Ухвала
від 23.07.2018 по справі 1840/2587/18
СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

                     СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

вул. Герасима Кондратьєва, 159, м. Суми, 40021, E-mail inbox@adm.su.court.gov.ua

                                                   У Х В А Л А

                                         про повернення позовної заяви

23 липня 2018 р.                                                             Справа № 1840/2587/18

Cуддя Сумського окружного адміністративного суду Савицька Н.В., розглянувши матеріали позову Білопільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Сумської області (вул. Макаренка, 7, м. Білопілля, 41800, код ЄДРПОУ 41490323) до товариства з обмеженою відповідальністю "Лебединський м'ясокомбінат" (вул. Білозерцева, 32, м. Лебедин, Сумська область, 42200, код ЄДРПОУ 32738876) про стягнення боргу з відшкодування пільгових пенсій,-

                                                   В С Т А Н О В И В:

До Сумського окружного адміністративного суду звернулося Білопільське об'єднане управління Пенсійного фонду України Сумської області з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю "Лебединський м'ясокомбінат", і просить: стягнути з відповідача на користь позивача 5 275 грн 54 коп заборгованості з відшкодування пенсій, призначених на пільгових умовах за списком №2 за травень та червень 2018 року.

Ухвалою Сумського окружного адміністративного суду від 10.07.2018 позовна заява Білопільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Сумської області до товариства з обмеженою відповідальністю "Лебединський м'ясокомбінат" була залишена без руху, оскільки не відповідала вимогам статей 160, 161 КАС України, а саме: у позовній заяві не зазначено власне письмове підтвердження позивача про те, що ним не подано іншого позову (позовів) до цього самого відповідача (відповідачів) з тим самим предметом та з тих самих підстав та не подано платіжне доручення про сплату судового збору.

Згідно рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення позивач отримав копію ухвали про залишення позовної заяви без руху 10.07.2018 (а.с.11).

Однак у встановлений строк вимоги суду про усунення недоліків не були виконані.

Відповідно до п.1 ч.4 ст. 169 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений строк.

Оскільки позивачем, у встановлений судом строк, недоліки позовної заяви не були усунуті, а саме: у позовній заяві не зазначено власне письмове підтвердження позивача про те, що ним не подано іншого позову (позовів) до цього самого відповідача (відповідачів) з тим самим предметом та з тих самих підстав та не подано платіжне доручення про сплату судового збору, позовна заява разом з додатками повертається позивачеві.

У той же час, суд звертає увагу позивача, що відповідно до ч.8 ст. 169 КАС України повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Керуючись ст. 169 КАС України, суд -

                                                   У Х В А Л И В:

Позовну заяву Білопільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Сумської області до товариства з обмеженою відповідальністю "Лебединський м'ясокомбінат" про стягнення боргу з відшкодування пільгових пенсій - повернути позивачу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги через Сумський окружний адміністративний суд до Харківського апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Суддя                                         Н.В. Савицька

                                                                                

Дата ухвалення рішення23.07.2018
Оприлюднено25.07.2018
Номер документу75427813
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення боргу з відшкодування пільгових пенсій

Судовий реєстр по справі —1840/2587/18

Ухвала від 23.07.2018

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

Н.В. Савицька

Ухвала від 10.07.2018

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

Н.В. Савицька

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні