Ухвала
від 28.08.2018 по справі 0540/5945/18-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про повернення позовної заяви

28 серпня 2018 р.                                         Справа №0540/5945/18-а

          приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Толстолуцька М.М., розглянувши матеріали позовної заяви Костянтинівсько-Дружківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області до Державного підприємства “Антрацит” про стягнення заборгованості,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач – Костянтинівсько-Дружківське об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області звернулось до Донецького окружного адміністративного суду з позовною заявою до Державного підприємства “Антрацит”, в якому просить суд:

- стягнути з Державного підприємства “Антрацит” в особі відокремленого підрозділу “Антрацитівський ремонтно-механічний завод” (код СДРПОУ 26402960) на користь Костянтинівсько-Дружківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області (код СДРПОУ 42171400) заборгованість по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за списком № 1 у сумі 27 322 (двадцять сім тисяч триста двадцять дві) грн. 14 коп.;

- стягнути з Державного підприємства “Антрацит” в особі відокремленого підрозділу “Антрацитівський ремонтно-механічний завод” (код СДРПОУ 26402960) на користь Костянтинівсько-Дружківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області (код СДРПОУ 42171400) заборгованість по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за списком № 2 у сумі 13 456 (тринадцять тисяч чотириста п'ятдесят шість) грн. 15 коп.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду позовну заяву залишено без руху з наданням строку для усунення недоліків протягом 10 днів з дня отримання даної ухвали, шляхом сплати судового збору у розмірі 1762,00 грн. та надання до суду оригіналу квитанції про сплату судового збору;

Копія ухвали про залишення позовної заяви без руху у встановленому законом порядку була направлена за юридичною адресою позивача та згідно рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення, виплату поштового переказу була вручена позивачеві.

Проте, в установлений судом строк недоліки позовної, позивачем не усунені.

Відповідно до вимог пункту 1 частини четвертої статті 169 КАС України позовна заява повертається позивачеві, зокрема, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишену без руху, у встановлений судом строк.

За таких обставин, позовна заява підлягає поверненню позивачеві .

Керуючись, статтями 169, 248, 256, 293-295, 297 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Костянтинівсько-Дружківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області до Державного підприємства “Антрацит” про стягнення заборгованості – повернути позивачеві.

Копію ухвали про повернення позовної заяви разом з матеріалами позовної заяви надіслати особі, яка подала позовну заяву.

Роз'яснити позивачеві, що в силу положень частини восьмої статті 169 КАС України повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала відповідно до вимог частини першої статті 256 КАС України набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом.

Ухвала може бути оскаржена до Донецького апеляційного адміністративного суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення (ухвали) суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження: 2) на ухвалу суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду. Строк на апеляційне оскарження також може бути поновлений в разі його пропуску з інших поважних причин, крім випадків, визначенихчастиною другоюстатті 299 цього Кодексу.

Апеляційна скарга згідно положень статті 297 КАС України подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції. Відповідно до підпункту 15.5 пункту 1 Розділу VII «Перехідні положення» Кодексу адміністративного судочинства України до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Донецький окружний адміністративний суд.

Суддя                                                             Толстолуцька М.М.

Дата ухвалення рішення28.08.2018
Оприлюднено31.08.2018
Номер документу76083673
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0540/5945/18-а

Ухвала від 28.08.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Толстолуцька М.М.

Ухвала від 24.07.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Толстолуцька М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні