Ухвала
від 23.08.2018 по справі 195/1142/18
ТОМАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 195/1142/18

Номер рядка звіту 1

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"23" серпня 2018 р. с-ще Томаківка Дніпропетровської області

Суддя Томаківського районного суду Дніпропетровської області - Скрипченко Д.М., отримавши у порядку визначеному ст.33 ЦПК України позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визнання майна спільною сумісною власністю та його поділ, третя особа: ТОВ «Світанок» ,

в с т а н о в и в:

Заява подана і оформлена в порядку, встановленому процесуальним законодавством з додержанням вимог ст.ст.175, 177 ЦПК України.

Вирішення зазначеного у заяві питання належить до юрисдикції суду і підлягає розгляду в суді у порядку цивільного судочинства за правилами передбаченому в позовному провадженні.

Відповідно до ст.27 ЦПК України позов до фізичної особи подано в суд за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем проживання відповідача.

За відомостями органу реєстрації місця проживання відповідач, ОСОБА_2 значиться за місцем реєстрації за адресою: Дніпропетровська область, Томаківський район, с.Китайгородка, вул.Степова,2.

З доданих до позовної заяви матеріалів та інших джерел не вбачається наявність такого, що набрало законної сили, рішення чи ухвали суду про закриття провадження у справі між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав, або у провадженні цього чи іншого суду є справа зі спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав.

Позивач додав до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

За відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі.

Заяв та клопотань від позивача не надходило разом з позовною заявою.

Керуючись ст.187 ЦПК України,

у х в а л и в:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1, яка проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1, до ОСОБА_2, зареєстрованого за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2, про визнання майна спільною сумісною власністю та його поділ, третя особа: ТОВ «Світанок» .

Справа буде розглядатися за правилами загального позовного провадження.

Почати підготовче провадження з дня постановлення цієї ухвали.

Проведення підготовчого засідання призначити на 04.09.2018 року на 10.30 годину в приміщенні суду.

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення у відповідності до ч. 5 ст. 272 ЦПК України.

Відповідача викликати на підготовче судове засідання відповідно до ч.11 ст.128 ЦПК України через оголошення на офіційній сторінці суду веб-порталу судової влади України.

Повідомити відповідача, що він має право у строк не менший п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження, надіслати:

- суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову;

- позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відповідач також має право пред'явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Учасник справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud0442/

Ухвала окремо від рішення суду може бути оскаржена в апеляційному порядку лише щодо порушення правил підсудності. В іншій частині заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

СудТомаківський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення23.08.2018
Оприлюднено24.08.2018
Номер документу76033511
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —195/1142/18

Ухвала від 16.11.2018

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Скрипченко Д. М.

Ухвала від 10.09.2018

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Скрипченко Д. М.

Ухвала від 23.08.2018

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Скрипченко Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні