Ухвала
від 15.08.2018 по справі 645/4715/18
ФРУНЗЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 645/4715/18

Провадження № 2/645/2174/18

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

15 серпня 2018 року м. Харків

Суддя Фрунзенського районного суду м. Харкова Бабкова Т.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Публічного акціонерного товариства ОСОБА_3 "ПриватБанк" про визнання недійсним договору купівлі- продажу майна і повернення сторін у первинний стан,

ВСТАНОВИВ:

15.08.2018 року позивачі ОСОБА_1 та ОСОБА_2 звернулися до суду з позовом, в якому просили визнати недійсним договір купівлі- продажу житлового будинку розташованого за адресою: м.Харків, вул. Прогресивна, 13, та повернути сторони у первинний стан, тобто зобов*язати державного реєстратора поновити запис про право власності ОСОБА_1 на житлови будинок за адресою: м.Харків, вул. Прогресивна, 13.

В порушення п. 2 ч. 3 ст. 175 ЦПК України позивач не зазначив ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України; відомі номери засобів зв'язку, офіційної адреси та адреси електронної пошти сторін та інших учасників справи.

В порушення п. 6 ч. 3 ст. 175 ЦПК України позивач не надав відомості про вжиття заходів досудового врегулювання спору, якщо такі проводилися, в тому числі, якщо законом визначений обов'язковий досудовий порядок урегулювання спору.

В порушення п.9 ч.3 ст.175 ЦПК України позивачем не додано до позовної заяви попереднього (орієнтовного) розрахунку суми судових витрат, які позивач поніс і які очікує понести у зв'язку із розглядом справи.

В порушення п. 5 ст. 95 ЦПК України позивач не підтвердив відповідність копій письмових доказів оригіналу, які знаходяться у нього, своїм підписом із зазначенням дати такого засвідчення.

Відповідно до ч.1 ст.185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п'яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 175, 185, 260 ЦПК України, суддя

УХВАЛИВ:

Залишити без руху позовну заяву ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Публічного акціонерного товариства ОСОБА_3 "ПриватБанк" про визнання недійсним договору купівлі- продажу майна і повернення сторін у первинний стан.

Надати позивачу строк 10 днів з дня вручення цієї ухвали для усунення недоліків, а саме:

-зазначити ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України; відомі номери засобів зв'язку, офіційної адреси та адреси електронної поштисторін та інших учасників справи..

-надати відомості про вжиття заходів досудового врегулювання спору, якщо такі проводилися, в тому числі, якщо законом визначений обов'язковий досудовий порядок урегулювання спору;

-додати до позовної заяви попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які позивач поніс і які очікує понести у зв'язку із розглядом справи;

-підтвердити відповідність копій письмових доказів оригіналу, які знаходяться у нього, своїм підписом із зазначенням дати такого засвідчення.

Роз'яснити позивачу, що в разі якщо у вказаний строк недоліки позовної заяви не будуть усунуті, позовна заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Копію ухвали надіслати позивачу.

Ухвала окремо від рішення суду може бути оскаржена в апеляційному порядку лише щодо розміру судових витрат. В іншій частині заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її після її підписання суддею 25.01.2018 року.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана шляхом подачі апеляційної скарги до апеляційного суду Харківської області через Фрунзенський районний суд м. Харкова протягом п'ятнадцяти днів з дня її складання.

Учасник справи, якому повну ухвалу суду не були вручені у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно - телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Фрунзенський районний суд м. Харкова.

З інформацією щодо тексту судового рішення учасники справи можуть ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua.

Суддя Т.В. Бабкова

УКРАЇНА

ФРУНЗЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА

Код ЄДРПОУ 02893723, 61099, м.Харків, ОСОБА_4 Хмельницького, 32/38 тел. 392-13-54,

факс (057)392-00-28, e-mail: inbox@fr.hr.court.gov.ua

Б-03

25.01.2018 року

Справа № 645/308/18

Провадження № 2/645/850/18

Вих №


/18

Позивачу: ОСОБА_5

61044, м. Харків, вул. Боротьби, 27

Фрунзенський районний суд м. Харкова направляє на Вашу адресу копію ухвали суду від 25.01.2018 року про залишення позовної заяви без руху - для усунення недоліків.

Суддя

Фрунзенського районного суду

м. Харкова Т.В. Бабкова

СудФрунзенський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення15.08.2018
Оприлюднено16.08.2018
Номер документу75889263
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —645/4715/18

Ухвала від 12.10.2018

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Бабкова Т. В.

Ухвала від 15.08.2018

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Бабкова Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні