно КВЕД 01.11 вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

В період часу з 14.08.2012 по 29.03.2017 на посаді генерального директора товариства перебував ОСОБА_4 . Станом на 2016 рік земельний банк господарства налічував близько 4000 га земель, в який входили людські паї, землі запасу та не витребувані паї. Право користування виникало на підставі договорів оренди з фізичними особами - власниками паїв. Договори оренди земельних ділянок укладено терміном на 10 років. Договори були зареєстровані відповідно до чинного законодавства України, а інформація про право користування земельними ділянками внесена до Державного реєстру майнових прав на нерухоме майно. ОСОБА_4 як керівника підприємства було уповноважено на підписання договорів оренди земельних ділянок

На початку листопада 2016 року ОСОБА_4 незаконно, без відома власників земельних ділянок та рішення загальних зборів підприємства, шляхом підроблення документів, почав вносити недостовірні дані до офіційних документів, а саме додаткових угод про розірвання договорів оренди та одночасне їх пере заключення (пере підписання) на ввірене йому підприємство, а саме ФГ «Громада», код ЄДРПОУ 22526553, юридична адреса Полтавська область, Кобеляцький район, с. Жуки, вул. Колгоспна, 26, таким чином незаконно заволодівши земельними ділянками, які перебували у законному володінні ТОВ «Громада Агро» загальною площею близько 2000 га. В подальшому за сприяння державного реєстратора комунального підприємства Кобеляцького району ОСОБА_5 незаконно зареєстрував право власності на вказані земельні ділянки за ФГ «Громада».

Ухвалою слідчого судді Кобеляцького районного суду ОСОБА_6

№ 1-кс/532/348/2016 від 29.12.2016 в рамках досудового розслідування кримінального провадження №12016170190000790, за ч. 1 ст. 358 КК України накладено арешт на все майно ТОВ «Сільські традиції», код ЄДРПОУ 36156348, смт. Білики, Кобеляцький район, Полтавська область, вул. Будівельна, 1, ТОВ «Ясні зорі - Полтавщина», код ЄДРПОУ 38237046, смт. Білики, Кобеляцький район, Полтавська область, вул. Будівельна, 1 та ТОВ «Громада-Агро», код ЄДРПОУ 38237067, смт. Білики, Кобеляцький район, Полтавська область, вул. Будівельна, 1, в тому числі рухоме, нерухоме та орендоване, і заборонено будь-яким особам, в тому числі державним реєстраторам речових прав на нерухоме майно, нотаріусам, іншим акредитованим суб`єктам, посадовим особам, які уповноважені здійснювати реєстраційні дії в Єдиному державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, проводити будь-які реєстраційні дії в Єдиному державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, та з метою виконання даної ухвали відповідні відомості були внесені до реєстру нерухомого майна, та проведено оповіщення суб`єктів реєстрації області.

Всупереч наявної судової заборони, ОСОБА_4 продовжуючи незаконні дії спрямовані на заволодіння майном ТОВ «Громада Агро», в період часу з травня по червень 2018 року подав державним реєстраторам комунального підприємства Кобеляцького району підроблений пакет документів на розірвання діючих договорів земельних ділянок між пайовиками та ТОВ «Громада Агро», та їх перезаключення на підконтрольне йому підприємство ФГ «Громада» та ФГ «Кобеляцький отаман», код ЄДРПОУ 37048535, де власником являється його донька ОСОБА_7 . В подальшому право власності на земельні ділянки загальною площею близько 1500 га зареєстровано в державному реєстрі, державними реєстраторами комунального підприємства Кобеляцького району ОСОБА_5 , ОСОБА_8 та ОСОБА_9 .

Органами досудового розслідування встановлено, що за адресою: АДРЕСА_1 , де розміщується Комунальне підприємство «Кобеляцьке бюро технічної інвентаризації», код ЄДРПОУ 34274634, знаходяться оригінали документів, що мають значення для встановлення істини у кримінальному провадженні, а саме реєстраційні справи на земельні ділянки, які станом на 24.10.2016 «рахувались» за ТОВ «Громада Агро» та у подальшому переоформлені на підставі недостовірних документів працівниками Комунального підприємства «Кобеляцьке бюро технічної інвентаризації» на ФГ «Громада», що мають значення для встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборони відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна, а саме приміщення розташовані за адресою: Полтавська область, м. Кобеляки, вул. Касьяна, 28/15 належать Кобеляцькому споживчому товариству.

За допомогою вищевказаних документів можливо зафіксувати відомості, що мають значення для досудового розслідування кримінального провадження та в подальшому провести ряд ревізій, зустрічних перевірок, судових експертиз, висновки яких можливо буде використати в якості доказів під час судового розгляду.

В органів досудового слідства є достатні підстави вважати, що до вчинення вказаних злочинів причетні державні реєстратори комунального підприємства Кобеляцького району ОСОБА_5 , ОСОБА_8 та ОСОБА_9 , а також засновники та власники ФГ «Громада» ОСОБА_4 , і ОСОБА_10 та ФГ «Кобеляцький отаман» ОСОБА_7 .

На даний час існує реальна загроза зміни або знищення документів, що мають доказове значення по даному кримінальному провадженні, а тому є необхідність оперативного їх вилучення в ході проведення обшуку, з метою їх подальшого дослідження та використання в якості доказів, оскільки державні реєстратори комунального підприємства Кобеляцького району де зберігаються вказані документи зацікавлені в результатах даного кримінального провадження.

Отримання вказаних відомостей та доведення зазначених обставин неможливо в інший спосіб, бо вищевказані документи зберігаються лише у Комунальному підприємстві «Кобеляцьке бюро технічної інвентаризації».

Для своєчасного вилучення вище вказаних документів, які мають значення для досудового розслідування, необхідно провести обшук у приміщеннях Комунального підприємства «Кобеляцьке бюро технічної інвентаризації», код ЄДРПОУ 34274634, що за адресою: Полтавська область, м. Кобеляки, вул. Касьяна, 28/15.

Слідча в судовому засіданні прохала клопотання задовольнити, пояснення надала аналогічно викладеним в клопотанні.

Відповідно до ч.1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Відповідно до ч. 1 ст. 233 КПК України ніхто не має права проникати до житла чи іншого володіння особи з будь-якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ним володіє, або на підставі ухвали слідчого судді, крім випадків установлених частиною 3 ст. 233 КПК України.

Згідно ч.3 ст.233 КПК України, слідчий, прокурор має право до постановлення ухвали слідчого судді увійти до житла чи іншого володіння особи лише у невідкладних випадках, пов`язаних із врятуванням життя людей та майна чи з безпосереднім переслідуванням осіб, які підозрюються у вчиненні злочину. У такому випадку прокурор, слідчий за погодженням із прокурором зобов`язаний невідкладно після здійснення такий дій звернутися з клопотанням про проведення обшуку до слідчого судді.

Враховуючи вищевикладене, з метою встановлення істини у кримінальному провадженні №42018170000000182, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, слідчий суддя приходить до висновку про задоволення клопотання.

Керуючись вимогами ст. 234 КПК України,

У Х В А Л И В :

Клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Полтавській області капітана поліції ОСОБА_3 про проведення обшуку - задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку приміщень за адресою: Полтавська область, м. Кобеляки, вул. Касьяна, 28/15, де розміщується Комунальне підприємство «Кобеляцьке бюро технічної інвентаризації», код ЄДРПОУ 34274634, які належать Кобеляцькому споживчому товариству, з метою відшукання та вилучення оригінали документів, що мають значення для встановлення істини у кримінальному провадженні, а саме реєстраційні справи (документи, на підставі яких вносилися відомості до Державного реєстру прав, а також інші документи, отримані та сформовані під час проведення державної реєстрації) на земельні ділянки:

1.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0005 Площа: 1.89 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

2.Кадастровий номер: 5324080100:00:010:0018 Площа: 2.95 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Абазівська

3.Кадастровий номер: 5324085200:00:026:0008 Площа: 3.51 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

4.Кадастровий номер: 5324085200:00:025:0007 Площа: 3.64 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

5.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0201 Площа: 3.12 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

6.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0544 Площа: 3.1201 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

7.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0224 Площа: 4.9125 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

8.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0174 Площа: 5.0769 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

9.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0039 Площа: 2.696 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

10.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0225 Площа: 4.8893 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

11.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0514 Площа: 2.4205 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

12.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0041 Площа: 3.9653 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

13.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0156 Площа: 4.4682 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

14.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0580 Площа: 4.9414 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

15.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0154 Площа: 4.2774 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

16.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0218 Площа: 3.8362 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

17.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0016 Площа: 1.985 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

18.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0049 Площа: 3.36 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

19.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0028 Площа: 3.45 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

20.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0028 Площа: 3.45 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

21.Кадастровий номер: 5324080100:00:019:0018 Площа: 3.85 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Абазівська

22.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0078 Площа: 4.4594 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

23.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0038 Площа: 3.36 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

24.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:7055 Площа: 3.12 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

25.Кадастровий номер: 5324085200:00:024:0014 Площа: 2.99 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

26.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0074 Площа: 3.7205 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

27.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0069 Площа: 1.4896 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

28.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0064 Площа: 3.72 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

29.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0013 Площа: 3.45 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

30.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0066 Площа: 3.36 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

31.Кадастровий номер: 5324085200:00:018:0014 Площа: 3.63 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

32.Кадастровий номер: 5324085200:00:003:0031 Площа: 3.55 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

33.Кадастровий номер: 5324085200:00:023:0019 Площа: 3.7111 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

34.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0043 Площа: 2.96 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

35.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0045 Площа: 3.67 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

36.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0017 Площа: 3.69 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

37.Кадастровий номер: 5324085200:00:022:0005 Площа: 3.7365 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

38.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0043 Площа: 3.67 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

39.Кадастровий номер: 5324085200:00:022:0003 Площа: 3.7365 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

40.Кадастровий номер: 5324085200:00:018:0017 Площа: 3.05 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

41.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0037 Площа: 1.9759 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

42.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0061 Площа: 3.72 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

43.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0010 Площа: 3.45 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

44.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0027 Площа: 2.97 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

45.Кадастровий номер: 5324085200:00:016:0026 Площа: 3.09 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

46.Кадастровий номер: 5324085200:00:018:0030 Площа: 3.49 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

47.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0065 Площа: 3.73 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

48.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0039 Площа: 3.8 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

49.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0021 Площа: 2.71 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

50.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0041 Площа: 3.79 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

51.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0073 Площа: 2.99 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

52.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0052 Площа: 3.36 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

53.Кадастровий номер: 5324085200:00:026:0020 Площа: 3.75 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

54.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0048 Площа: 3.3585 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

55.Кадастровий номер: 5324085200:00:018:0019 Площа: 3.46 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

56.Кадастровий номер: 5324085200:00:003:0039 Площа: 3.7 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

57.Кадастровий номер: 5324085200:00:003:0038 Площа: 3.43 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

58.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0038 Площа: 1.8236 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

59.Кадастровий номер: 5324085200:00:025:0004 Площа: 3.83 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

60.Кадастровий номер: 5324085200:00:006:0002 Площа: 3.407 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

61.Кадастровий номер: 5324085200:00:006:0005 Площа: 3.3579 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

62.Кадастровий номер: 5324085200:00:024:0021 Площа: 2.98 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

63.Кадастровий номер: 5324085200:00:012:0003 Площа: 3.745 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

64.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0159 Площа: 1.9202 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

65.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0285 Площа: 2 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

66.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0037 Площа: 1.8791 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

67.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0448 Площа: 0.6366 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

68.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0149 Площа: 1.9199 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

69.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0248 Площа: 4.0403 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

70.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0041 Площа: 2.96 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

71.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0031 Площа: 3.01 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

72.Кадастровий номер: 5324085200:00:016:0019 Площа: 2.96 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

73.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0031 Площа: 3.45 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

74.Кадастровий номер: 5324085200:00:023:0010 Площа: 3.71 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

75.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0019 Площа: 2.87 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

76.Кадастровий номер: 5324085200:00:026:0015 Площа: 3.6933 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

77.Кадастровий номер: 5324085200:00:020:0011 Площа: 1.04 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

78.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0067 Площа: 3.36 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

79.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0220 Площа: 2.3803 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

80.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0112 Площа: 3.1099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

81.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0126 Площа: 1.749 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

82.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0159 Площа: 3.3961 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

83.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0213 Площа: 1.8101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

84.Кадастровий номер: 5321884500:00:002:0124 Площа: 4.8233 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

85.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0410 Площа: 2.7699 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

86.Кадастровий номер: 5321884500:00:002:0026 Площа: 2.8129 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

87.Кадастровий номер: 5321884500:00:002:0025 Площа: 3.1005 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

88.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0240 Площа: 5.9037 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

89.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0179 Площа: 4.7492 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

90.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0125 Площа: 1.749 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

91.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0134 Площа: 3.1262 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

92.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0167 Площа: 5.0601 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

93.Кадастровий номер: 5324085200:00:026:0019 Площа: 3.75 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

94.Кадастровий номер: 5321884500:00:003:0333 Площа: 6.1794 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

95.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0402 Площа: 6.115 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

96.Кадастровий номер: 5321884500:00:002:0015 Площа: 12.2832 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

97.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0070 Площа: 4.7533 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

98.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0020 Площа: 4.7507 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

99.Кадастровий номер: 5324085200:00:026:0007 Площа: 3.74 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

100.Кадастровий номер: 5324085200:00:026:0024 Площа: 3.75 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

101.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0156 Площа: 2.3 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

102.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0050 Площа: 3.29 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

103.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0157 Площа: 1.15 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

104.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0042 Площа: 3.22 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

105.Кадастровий номер: 5324085200:00:018:0021 Площа: 3.6323 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

106.Кадастровий номер: 5324085200:00:025:0010 Площа: 3.8 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

107.Кадастровий номер: 5324085200:00:008:0009 Площа: 3.75 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

108.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0022 Площа: 3.6828 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

109.Кадастровий номер: 5324085200:00:025:0003 Площа: 3.83 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

110.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0310 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

111.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0309 Площа: 4.4099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

112.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0056 Площа: 3.72 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

113.Кадастровий номер: 5324080100:00:007:0036 Площа: 2.95 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Абазівська

114.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0069 Площа: 3.72 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

115.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0149 Площа: 5.583 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

116.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0037 Площа: 3.02 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

117.Кадастровий номер: 5324085200:00:003:0037 Площа: 3.49 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

118.Кадастровий номер: 5324085200:00:018:0027 Площа: 3.52 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

119.Кадастровий номер: 5324085200:00:016:0014 Площа: 2.9618 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

120.Кадастровий номер: 5324085200:00:018:0008 Площа: 3.6281 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

121.Кадастровий номер: 5324085200:00:003:0035 Площа: 0.72 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

122.Кадастровий номер: 5324085200:00:003:0034 Площа: 2.82 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

123.Кадастровий номер: 5324085200:00:003:0023 Площа: 3.44 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

124.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0057 Площа: 3.72 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

125.Кадастровий номер: 5324085200:00:006:0010 Площа: 2.7131 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

126.Кадастровий номер: 5324085200:00:026:0009 Площа: 3.4497 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

127.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0059 Площа: 2.9707 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

128.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0058 Площа: 2.96 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

129.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0057 Площа: 3.0623 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

130.Кадастровий номер: 5324085200:00:018:0033 Площа: 3.04 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

131.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0062 Площа: 2.9393 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

132.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0023 Площа: 3.6824 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

133.Кадастровий номер: 5324085200:00:016:0022 Площа: 3.5829 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

134.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0061 Площа: 2.9393 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

135.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0102 Площа: 3.1124 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

136.Кадастровий номер: 5321880700:00:007:0046 Площа: 2.7899 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Бутенківська

137.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0303 Площа: 2 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

138.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0556 Площа: 3.1199 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

139.Кадастровий номер: 5324085200:00:003:0021 Площа: 3.4446 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

140.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0007 Площа: 2.98 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

141.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0060 Площа: 2.9393 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

142.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0011 Площа: 3.4535 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

143.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0005 Площа: 3.4128 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

144.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0025 Площа: 2.97 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

145.Кадастровий номер: 5324085200:00:016:0021 Площа: 3.0971 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

146.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0046 Площа: 2.9626 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

147.Кадастровий номер: 5324085200:00:016:0023 Площа: 3.69 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

148.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0340 Площа: 2.2026 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

149.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0341 Площа: 4.4099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

150.Кадастровий номер: 5321884400:00:004:0008 Площа: 2.6598 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

151.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0111 Площа: 3.1101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

152.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0417 Площа: 1.92 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

153.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0083 Площа: 2.7174 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

154.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0100 Площа: 3.0996 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

155.Кадастровий номер: 5324085200:00:016:0007 Площа: 2.9631 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

156.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0081 Площа: 3.9838 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

157.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0184 Площа: 4.2414 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

158.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0117 Площа: 5.0541 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

159.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0244 Площа: 14.8243 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

160.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0093 Площа: 4.8414 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

161.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0125 Площа: 4.6991 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

162.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0243 Площа: 4.9414 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

163.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0030 Площа: 4.0769 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

164.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0202 Площа: 3.961 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

165.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0180 Площа: 3.7422 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

166.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0161 Площа: 3.6406 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

167.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0087 Площа: 3.7082 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

168.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0063 Площа: 4.8402 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

169.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0513 Площа: 2.4208 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

170.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0086 Площа: 3.9477 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

171.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0028 Площа: 2.3631 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

172.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0148 Площа: 1.9201 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

173.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0094 Площа: 1.88 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

174.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0105 Площа: 3.0957 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

175.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0339 Площа: 3.11 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

176.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0059 Площа: 3.1202 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

177.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0011 Площа: 3.21 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

178.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0331 Площа: 2.0398 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

179.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0016 Площа: 4.7528 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

180.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0100 Площа: 3.1132 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

181.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0279 Площа: 1.9997 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

182.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0181 Площа: 3.66 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

183.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0170 Площа: 4.0699 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

184.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0157 Площа: 1.9202 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

185.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0155 Площа: 1.92 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

186.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0160 Площа: 3.8399 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

187.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0157 Площа: 4.4678 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

188.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0135 Площа: 4.8059 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

189.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0114 Площа: 5.0525 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

190.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0252 Площа: 3.8458 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

191.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0253 Площа: 1.1613 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

192.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0209 Площа: 1.8901 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

193.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0116 Площа: 3.0989 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

194.Кадастровий номер: 5321882000:00:002:0074 Площа: 2.7804 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

195.Кадастровий номер: 5321882000:00:002:0053 Площа: 1.4316 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

196.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0307 Площа: 1.9999 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

197.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0135 Площа: 1.88 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

198.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0099 Площа: 0.893 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

199.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0076 Площа: 2.7662 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

200.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0155 Площа: 2.925 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

201.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0100 Площа: 0.8932 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

202.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0102 Площа: 2.6795 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

203.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0049 Площа: 1.8028 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

204.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0098 Площа: 0.8932 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

205.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0275 Площа: 1.3566 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

206.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0288 Площа: 2 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

207.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0128 Площа: 3.4943 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

208.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0230 Площа: 5.7301 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

209.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0153 Площа: 2.9273 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

210.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0023 Площа: 1.1524 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

211.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0295 Площа: 2 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

212.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0175 Площа: 5.3453 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

213.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0051 Площа: 3.3891 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

214.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0217 Площа: 3.8362 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

215.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0138 стор. 160 з 549

216.RRP-4HH1FVJLK

217.Площа: 4.806 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

218.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0196 Площа: 3.8427 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

219.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0015 Площа: 3.9245 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

220.Кадастровий номер: 5324085200:00:025:0006 Площа: 3.819 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

221.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0023 Площа: 1.9326 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

222.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0061 Площа: 3.6946 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

223.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0013 Площа: 3.7056 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

224.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0034 Площа: 4.4378 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

225.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0022 Площа: 1.9349 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

226.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0060 Площа: 3.6575 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

227.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0045 Площа: 3.6929 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

228.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0076 Площа: 4.8405 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

229.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0159 Площа: 4.4678 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

230.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0058 Площа: 8.4243 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

231.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0035 Площа: 4.43 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

232.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0036 Площа: 4.442 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

233.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0179 Площа: 11.2267 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

234.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0056 Площа: 4.3453 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

235.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0192 Площа: 3.7441 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

236.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0094 Площа: 4.8416 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

237.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0215 Площа: 3.836 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

238.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0070 Площа: 4.6276 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

239.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0033 Площа: 4.4641 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

240.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0082 Площа: 4.8414 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

241.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0062 Площа: 3.687 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

242.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0298 Площа: 2 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

243.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0305 Площа: 1.9999 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

244.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0264 Площа: 0.85 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

245.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0278 Площа: 2 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

246.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0308 Площа: 1.1999 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

247.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0301 Площа: 1.9999 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

248.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0309 Площа: 1.5001 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

249.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0300 Площа: 2 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

250.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0282 Площа: 1.9999 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

251.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0006 Площа: 3.1187 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

252.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0293 Площа: 1.9999 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

253.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0304 Площа: 1.9997 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

254.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0297 Площа: 1.9299 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

255.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0283 Площа: 2 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

256.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0299 Площа: 1.9999 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

257.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0284 Площа: 2 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

258.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0296 Площа: 2 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

259.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0291 Площа: 1.9998 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

260.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0290 Площа: 1.9999 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

261.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0263 Площа: 0.8501 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

262.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0031 Площа: 4.4367 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

263.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0012 Площа: 3.7055 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

264.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0099 Площа: 4.5283 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

265.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0080 Площа: 2.8538 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

266.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0027 Площа: 2.3649 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

267.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0145 Площа: 4.5732 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

268.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0111 Площа: 3.26 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

269.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0149 Площа: 4.9529 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

270.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0211 Площа: 3.8662 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

271.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0026 Площа: 2.9655 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

272.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0028 Площа: 2.9653 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

273.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0040 Площа: 2.9763 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

274.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0061 Площа: 2.9626 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

275.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0127 Площа: 4.4422 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

276.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0091 Площа: 4.7451 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

277.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0098 Площа: 3.5358 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

278.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0066 Площа: 4.8403 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

279.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0160 Площа: 4.6553 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

280.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0191 Площа: 3.744 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

281.Кадастровий номер: 5324085200:00:020:0013 Площа: 2.9744 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

282.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0046 Площа: 3.11 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

283.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0047 Площа: 0.52 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

284.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0021 Площа: 3.4567 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

285.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0044 Площа: 4.8432 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

286.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0118 Площа: 5.0541 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

287.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0112 Площа: 5.0539 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

288.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0144 Площа: 4.6083 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

289.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0091 Площа: 2.7171 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

290.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0165 Площа: 1.8801 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

291.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0130 Площа: 1.9182 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

292.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0184 Площа: 1.7551 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

293.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0088 Площа: 0.9058 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

294.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0182 Площа: 3.5102 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

295.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0018 Площа: 4.0107 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

296.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0008 Площа: 1.1449 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

297.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0107 Площа: 4.0975 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

298.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0444 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

299.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0084 Площа: 4.8414 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

300.Кадастровий номер: 5321885100:00:002:0139 Площа: 4.1368 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Озерянська

301.Кадастровий номер: 5321885100:00:002:0140 Площа: 8.2746 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Озерянська

302.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0001 Площа: 4.8395 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

303.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0119 Площа: 3.6201 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

304.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0309 Площа: 3.1025 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, (для сільськогосподарського використання) Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

305.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0115 Площа: 3.11 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, (для сільськогосподарського використання) Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

306.Кадастровий номер: 5324085200:00:016:0013 Площа: 2.9618 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

307.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0089 Площа: 4.0395 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

308.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0029 Площа: 4.832 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

309.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0083 Площа: 4.8414 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

310.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0123 Площа: 4.8059 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

311.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0092 Площа: 4.8414 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

312.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0074 Площа: 4.7681 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

313.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0042 Площа: 4.0537 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

314.Кадастровий номер: 5321885800:00:004:0076 Площа: 2.4032 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

315.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0080 Площа: 3.9144 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

316.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0121 Площа: 5.054 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

317.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0204 Площа: 3.1201 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

318.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0075 Площа: 3.7206 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

319.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0010 Площа: 2.9659 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

320.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0011 Площа: 3.7055 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

321.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0216 Площа: 3.8361 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

322.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0064 Площа: 4.8405 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

323.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0148 Площа: 4.9529 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

324.Кадастровий номер: 5321885800:00:004:0078 Площа: 4.8804 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

325.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0139 Площа: 4.6726 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

326.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0120 Площа: 5.0539 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

327.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0163 Площа: 3.6864 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

328.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0212 Площа: 3.8363 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

329.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0068 Площа: 4.7847 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

330.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0092 Площа: 2.717 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

331.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0120 Площа: 3.2839 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

332.Кадастровий номер: 5324085200:00:018:0025 Площа: 3.167 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

333.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0132 Площа: 4.0701 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

334.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0107 Площа: 3.1 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

335.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0087 Площа: 3.28 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

336.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0065 Площа: 4.8405 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

337.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0140 Площа: 4.9134 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

338.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0158 Площа: 4.4679 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

339.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0069 Площа: 4.8215 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

340.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0505 Площа: 1.0751 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

341.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0164 Площа: 1.8752 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

342.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0103 Площа: 3.5412 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

343.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0506 Площа: 1.1401 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

344.Кадастровий номер: 5321885800:00:004:0079 Площа: 4.8804 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

345.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0427 Площа: 2.0295 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

346.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0410 Площа: 4.6515 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

347.Кадастровий номер: 5321885800:00:004:0097 Площа: 4.8548 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

348.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0193 Площа: 2.9017 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

349.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0132 Площа: 3.12 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

350.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0553 Площа: 3.1096 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

351.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0335 Площа: 3.14 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

352.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0327 Площа: 4.0967 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

353.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0259 Площа: 4.7501 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

354.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0263 Площа: 4.8707 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

355.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0076 Площа: 4.7507 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

356.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0072 Площа: 4.9098 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

357.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0074 Площа: 2.4247 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

358.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0243 Площа: 4.753 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

359.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0182 Площа: 4.7513 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

360.Кадастровий номер: 5324085200:00:016:0024 Площа: 3.4684 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

361.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0180 Площа: 9.499 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

362.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0073 Площа: 2.4278 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

363.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0258 Площа: 4.7506 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

364.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0228 Площа: 5.9774 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

365.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0208 Площа: 4.9298 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

366.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0209 Площа: 4.9551 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

367.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0253 Площа: 5.1425 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

368.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0169 Площа: 1.89 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

369.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0199 Площа: 0.7072 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

370.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0204 Площа: 4.6576 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

371.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0242 Площа: 5.5502 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

372.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0252 Площа: 4.7605 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

373.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0251 Площа: 4.7505 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

374.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0229 Площа: 5.7655 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

375.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0176 Площа: 5.1871 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

376.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0203 Площа: 3.9674 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

377.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0392 Площа: 1.61 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

378.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0012 Площа: 2.7184 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

379.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0032 Площа: 3.7798 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

380.Кадастровий номер: 5324085200:00:016:0025 Площа: 3.3284 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

381.Кадастровий номер: 5324085200:00:016:0012 Площа: 2.9674 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

382.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0156 Площа: 3.8401 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

383.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0053 Площа: 1.0878 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

384.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0007 Площа: 2.724 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

385.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0073 Площа: 2.7182 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

386.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0144 Площа: 1.8901 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

387.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0426 Площа: 1.9196 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

388.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0075 Площа: 2.7197 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

389.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0160 Площа: 3.4656 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

390.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0132 Площа: 2.9841 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

391.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0131 Площа: 1.8798 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

392.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0133 Площа: 3.0515 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

393.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0044 Площа: 1.9199 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

394.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0059 Площа: 2.5668 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

395.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0104 Площа: 1.81 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

396.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0062 Площа: 2.9695 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

397.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0110 Площа: 1.62 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

398.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0161 Площа: 3.47 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

399.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0503 Площа: 1.1416 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

400.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0446 Площа: 0.6404 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

401.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0176 Площа: 3.8901 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

402.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0447 Площа: 0.6418 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

403.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0134 Площа: 1.88 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

404.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0502 Площа: 1.0734 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

405.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0140 Площа: 1.8899 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

406.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0326 Площа: 1.3279 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

407.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0131 Площа: 1.5893 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

408.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0111 Площа: 5.0568 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

409.Кадастровий номер: 5321885800:00:004:0074 Площа: 4.803 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

410.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0077 Площа: 2.7881 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

411.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0103 Площа: 1.8101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

412.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0145 Площа: 1.89 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

413.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0126 Площа: 1.8899 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

414.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0424 Площа: 1.9183 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

415.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0139 Площа: 1.8901 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

416.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0029 Площа: 2.9655 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

417.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0122 Площа: 3.6196 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

418.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0117 Площа: 1.81 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

419.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0416 Площа: 1.92 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

420.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0163 Площа: 1.8781 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

421.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0020 Площа: 3.4567 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

422.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0056 Площа: 2.7184 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

423.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0052 Площа: 1.6255 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

424.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0141 Площа: 3.466 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

425.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0158 Площа: 3.1214 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

426.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0276 Площа: 1.3611 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

427.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0316 Площа: 3.1099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

428.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0119 Площа: 3.1101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

429.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0127 Площа: 3.5014 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

430.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0095 Площа: 0.8973 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

431.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0009 Площа: 7.0501 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

432.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0277 Площа: 1.87 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

433.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0278 Площа: 1.8701 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

434.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0162 Площа: 1.37 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

435.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0136 Площа: 0.553 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

436.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0067 Площа: 3.7204 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

437.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0068 Площа: 3.7207 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

438.Кадастровий номер: 5324085200:00:018:0028 Площа: 3.5384 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

439.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0005 Площа: 3.1101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

440.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0129 Площа: 3.4979 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

441.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0063 Площа: 2.9977 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

442.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0092 Площа: 1.8699 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

443.Кадастровий номер: 5324085200:00:026:0190 Площа: 2.3186 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

444.Кадастровий номер: 5324085200:00:026:0188 Площа: 0.5412 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

445.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0043 Площа: 3.1027 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

446.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0024 Площа: 1.1521 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

447.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0119 Площа: 3.1478 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

448.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0068 Площа: 2.7182 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

449.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0005 Площа: 2.7278 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

450.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0057 Площа: 2.7182 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

451.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0051 Площа: 2.7084 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

452.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0033 Площа: 2.8937 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

453.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0034 Площа: 3.0353 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

454.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0087 Площа: 0.9059 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

455.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0418 Площа: 1.9201 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

456.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0089 Площа: 0.9057 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

457.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0090 Площа: 2.7172 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

458.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0503 Площа: 1.5601 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

459.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0152 Площа: 3.238 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

460.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0096 Площа: 0.8972 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

461.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0035 Площа: 3.2283 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

462.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0058 Площа: 2.6666 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

463.Кадастровий номер: 5324085200:00:023:0015 Площа: 3.7111 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

464.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0018 Площа: 1.7283 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

465.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0501 Площа: 3.1196 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

466.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0500 Площа: 1.5599 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

467.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0115 Площа: 3.3834 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

468.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0196 Площа: 3.111 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

469.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0190 Площа: 3.4634 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

470.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0185 Площа: 3.4655 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

471.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0066 Площа: 3.7205 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

472.Кадастровий номер: 5324085200:00:018:0029 Площа: 3.5602 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

473.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0033 Площа: 3.6826 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

474.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0189 Площа: 3.2699 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

475.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0141 Площа: 3.11 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

476.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0191 Площа: 0.84 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

477.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0058 Площа: 3.2999 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

478.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0133 Площа: 3.11 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

479.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0046 Площа: 2.6413 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

480.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0168 Площа: 3.7374 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

481.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0066 Площа: 2.7182 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

482.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0037 Площа: 4.4698 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

483.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0006 Площа: 2.7275 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

484.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0121 Площа: 3.1772 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

485.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0254 Площа: 1.3279 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

486.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0414 Площа: 4.2201 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

487.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0552 Площа: 3.1125 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

488.Кадастровий номер: 5321884400:00:002:0008 Площа: 2.6795 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

489.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0209 Площа: 3.1199 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

490.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0130 Площа: 3.1102 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

491.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0080 Площа: 3.1197 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

492.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0143 Площа: 2.6551 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

493.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0076 Площа: 3.12 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

494.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0153 Площа: 4.2744 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

495.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0523 Площа: 4.4855 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

496.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0038 Площа: 3.0995 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

497.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0042 Площа: 3.1024 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

498.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0419 Площа: 1.92 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

499.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0189 Площа: 3.23 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

500.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0146 Площа: 0.77 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

501.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0145 Площа: 3.1105 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

502.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0052 Площа: 3.0996 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

503.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0098 Площа: 3.1 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

504.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0067 Площа: 3.5599 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

505.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0180 Площа: 3.2099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

506.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0149 Площа: 3.1101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

507.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0188 Площа: 3.2228 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

508.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0157 Площа: 1.4487 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

509.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0081 Площа: 2.7977 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

510.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0107 Площа: 3.1512 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

511.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0013 Площа: 1.7187 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

512.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0168 Площа: 3.1599 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

513.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0157 Площа: 3.2291 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

514.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0315 Площа: 0.44 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

515.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0186 Площа: 3.1202 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

516.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0304 Площа: 3.12 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

517.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0333 Площа: 4.4099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

518.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0004 Площа: 3.1601 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

519.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0550 Площа: 3.1102 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

520.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0165 Площа: 4.0698 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

521.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0143 Площа: 3.1115 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

522.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0127 Площа: 1.89 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

523.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0011 Площа: 2.7325 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

524.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0508 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

525.Кадастровий номер: 5321886400:00:006:0059 Площа: 4.94 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

526.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0069 Площа: 2.6859 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

527.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0061 Площа: 2.7701 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

528.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0099 Площа: 3.1099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

529.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0065 Площа: 3.86 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

530.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0337 Площа: 4.4099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

531.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0022 Площа: 3.4567 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

532.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0156 Площа: 1.4488 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

533.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0057 Площа: 3.86 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

534.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0184 Площа: 3.26 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

535.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0048 Площа: 3.1025 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

536.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0137 Площа: 1.89 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

537.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0549 Площа: 3.1084 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

538.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0080 Площа: 4.07 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

539.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0068 Площа: 3.5599 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

540.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0031 Площа: 3.6827 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

541.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0554 Площа: 3.12 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

542.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0193 Площа: 3.1203 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

543.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0192 Площа: 3.1201 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

544.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0428 Площа: 4.0895 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

545.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0089 Площа: 1.868 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

546.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0420 Площа: 1.9199 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

547.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0545 Площа: 3.1102 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

548.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0355 Площа: 3.1084 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

549.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0077 Площа: 3.12 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

550.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0099 Площа: 3.1 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

551.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0354 Площа: 3.1086 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, (для сільськогосподарського використання) Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

552.Кадастровий номер: 5321886600:00:009:0130 Площа: 1.88 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

553.Кадастровий номер: 5321882000:00:004:0019 Площа: 3.119 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

554.Кадастровий номер: 5321886600:00:007:0406 Площа: 1.9197 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

555.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0064 Площа: 3.2002 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

556.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0104 Площа: 3.1 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

557.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0063 Площа: 2.9961 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

558.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0132 Площа: 4.7548 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

559.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0216 Площа: 3.1212 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

560.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0249 Площа: 3.12 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

561.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0188 Площа: 3.1198 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

562.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0208 Площа: 3.12 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

563.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0081 Площа: 3.1216 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

564.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0164 Площа: 3.3086 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

565.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0211 Площа: 4.0702 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

566.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0130 Площа: 3.1029 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

567.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0146 Площа: 3.1099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

568.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0178 Площа: 3.69 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

569.Кадастровий номер: 5321882000:00:005:0060 Площа: 3.12 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

570.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0018 Площа: 3.1196 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

571.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0116 Площа: 3.1098 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

572.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0322 Площа: 1.07 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

573.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0556 Площа: 4.4102 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

574.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0106 Площа: 2.6797 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

575.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0105 Площа: 2.6793 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

576.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0516 Площа: 4.9417 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

577.Кадастровий номер: 5321886600:00:005:0027 Площа: 3.437 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Червоноквітівська

578.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0049 Площа: 4.0687 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

579.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0133 Площа: 4.806 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

580.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0104 Площа: 3.7067 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

581.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0088 Площа: 3.7085 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

582.Кадастровий номер: 5324085200:00:022:0011 Площа: 3.73 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

583.Кадастровий номер: 5324085200:00:026:0182 Площа: 3.2585 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

584.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0320 Площа: 4.4099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

585.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0010 Площа: 4.94 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

586.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0074 Площа: 2.7182 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

587.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0183 Площа: 3.7434 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

588.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0313 Площа: 4.4101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

589.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0181 Площа: 7.0194 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

590.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0436 Площа: 4.6866 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

591.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0114 Площа: 3.4612 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

592.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0200 Площа: 4.4101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

593.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0330 Площа: 4.4102 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

594.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0147 Площа: 4.8923 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

595.Кадастровий номер: 5321885800:00:004:0072 Площа: 2.3999 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

596.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0026 Площа: 3.9763 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

597.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0019 Площа: 4.0983 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

598.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0105 Площа: 4.1649 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

599.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0052 Площа: 3.7709 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

600.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0439 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

601.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0301 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

602.Кадастровий номер: 5321886400:00:004:0544 Площа: 3.8502 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

603.Кадастровий номер: 5321886400:00:004:0157 Площа: 3.85 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

604.Кадастровий номер: 5321886400:00:004:0160 Площа: 3.85 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

605.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0332 Площа: 4.4101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

606.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0007 Площа: 4.4092 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

607.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0203 Площа: 2.205 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

608.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0202 Площа: 2.2047 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

609.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0334 Площа: 4.4103 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

610.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0339 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

611.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0011 Площа: 8.8196 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

612.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0327 Площа: 4.4109 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

613.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0023 Площа: 4.9398 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

614.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0324 Площа: 4.4098 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

615.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0303 Площа: 4.4097 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

616.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0557 Площа: 4.4099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

617.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0331 Площа: 4.4101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

618.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0302 Площа: 4.4097 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

619.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0322 Площа: 4.4099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

620.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0342 Площа: 4.4098 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

621.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0317 Площа: 4.4101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

622.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0321 Площа: 4.4097 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

623.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0343 Площа: 4.4102 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

624.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0336 Площа: 4.4097 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

625.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0335 Площа: 4.4095 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

626.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0314 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

627.Кадастровий номер: 5321886400:00:006:0031 Площа: 4.9398 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

628.Кадастровий номер: 5321886400:00:006:0032 Площа: 4.94 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

629.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0328 Площа: 4.4101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

630.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0329 Площа: 4.4103 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

631.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0326 Площа: 4.4099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

632.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0311 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

633.Кадастровий номер: 5324085200:00:020:0007 Площа: 3.3987 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

634.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0190 Площа: 3.1199 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

635.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0554 Площа: 2.205 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

636.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0555 Площа: 4.4099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

637.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0003 Площа: 2.7316 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

638.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0038 Площа: 4.5958 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

639.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0124 Площа: 1 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

640.Кадастровий номер: 5324085200:00:003:0022 Площа: 3.4448 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

641.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0032 Площа: 3 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

642.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0055 Площа: 4.7688 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

643.Кадастровий номер: 5324085200:00:016:0015 Площа: 2.9616 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

644.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0125 Площа: 1.31 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

645.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0314 Площа: 1.8 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

646.Кадастровий номер: 5321882000:00:001:0187 Площа: 6.2401 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

647.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0198 Площа: 3.6 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

648.Кадастровий номер: 5321882000:00:002:0045 Площа: 1.441 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

649.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0032 Площа: 4.4714 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

650.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0132 Площа: 3.1201 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

651.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0015 Площа: 2.7228 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

652.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0023 Площа: 2.97 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

653.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0036 Площа: 2.98 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

654.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0279 Площа: 4.7897 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

655.Кадастровий номер: 5324085200:00:003:0027 Площа: 3.4794 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

656.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0142 Площа: 3.11 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

657.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0015 Площа: 3.4534 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

658.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0010 Площа: 2.73 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

659.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0516 Площа: 4.4104 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

660.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0517 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

661.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0338 Площа: 4.4121 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

662.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0030 Площа: 2.9683 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

663.Кадастровий номер: 5321886601:01:001:0182 Площа: 2 га Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с. Червоні Квіти

664.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0122 Площа: 4.8057 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

665.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0280 Площа: 4.7503 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

666.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0122 Площа: 3.5 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

667.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0053 Площа: 3.11 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

668.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0236 Площа: 5.3285 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

669.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0073 Площа: 4.34 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

670.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0022 Площа: 4.9398 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

671.Кадастровий номер: 5324085200:00:025:0011 Площа: 3.8275 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

672.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0325 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

673.Кадастровий номер: 5324085200:00:025:0009 Площа: 3.57 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

674.Кадастровий номер: 5324085200:00:008:0006 Площа: 3.67 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

675.Кадастровий номер: 5324085200:00:016:0006 Площа: 2.96 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

676.Кадастровий номер: 5321884500:00:001:0235 Площа: 5.4719 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Лучківська

677.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0144 Площа: 5.31 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

678.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0082 Площа: 2.72 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

679.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0237 Площа: 4.4103 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

680.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0001 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

681.Кадастровий номер: 5324085200:00:019:0050 Площа: 3.73 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

682.Кадастровий номер: 5321882000:00:003:0539 Площа: 3.1199 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Жуківська

683.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0462 Площа: 4.4075 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

684.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0308 Площа: 4.4102 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

685.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0210 Площа: 4.3878 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

686.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0011 Площа: 2.97 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

687.Кадастровий номер: 5321884400:00:001:0150 Площа: 3.3665 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Кунівська

688.Кадастровий номер: 5321885800:00:001:0043 Площа: 4.59 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Підгорянська

689.Кадастровий номер: 5324085200:00:018:0023 Площа: 3.46 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

690.Кадастровий номер: 5324085200:00:015:0024 Площа: 2.97 га Цільове призначення: для іншого сільськогосподарського призначення Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

691.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0009 Площа: 3.45 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

692.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0455 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

693.Кадастровий номер: 5324085200:00:001:0025 Площа: 3.45 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Полтавський р., с/рада. Супрунівська

694.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0030 Площа: 4.9396 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

695.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0038 Площа: 4.9401 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

696.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0032 Площа: 4.4099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

697.Кадастровий номер: 5321886400:00:006:0027 Площа: 4.43 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

698.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0006 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

699.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0034 Площа: 3.6779 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

700.Кадастровий номер: 5321886400:00:006:0029 Площа: 4.86 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

701.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0036 Площа: 2.6214 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

702.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0037 Площа: 2.3199 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

703.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0024 Площа: 4.4097 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

704.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0438 Площа: 4.4099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

705.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0201 Площа: 4.4105 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

706.Кадастровий номер: 5321886400:00:006:0030 Площа: 4.9399 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

707.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0041 Площа: 4.9399 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

708.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0031 Площа: 4.41 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

709.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0040 Площа: 4.9399 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

710.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0033 Площа: 0.727 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

711.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0028 Площа: 4.9402 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

712.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0025 Площа: 4.4102 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

713.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0027 Площа: 4.4099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

714.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0029 Площа: 4.94 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

715.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0318 Площа: 4.4099 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

716.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0039 Площа: 4.9399 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

717.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0026 Площа: 4.4102 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

718.Кадастровий номер: 5321886400:00:007:0035 Площа: 4.9399 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

719.Кадастровий номер: 5321886400:00:004:0525 Площа: 3.8499 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

720.Кадастровий номер: 5321886400:00:004:0526 Площа: 3.85 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

721.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0548 Площа: 4.4097 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

722.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0552 Площа: 4.4101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

723.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0550 Площа: 4.4091 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірська

724.Кадастровий номер: 5321886400:00:003:0549 Площа: 4.4101 га Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Адреса: Полтавська обл., Кобеляцький р., с/рада. Світлогірськ, з можливістю вилучення оригіналів документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Строк дії ухвали 1 місяць.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення17.07.2018
Оприлюднено24.02.2023
Номер документу75353162
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —554/5432/18

Ухвала від 06.08.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Шевська О. І.

Ухвала від 17.07.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

Ухвала від 17.07.2018

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні