Ухвала
від 10.08.2018 по справі 811/1673/18
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УХВАЛА

про зупинення провадження

10 серпня 2018 року м. Кропивницький Справа № 811/1673/18

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Пасічник Ю.П., розглянувши в порядку письмового провадження справу за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області, (вул. Пашутінська, 1, м.Кропивницький, 25015, код ЄДРПОУ 38613719) до Комунального закладу "Верблюзький навчально-виховний комлекс" "Загальноосвітня школа I-III ступенів - дошкільний навчальний заклад-центр позашкільної освіти Новгородківської райради Кіровоградської області, (вул. Біляєва, 95, с.Верблюжка, Новгородківський район, Кіровоградська область, 28223, код ЄДРПОУ 33329116) про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю)

ВСТАНОВИВ:

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області звернулось до Кіровоградського окружного адміністративного суду з позовом та просить до повного усунення порушень вимог пожежної безпеки застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду (контролю) до Комунального закладу "Верблюзький навчально-виховний комлекс" "Загальноосвітня школа I-III ступенів - дошкільний навчальний заклад-центр позашкільної освіти Новгородківської райради Кіровоградської області (ЄДРПОУ 33329116) у вигляді зупинення роботи (експлуатації) будівлі навчального закладу Петрокорбівської філії комунального закладу "Верблюзький навчально-виховний комлекс" "Загальноосвітня школа I-III ступенів - дошкільний навчальний заклад-центр позашкільної освіти", що розташованої за адресою: Кіровоградська область, Новгородківський район, с.Петрокорбівка, вул.Миру, 3, шляхом заборони її використання (експлуатації) та опечатування (опломбування) вхідних дверей до вказаної будівлі.

Від сторін надійшли клопотання про зупинення провадження у справі до 07 вересня 2018 року для примирення сторін, які просили розглянути в порядку письмового провадження.

Згідно з ч.1 та ч.2 ст. 190 КАС України, сторони можуть повністю або частково врегулювати спір на підставі взаємних поступок. Примирення сторін може стосуватися лише прав та обов'язків сторін. Сторони можуть примиритися на умовах, які виходять за межі предмета спору, якщо такі умови примирення не порушують прав чи охоронюваних законом інтересів третіх осіб. Умови примирення не можуть суперечити закону або виходити за межі компетенції суб'єкта владних повноважень.

За клопотанням сторін суд зупиняє провадження у справі на час, необхідний їм для примирення.

Відповідно до п.4 ч.1 ст. 236 КАС України суд зупиняє провадження у справі в разі звернення обох сторін з клопотанням про надання їм часу для примирення - до закінчення строку, про який сторони заявили у клопотанні.

Враховуючи вищевикладе, суд вважає, що заявлені клопотання підлягають задоволенню, а тому провадження в даній справі необхідно зупинити.

Керуючись ст. 190, 236 КАС України, суд,-, -

УХВАЛИВ:

Провадження у справі №811/1673/18 - зупинити.

Питання поновлення провадження у справі призначити до розгляду у судовому засіданні 10 вересня 2018 року о 10:30 год. у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 40, 7 поверх в залі судового засідання № 3.

Зобов'язати відповідача до 10 вересня 2018 року надати до суду документальні докази повного усунення порушень пожежної та техногенної безпеки, що створюють загрозу життю та здоров'ю людей, експлуатацію приміщень, зазначених у акті перевірки.

Зобов'язати позивача провести перевірку усунення відповідачем порушень законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки. та документальні докази проведення перевірки та її результатів надати суду.

Надати до суду докази проведення перевірки в термін до 10 вересня 2018 року.

Інформацію щодо стану розгляду даної справи сторони можуть отримати в мережі Інтернет за мережевим шляхом: http://adm.kr.court.gov.ua/sud1170/.

Копію ухвали направити учасникам судового процесу.

Ухвала суду в частині розгляду справи за правилами спрощеного провадження, набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 256 КАС України.

Ухвала суду, в частині зупинення провадження у справі, може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду у строки, встановлені статтею 295 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду Ю.П. Пасічник

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення10.08.2018
Оприлюднено14.08.2018
Номер документу75828920
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —811/1673/18

Ухвала від 30.01.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Ю.П. Пасічник

Рішення від 30.01.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Ю.П. Пасічник

Ухвала від 20.08.2019

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Ю.П. Пасічник

Ухвала від 20.05.2019

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Ю.П. Пасічник

Ухвала від 10.09.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Ю.П. Пасічник

Ухвала від 10.08.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Ю.П. Пасічник

Ухвала від 06.06.2018

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Ю.П. Пасічник

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні