Ухвала
від 20.08.2018 по справі 445/1228/16-ц
ЗОЛОЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 445/1228/16-ц

У Х В А Л А

"20" серпня 2018 р. Золочівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Сивака В.М.

секретаря судового засідання Захарчук Н.Я.

заявника ОСОБА_1,

представника стягувача ОСОБА_2

представника стягувача ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Золочеві Львівської області подання заступника начальника Золочівського районного відділу ДВС ГТУЮ у Львівській області ОСОБА_1 про оголошення розшуку боржника, -

в с т а н о в и в :

заступник начальника Золочівського районного відділу ДВС ГТУЮ у Львівській області ОСОБА_1 звернулася до суду із поданням про оголошення розшуку боржника ОСОБА_4, останнє відоме місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1, мотивуючи його тим, що на виконанні Золочівського районного відділу ДВС ГТУЮ у Львівській області знаходиться виконавче провадження ВП №56205752 з примусового виконання виконавчого листа № 445/1228/16-ц виданого 13.04.2018 року Золочівським районним судом Львівської області про стягнення з ОСОБА_4 на користь Струтинської сільської ради Золочівського району Львівської області, 16626,01 грн. шкоди завданої державі внаслідок порушення вимог природоохоронного законодавства та 1378 грн. судового збору в користь Прокуратури Львівської області.Боржником рішення суду добровільно не виконується,його місце праці не встановлено, на виклики виконавця боржник не з'являється, уся поштова кореспонденція повертається без вручення, за місцем останнього відомого місця проживання боржник відсутній.

В судому засіданні заступник начальника Золочівського районного відділу ДВС ГТУЮ у Львівській області ОСОБА_1 подання підтримала, просила задоволити.

Представник стягувача ДП" Золочівське лісове господарство" ОСОБА_2 в судовому засідання подання підтримав, просив задоволити.

Представник стягувача Золочівська місцева прокуратура ОСОБА_3 подання підтримала, просила задоволити.

Боржник ОСОБА_4 в судове засідання не з'явився, про час та місце розгляду подання повідомлявся належним чином.

Ознайомившись із доводами подання, оцінивши додані до нього докази, суд приходить до висновку, що подання підлягає до задоволення, з огляду на таке.

На виконанні Золочівського районного відділу ДВС ГТУЮ у Львівській області знаходиться виконавче провадження ВП №56205752 з примусового виконання виконавчого листа № 445/1228/16-ц виданого 13.04.2018 Золочівським районним судом Львівської області про стягнення з ОСОБА_4 на користь Струтинської сільської ради Золочівського району Львівської області, 16626,01 грн. шкоди завданої державі внаслідок порушення вимог природоохоронного законодавства та 1378 грн. судового збору в користь Прокуратури Львівської області, що підтверджується копією відповідного виконавчого листа та постановою про відкриття виконавчого провадження.

Як вбачається з матеріалів подання, станом на 11.06.2018 заборгованість згідно вищевказаного виконавчого документу не погашена.

Судом встановлено, що по місцю проживання боржника, вказаному у виконавчому документів, а саме Львівська область, Золочівський район, с. Лука не проживає, хоча зареєстрований. Місцезнаходження ОСОБА_4 невідоме.

Згідно відповідей на запити державного виконавця, нерухоме та рухоме майно за боржником не зареєстровано, на обліках в пенсійному фонді боржник не перебуває, відкриті рахунки у банківських установах відсутні.

Відповідно до ст. 438 ЦПК України , розшук боржника або дитини оголошується за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання ( перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання ( перебування) стягувача.

Згідно ч.1 ст. 36 Закону України Про виконавче провадження , у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування боржника - фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини.

Відповідно до п 4.13.1 Інструкції про проведення виконавчих дій, підставами для оголошення розшуку є відсутність в ході виконавчого провадження відомостей про місце проживання боржника.

Вивчивши матеріали подання, суд приходить до висновку, що подання заступника начальника Золочівського районного відділу ДВС ГТУЮ у Львівській області ОСОБА_1, слід задовольнити та оголосити розшук боржника ОСОБА_4 з метою встановлення його місця перебування та належного виконання рішення суду про стягнення аліментів.

Керуючись ст. 438 ЦПК України , ст. 36 Закону України Про виконавче провадження , суд -

п о с т а н о в и в :

подання заступника начальника Золочівського районного відділу ДВС ГТУЮ у Львівській області ОСОБА_1 про оголошення розшуку боржника - задовольнити.

Оголосити розшук боржника ОСОБА_4, РНОКПП НОМЕР_1, ІНФОРМАЦІЯ_2, останнє відоме місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1.

Копію ухвали скерувати до Золочівського районного відділу ДВС ГТУЮ у Львівській області для виконання та боржнику за останнім відомим місцем проживання.

Ухвала може бути оскарженою в апеляційному порядку до Апеляційного суду Львівської області протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції. До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Золочівського районного суду Львівської області.

Суддя В.М.Сивак

СудЗолочівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення20.08.2018
Оприлюднено24.08.2018
Номер документу76036956
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —445/1228/16-ц

Ухвала від 30.06.2020

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Ухвала від 20.08.2018

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Ухвала від 24.04.2018

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Рішення від 25.01.2018

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

Ухвала від 04.07.2016

Цивільне

Золочівський районний суд Львівської області

Сивак В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні