Ухвала
від 01.08.2018 по справі 806/3046/18
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

01 серпня 2018 року           Житомир Справа №806/3046/18

Категорія 8.2.3

Житомирський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Попової О. Г., розглянувши у порядку письмового провадження клопотання про закриття підготовчого провадження у справі та призначення справи до судового розгляду по суті в адміністративній справі за позовом Головного управління ДФС у Житомирській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Купрум-Альянс" про стягнення коштів,

встановив:

Головне управління ДФС у Житомирській області звернулося до суду із позовом, в якому просить стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю "Купрум-Альянс" податкову заборгованість у розмірі 287 590,08 грн.

Ухвалою Житомирського окружного адміністративного суду від 22.06.2018 відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження. Підготовче судове засідання у справі призначено на 17.07.2018 о 10:00.

В підготовче судове засідання, призначене на 17.07.2018 о 10:00 прибула представник позивача, перед початком судового засідання подала до відділу документального забезпечення суду клопотання про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті. Подальший розгляд справи просила здійснювати у порядку, визначеному ч.3 ст.194, ст.205, 229 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України).

Представник відповідача в судове засідання не прибув, причини неявки не повідомив. Відзив на позовну заяву не надіслав. Про дату, час та місце проведення підготовчого судового засідання повідомлявся у встановленому законом порядку.

Керуючись приписами ч.3 ст.194, ч.9 ст.205, ч.4 ст.229 КАС України суд вважає за можливе провести розгляд справи клопотання у порядку письмового провадження.

Дослідивши клопотання представника Головного управління ДФС у Житомирській області про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, суд дійшов висновку про його задоволення з наступних підстав.

Частиною сьомою статті 181 КАС України визначено, що якщо під час підготовчого судового засідання вирішені питання, зазначені у частині другій статті 180 цього Кодексу, за письмовою згодою учасників справи розгляд справи по суті може бути розпочатий у той самий день після закінчення підготовчого судового засідання.

Положеннями статті 183 КАС України встановлено, що у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підготовка справи до судового розгляду закінчена. Всі необхідні питання для забезпечення всебічного та об'єктивного вирішення справи протягом розумного строку з'ясовані.

Враховуючи вищевикладене, суд дійшов висновку про необхідність закриття підготовчого провадження у справі та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідач в підготовче судове засідання не з'явився, причини неявки не повідомив. Про дату, час та місце проведення підготовчого судового засідання повідомлений належним чином, що підтверджується рекомендованим повідомленням про вручення поштового відправлення. У строк та в порядку, визначеному статтею 152 КАС України відзив на позовну заяву не надіслав. Із клопотанням про поновлення процесуального строку для подання відзиву в порядку статті 121 КАС України до суду не звертався.

Таким чином, суд вважає за можливе подальший розгляд справи по суді здійснювати у порядку письмового провадження.

Керуючись статтями 181, 183, 194, 204, 205, 229, 243, 248, 250, 256, 294 КАС України, суд,

ухвалив:

Клопотання Головного управління ДФС у Житомирській області про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті - задовольнити.           

Закрити підготовче провадження у адміністративній справі за позовом Головного управління ДФС у Житомирській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Купрум-Альянс" про стягнення коштів.

Призначити справу до судового розгляду по суті. Подальший розгляд справи по суті здійснювати у порядку письмового провадження.

Копію ухвали направити сторонам та учасникам справи.          

Ухвала набирає законної сили в порядку, визначеному статтею 256 Кодексу адміністративного судочинства України та відповідно до статей 293, 294 Кодексу адміністративного судочинства України оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                                                     О.Г. Попова

СудЖитомирський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.08.2018
Оприлюднено06.08.2018
Номер документу75627034
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —806/3046/18

Ухвала від 01.08.2018

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Попова Оксана Гнатівна

Рішення від 01.08.2018

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Попова Оксана Гнатівна

Ухвала від 22.06.2018

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Попова Оксана Гнатівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні