Ухвала
від 20.08.2018 по справі 280/760/18
КОРОСТИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Коростишівський районний суд Житомирської області

Справа № 280/760/18

Провадження № 2-о/280/44/18

У Х В А Л А

20 серпня 2018 року м.Коростишів

Коростишівський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого - судді - Янчук В.В.,

за участю секретаря - Сенько Н.В.

позивача - ОСОБА_1 ,

представника позивача - ОСОБА_2

відповідача - ОСОБА_3

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в м. Коростишів цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ФОП ОСОБА_3 про встановлення факту, що має юридичне значення, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач в травні 2018 року звернулась до суду з позовом до відповідача ФОП ОСОБА_3 про встановлення факту, що має юридичне значення, а саме що ОСОБА_4, що помер 12.03.2018 р. працював у ФОП ОСОБА_3 в період з 01.03.2018 р. по 12.03.2018 р. на умовах трудового договору.

Ухвалою суду від 31 травня 2018 року було відкрито провадження по зазначеній справі та призначено підготовче засідання.

В підготовчому засіданні позивач ОСОБА_1 та її представник ОСОБА_2 позовні вимоги підтримали в повному обсязі, з підстав викладених в позовній заяві, інших заяв та клопотань не подавали, не заперечили, щодо призначення справи до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_3 в підготовчому засіданні позовні вимоги визнав в повному обсязі, відзив відносно позовних вимог не подавав, інших заяв та клопотань не має.

Судом було поставлено на обговорення питання щодо залучення до участі в справі в якості третьої особи, які не заявлять самостійних вимог щодо предмета спору - Коростишівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Житомирській області.

Вислухавши думку учасників справи з даного приводу, вивчивши письмові матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч. 1, 3 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов'язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов'язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Як вбачається з письмових матеріалів, предметом даного позову є встановлення факту перебування у трудових відносинах та після настання нещасного випадку отримання соціальних виплат на неповнолітніх дітей за рахунок коштів органів Фонду соціального страхування України.

Враховуючи викладене вище, вимоги діючого законодавства, суд вважає, що Коростишівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області повинно бути залучено до участі у справі як третя особа, які не заявлять самостійних вимог щодо предмета спору.

На підставі викладеного, керуючись ст. 53 ЦПК України , -

Постановив :

Залучити до участі у справі як третю особу без самостійних вимог Коростишівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Житомирській області ( 12504, Житомирська область, м. Коростишів, вул. Гагаріна, 2).

Встановити третій особі п'ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання пояснень щодо позову, які повинні відповідати вимогам ч.ч. 3-6 ст.178 ЦПК України .

Підготовче засідання відкласти на 15 год 30 хв. 06 вересня 2018 р.

Повідомити учасникам справи, що вони можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України http://court.gov.ua/ в мережі Інтернет.

Копію ухвали надіслати третій особі одночасно з копією позовної заяви та копіями доданих до неї документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Янчук

СудКоростишівський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення20.08.2018
Оприлюднено21.08.2018
Номер документу75953505
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —280/760/18

Рішення від 03.10.2018

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Рішення від 03.10.2018

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 06.09.2018

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 20.08.2018

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 31.05.2018

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні