Ухвала
від 02.08.2018 по справі 548/1059/16-ц
ХОРОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 548/1059/16-ц

Провадження №2/548/144/18

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02.08.2018 року м. Хорол

Хорольський районний суд Полтавської області в складі:

головуючого - судді Миркушіної Н.С.,

за участю : секретаря судового засідання -Листопад В.Л..

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Хорол у порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом первісним позовом Сільськогосподарського виробничого кооперативу "Перемога" до ОСОБА_1 про витребування земельної ділянки та усунення перешкод у користуванні нею та зустрічним позовом ОСОБА_1 в особі представника ОСОБА_2 до Сільськогосподарського виробничого кооперативу "Перемога" про визнання договору оренди землі недійсним, -

ВСТАНОВИВ:

Сільськогосподарський виробничий кооператив "Перемога", юридична адреса с. Клепачі, вул.Перемоги, 6 Хорольського району Полтавської області звернувся до суду з позовом до ОСОБА_1, яка проживає за адресою ІНФОРМАЦІЯ_1, представник відповідача ОСОБА_2, який проживає за адресою ІНФОРМАЦІЯ_2 про витребування земельної ділянки та усунення перешкод у користуванні нею та за зустрічним позовом ОСОБА_1 в особі представника ОСОБА_2 до Сільськогосподарського виробничого кооперативу "Перемога" про визнання договору оренди землі недійсним.

Ухвалою судді Хорольського районного суду Полтавської області від 15.07.2016 року відкрито провадження по справі та призначено до розгляду.

Ухвалою Хорольського районного суду Полтавської області від 18.10.2017 року провадження по справі зупинено та призначено судово - почеркознавчу експертизу.

Ухвалою Хорольського районного суду Полтавської області від 09.01.2018 року провадження по даній справі відновлено.

Ухвалою Хорольського районного суду Полтавської області від 19.02.2018 року цивільну справу за первісним позовом Сільськогосподарського виробничого кооперативу "Перемога" до ОСОБА_1 про витребування земельної ділянки та усунення перешкод у користуванні нею та зустрічним позовом ОСОБА_1 в особі представника ОСОБА_2 до Сільськогосподарського виробничого кооперативу "Перемога" про визнання договору оренди землі недійсним, - вирішено розглядати в порядку загального позовного провадження.

Ухвалою Хорольського районного суду Полтавської області від 14.05.2018 року призначено справу до розгляду по суті.

02.08.2018 року в судове засідання не з"явилися сторони, хоча вчасно та належним чином були повідомлені про час та місце слухання справи.

Відповідно до ч. 1 ст. 240 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні у випадках, встановлених частиною другою статті 223 цього Кодексу.

Згідно до ч.ч. 11, 12 ст. 128 ЦПК України відповідач, третя особа, свідок зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи. Порядок публікації оголошень на веб-порталі судової влади України визначається Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Разом з тим, п.п. 15.1 п. 1 Перехідних положень ЦПК України передбачено, що до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи подання, реєстрація, надсилання процесуальних та інших документів, доказів, формування, зберігання та надсилання матеріалів справи здійснюються в паперовій формі.

Таким чином, з огляду на вказані обставини, суд доходить висновку про наявність підстав для відкладення основного судового засідання за правилами загального позовного провадження .

На підставі викладеного, та керуючись ст. 240 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Основний судовий розгляд за правилами загального позовного провадження по цивільній справі за первісним позовом Сільськогосподарського виробничого кооперативу "Перемога" до ОСОБА_1 про витребування земельної ділянки та усунення перешкод у користуванні нею та зустрічним позовом ОСОБА_1 в особі представника ОСОБА_2 до Сільськогосподарського виробничого кооперативу "Перемога" про визнання договору оренди землі недійсним, - відкласти на 10 годину 30 хвилин 21 вересня 2018 року.

В судове засідання викликати відповідача за первісним позовом - позивача за зустрічним ОСОБА_1 через оголошення на офіційному веб-порталі "Судова влада України" на веб-сайті Хорольського районного суду в розділі "Справи Хорольського районного суду Полтавської області"

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет - http://hr.pl.court.gov.ua.

Повідомити учасників справи про час, дату та місце проведення судового засідання по вказаній цивільній справі, шляхом направлення копії даної ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Н.С. Миркушіна

СудХорольський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення02.08.2018
Оприлюднено05.08.2018
Номер документу75679533
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —548/1059/16-ц

Рішення від 03.09.2020

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Миркушіна Н. С.

Ухвала від 02.09.2020

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Миркушіна Н. С.

Рішення від 03.09.2020

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Миркушіна Н. С.

Ухвала від 02.09.2020

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Миркушіна Н. С.

Ухвала від 12.06.2020

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Миркушіна Н. С.

Ухвала від 23.03.2020

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Миркушіна Н. С.

Ухвала від 03.03.2020

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Миркушіна Н. С.

Ухвала від 30.10.2018

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Миркушіна Н. С.

Ухвала від 02.08.2018

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Миркушіна Н. С.

Ухвала від 09.01.2018

Цивільне

Хорольський районний суд Полтавської області

Миркушіна Н. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні