Ухвала
від 09.08.2018 по справі 817/1641/18
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

09 серпня 2018 року м. Рівне №817/1641/18 Рівненський окружний адміністративний суд у складі судді Друзенко Н.В., за участю секретаря судового засідання Романчук В.В. та сторін і інших осіб, які беруть участь у справі: позивача: Курганська О.В., третьої особи на стороні позивача: ОСОБА_1, відповідача: Карпець О.В. у підготовчому засіданні по адміністративній справі за позовом

Товариства з обмеженою відповідальністю "Рівненський МЖК", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради, до Управління державної архітектурно - будівельної інспекції у Рівненській області провизнання протиправним та скасування рішення, В С Т А Н О В И В :

У підготовчому засіданні судом з'ясована: відсутність підстав для відводів; відсутність у сторін бажання вирішити спір шляхом примирення або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді; відсутність уточнень з приводу позовних вимог та заперечень проти них та відповідних заяв з цього приводу; відсутність необхідності заміни позивача, відповідача, залучення співвідповідача, третіх осіб без самостійних вимог на предмет спору, відсутність необхідності призначення експертизи, виклику у судове засідання експертів, свідків.

Судом встановлено та роз'яснено, які обставини входять до предмета доказування та з'ясовано, що сторонами надано усі докази, на які вони посилаються.

Судом встановлено, що сторони повідомили про всі обставини справи, які їм відомі. Необхідності у проведенні огляду письмових, речових та електронних доказів за їх місцезнаходженням судом не встановлено.

За клопотанням представника позивача та за згодою представника відповідача судом встановлено стороні відповідача десятиденний строк для надання додаткових пояснень до відзиву в розрізі продовження термінів планової перевірки до 10.05.2018 з копіями відповідних доказів.

Стороні позивача, в свою чергу, встановлено десятиденний строк для подання відповіді на відзив з моменту отримання таких додаткових пояснень.

Наміру подати інші додаткові докази або пояснення сторона позивача не висловила.

Третя особа письмових пояснень не надала, свою позицію забажала висловлювати безпосередньо в судовому засіданні.

Сторона відповідача, в свою чергу, зауважила, що перевірка спірної містобудівної документації триває, а тому висловила бажання надати додаткові докази, якщо такі будуть отримані в межах такої перевірки і до судового розгляду справи по суті.

Сторона відповідача заявила клопотання про витребування у позивача оригіналу Повідомлення про початок виконання будівельних робіт щодо об'єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з незначними наслідками (СС1)/ про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт щодо об'єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з незначними наслідками (СС1), поданого ТОВ "Рівненський Молодіжний Жилий Комплекс" до Управління державного архітектурно-будівельного контролю Рівненської міської ради 06.04.2018, посвідчена представником 14.06.2018 копія якого долучена до матеріалів справи.

Представник позивача зауважила, що оригінал знаходиться в Управлінні державного архітектурно-будівельного контролю Рівненської міської ради. В ТОВ "Рівненський Молодіжний Жилий Комплекс" є лише копія такого документу, який вона посвідчила, так як раніше на власні очі бачила оригінал.

Суд визнав за необхідне, щоб сторона позивача надала наявну у нею копію та витребувати в Управлінні державного архітектурно-будівельного контролю Рівненської міської ради для огляду в судовому засіданні оригінал Повідомлення про початок виконання будівельних робіт щодо об'єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з незначними наслідками (СС1)/ про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт щодо об'єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з незначними наслідками (СС1), поданого ТОВ "Рівненський Молодіжний Жилий Комплекс" і зареєстрованого в Управлінні державного архітектурно-будівельного контролю Рівненської міської ради 06.04.2018 за вх№01-17/228.

Клопотань та заяв учасників справи з приводу виключення з числа доказів або з приводу проведення експертизи доказів, які б викликали обґрунтовані сумніви у їх достовірності, не заявлено.

Підстави для вирішення будь-яких інших заяв та клопотань учасників справи, відсутні, з огляду на неподання таких.

Підстав для колегіального розгляду справи немає.

Судом ухвалено, що з'ясування обставин у справі та перевірку їх доказами під час розгляду справи по суті буде здійснено в такому порядку: у судовому засіданні будуть заслухані пояснення позивача щодо усіх позовних вимог, з'ясовано обставини, на які він посилається, як на підставу своїх вимог, будуть заслухані пояснення відповідача та з'ясовано обставини, на які він покликається як на підставу своїх заперечень, та перевірено їх на відповідність поясненням учасників справи, викладеним в заявах по суті справи, а також заслухано пояснення третьої особи. Після цього судом будуть досліджені письмові докази, якими обґрунтовуються вимоги та заперечення сторін в хронологічному порядку їх надходження та долучення до матеріалів справи.

Так як інших питань, визначених частиною другою статті 180 Кодексу адміністративного судочинства України, які не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні, судом не встановлено, суд дійшов висновку про наявність підстав для закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Керуючись статтями 80, 173, 180-181, 183, 241 256, 294 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

У Х В А Л И В :

Витребовувати в Управлінні державного архітектурно-будівельного контролю Рівненської міської ради ( м.Рівне, вул.Лєрмонтова,6) для огляду в судовому засіданні оригінал Повідомлення про початок виконання будівельних робіт щодо об'єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з незначними наслідками (СС1)/ про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт щодо об'єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з незначними наслідками (СС1), поданого ТОВ "Рівненський Молодіжний Жилий Комплекс" і зареєстрований в Управлінні державного архітектурно-будівельного контролю Рівненської міської ради 06.04.2018 за вх№01-17/228.

Закрити підготовче провадження у справі.

Розгляд справи по суті призначити у відкритому судовому засіданні на "31" серпня 2018 р. о 09:00 год. в залі судових засідань Рівненського окружного адміністративного суду (м. Рівне, вул. 16 Липня 87).

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Ухвала окремо не оскаржується. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Друзенко Н.В.

Дата ухвалення рішення09.08.2018
Оприлюднено10.08.2018
Номер документу75775501
СудочинствоАдміністративне
Сутьзакриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті 09 серпня 2018 року м. Рівне №817/1641/18 Рівненський окружний адміністративний суд у складі судді Друзенко Н.В.,

Судовий реєстр по справі —817/1641/18

Постанова від 02.04.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Желєзний І.В.

Ухвала від 01.04.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Желєзний І.В.

Ухвала від 19.03.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гриців М.І.

Ухвала від 27.02.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гриців М.І.

Ухвала від 27.02.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гриців М.І.

Ухвала від 27.02.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гриців М.І.

Постанова від 15.01.2019

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Ніколін Володимир Володимирович

Ухвала від 09.01.2019

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Ніколін Володимир Володимирович

Ухвала від 27.12.2018

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Ніколін Володимир Володимирович

Ухвала від 27.11.2018

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Ніколін Володимир Володимирович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні