Ухвала
від 06.08.2018 по справі 758/1637/18
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/1637/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

06 серпня 2018 року суддя Подільського районного суду м.Києва Захарчук С. С. , розглянувши заяву ОСОБА_1 про видачу судового наказу про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю ТРАНСВОСТОК нарахованої, але не виплаченої заробітної плати,

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 звернувся до суду з заявою про видачу судового наказу про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю ТРАНСВОСТОК нарахованої, але не виплаченої заробітної плати у розмірі 15 789 грн. 69 коп.

Відповідно до ст. 162 ЦПК України заява про видачу судового наказу подається до суду першої інстанції за загальними правилами підсудності, встановленими цим Кодексом.

Частиною 2 ст. 27 ЦПК України передбачено, що позови до юридичних осіб пред'являються в суд за їхнім місцезнаходженням згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

Судом установлено, що згідно відомостей, внесених до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань за вказаною у заяві про видачу судового наказу адресою місцезнаходження товариства з обмеженою відповідальністю ТРАНСВОСТОК (м. Київ вул. Нижній Вал, 3А) зареєстровано товариство з обмеженою відповідальністю ТРАНСВОСТОК ЕКСПРЕС , ідентифікаційний код 36472538.

Разом з тим, згідно відомостей, внесених до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань адресою місцезнаходження товариства з обмеженою відповідальністю ТРАНСВОСТОК є м. Київ, вул. І. Кудрі, 20Б, ідентифікаційний код 39016767.

Відповідно до п. 9 ч. 1 ст. 165 ЦПК України суддя відмовляє у видачі судового наказу, якщо заяву подано з порушенням правил підсудності.

Оскільки в заяві про видачу судового наказу ОСОБА_1 просить стягнути нараховану, але не виплачену заробітну плату з товариства з обмеженою відповідальністю ТРАНСВОСТОК , адресою місцезнаходження якого є м. Київ, вул. І. Кудрі, 20Б, а тому заява не підсудна Подільському районному суду та згідно вимог п. 9 ч. 1 ст. 165 ЦПК України у видачі судового наказу слід відмовити.

Керуючись ст. ст. 161, 165, 166, 353 ЦПК України, суддя -

П О С Т А Н О В И В :

Відмовити ОСОБА_1 у видачі судового наказу про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю ТРАНСВОСТОК нарахованої, але не виплаченої заробітної плати.

Роз'яснити ОСОБА_1, що відмова у видачі судового не є перешкодою для повторного звернення з такою самою заявою в порядку, встановленому ЦПК України, після усунення її недоліків.

Відповідно до п. 15.5 Перехідних положень ЦПК України ухвалу може бути оскаржено до апеляційного суду м. Києва через Подільський районний суд м. Києва.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'ятнадцяти днів з дня повного складення судового рішення - 06.08.18.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

СуддяС. С. Захарчук

СудПодільський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення06.08.2018
Оприлюднено08.08.2018
Номер документу75740544
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —758/1637/18

Ухвала від 06.08.2018

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

Ухвала від 09.03.2018

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні