Ухвала
від 08.08.2018 по справі 815/3667/17
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/3667/17

У Х В А Л А

08 серпня 2018 року

У залі судових засідань № 31

Одеський окружний адміністративний суд у складі:

суддя-доповідач - Балан Я.В.,

суддя - Аракелян М.М.,

суддя - Бутенко А.В.

при секретарі судового засідання - Сидоренко Ю.С.

за участю сторін:

представник позивача - ОСОБА_2 (на підставі ордеру),

представників відповідача -

Державної фіскальної служби України - Паршина А.О. (за довіреністю),

Баймуратов М.М. (за довіреністю),

представника відповідача -

Державної податкової інспекції

у Малиновському районі м. Одеси

Головного управління ДФС в Одеській області - Паршина А.О. (за довіреністю),

представника відповідача -

Головного управління ДФС в Одеській області - Паршина А.О. (за довіреністю),

третя особа без самостійних вимог на

предмет спору на стороні відповідачів - ОСОБА_5,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву представника позивача про відмову від позову в частині стягнення з Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси Головного управління ДФС в Одеській області на користь ОСОБА_6 грошового забезпечення за час вимушеного прогулу за період з 23.06.2017 року по день фактичного поновлення на посаді у справі за позовом ОСОБА_6 до Державної фіскальної служби України, Головного управління ДФС в Одеській області, Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси Головного управління ДФС в Одеській області, третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - ОСОБА_5 про визнання протиправними та скасування наказів, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Одеського окружного адміністративного суду знаходиться адміністративна справа за позовом ОСОБА_6 до Державної фіскальної служби України, Головного управління ДФС в Одеській області, Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси Головного управління ДФС в Одеській області, третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - ОСОБА_5 про визнання протиправним та скасування наказу Державної фіскальної служби України №133-дс від 23.06.2017 року "Про притягнення до дисциплінарної відповідальності", яким звільнено ОСОБА_6 із займаної посади; визнання протиправним та скасування наказу ГУ ДФС в Одеській області №836-0 від 26.06.2017 року "Про оголошення наказу ДФС України від 23.06.2017 року №133-дс", яким звільнено ОСОБА_6 із займаної посади; поновлення ОСОБА_6 на посаді начальника Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси ГУ ДФС в Одеській області; стягнення з Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси Головного управління ДФС в Одеській області на користь ОСОБА_6 грошового забезпечення за час вимушеного прогулу за період з 23.06.2017 року по день фактичного поновлення на посаді.

19 червня 2018 року від представника позивача на електронну адресу суду надійшла заява про часткову відмову від позову, в якій, посилаючись на ч.1, 3 ст. 189 КАС України, просить прийняти часткову відмову позивача від позову в частині стягнення з Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси Головного управління ДФС в Одеській області на користь ОСОБА_6 грошового забезпечення за час вимушеного прогулу за період з 23.06.2017 року по день фактичного поновлення на посаді.

В судовому засіданні представник позивача підтримав вищевказану заяву та зазначив, що йому відомі наслідки відмови від позову в частині позовних вимог. Представники відповідачів та третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів ОСОБА_5 проти задоволення заяви про часткову відмову позивача від позову не заперечували.

Вивчивши матеріали справи в частині, що стосується заяви представника позивача про часткову відмову від позову, заслухавши думки учасників справи, суд вважає, що заява представника позивача про відмову від позову в частині стягнення з Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси Головного управління ДФС в Одеській області на користь ОСОБА_6 грошового забезпечення за час вимушеного прогулу за період з 23.06.2017 року по день фактичного поновлення на посаді, підлягає задоволення з огляду на наступне.

Відповідно до ч. 1 ст. 189 Кодексу адміністративного судочинства України позивач може відмовитися від позову, а відповідач - визнати позов на будь-якій стадії провадження у справі, зазначивши про це в заяві по суті справи або в окремій письмовій заяві.

Згідно з ч. 1 ст. 238 КАС України суд закриває провадження у справі, зокрема, якщо позивач відмовився від позову і відмову прийнято судом.

Враховуючи вищевикладене, з огляду на те, що відмова представника позивача не суперечить закону та не порушує чиї-небудь права, свободи або інтереси, суд приймає відмову представника позивача від позову в частині стягнення з Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси Головного управління ДФС в Одеській області на користь ОСОБА_6 грошового забезпечення за час вимушеного прогулу за період з 23.06.2017 року по день фактичного поновлення на посаді, та вважає необхідним закрити провадження у справі в цій частині.

Керуючись ст.ст. 189, 238 Кодексу адміністративного судочинства України , суд,-

У Х В А Л И В:

Заяву представника позивача про відмову від позову в частині стягнення з Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси Головного управління ДФС в Одеській області на користь ОСОБА_6 грошового забезпечення за час вимушеного прогулу за період з 23.06.2017 року по день фактичного поновлення на посаді у справі за позовом ОСОБА_6 до Державної фіскальної служби України, Головного управління ДФС в Одеській області, Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси Головного управління ДФС в Одеській області, третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - ОСОБА_5 про визнання протиправними та скасування наказів, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу- задовольнити.

Закрити провадження у справі №815/3667/17 в частині позовних вимог щодо стягнення з Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси Головного управління ДФС в Одеській області на користь ОСОБА_6 грошового забезпечення за час вимушеного прогулу за період з 23.06.2017 року по день фактичного поновлення на посаді.

Ухвала суду може бути оскаржена в порядку та строки, встановлені ст. 256 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала набирає законної сили в порядку та строки, встановлені ст. 295 Кодексу адміністративного судочинства України.

Повний текст ухвали складено та підписано 10 серпня 2018 року.

Суддя-доповідач Я.В. Балан

Суддя М.М. Аракелян

Суддя А.В. Бутенко

Дата ухвалення рішення08.08.2018
Оприлюднено14.08.2018

Судовий реєстр по справі —815/3667/17

Постанова від 20.01.2022

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Радишевська О.Р.

Постанова від 20.01.2022

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Радишевська О.Р.

Ухвала від 19.01.2022

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Радишевська О.Р.

Ухвала від 19.01.2022

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Радишевська О.Р.

Ухвала від 12.07.2021

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Шеметенко Л.П.

Ухвала від 05.07.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Бевзенко В.М.

Ухвала від 07.05.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Бевзенко В.М.

Ухвала від 07.05.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Бевзенко В.М.

Постанова від 28.03.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Шеметенко Л.П.

Ухвала від 01.04.2019

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Шеметенко Л.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні