Ухвала
від 02.08.2018 по справі 636/4366/17
ЧУГУЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 636 / 4366 / 17

2 / 636 / 386 / 2018

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

02 серпня 2018 року Чугуївський міський суд Харківської області у складі:

головуючого - судді Ковригіна О.С.,

за участю секретаря Шилової І.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Чугуївського міського суду Харківської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, Колективного підприємства воїнів інтернаціоналістів Пам'ять , третя особа: відділ реєстрації Бахмутської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення загальних зборів, -

встановив:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом в якому просить визнати незаконним та скасувати рішення загальних зборів відповідно до Колективне підприємства воїнів інтернаціоналістів Пам'ять , призначило на посаду керівника з 05.06.2014 року ОСОБА_3.

Позивач вдруге в судове засідання не з'явився, причини неявки суду не повідомив, заяви про розгляд справи у його відсутність суду не надав.

Згідно з п.3 ч.1 ст.257 ЦПК України, у разі якщо належним чином повідомлений позивач повторно не з'явився в судове засідання або не повідомив про причини неявки, крім випадку, якщо від нього надійшла заява про розгляд справи за його відсутності і його нез'явлення не перешкоджає розгляду справи, суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду.

Суд вважає, що неявка заявника унеможливлює розгляд справи.

На підставі викладеного, керуючись ст. 257 ч.1 п.3 ЦПК України, суд, -

постановив:

Позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2, Колективного підприємства воїнів інтернаціоналістів Пам'ять , третя особа: відділ реєстрації Бахмутської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення загальних зборів - залишити без розгляду.

Роз'яснити, що позивач вправі повторно звернутися до суду з цим же позовом у загальному порядку, після усунення умов, що були підставою для залишення позовної заяви без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Харківської області шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга може бути подана до або через Чугуївський міський суд Харківської області.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом пятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя -

СудЧугуївський міський суд Харківської області
Дата ухвалення рішення02.08.2018
Оприлюднено03.08.2018
Номер документу75656618
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —636/4366/17

Ухвала від 02.08.2018

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Ковригін О. С.

Ухвала від 08.12.2017

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Ковригін О. С.

Ухвала від 08.12.2017

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Ковригін О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні