Ухвала
від 28.08.2018 по справі 585/3369/18
РОМЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 585/3369/18

Номер провадження 2/585/1141/18

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

28 серпня 2018 року м.Ромни

Суддя Роменського міськрайонного суду Сумської області Яковець О. Ф., розглянувши матеріали до позовної заяви представника ОСОБА_1, ОСОБА_2 - ОСОБА_3 до Малобубнівської сільської ради Роменського району Сумської області, третя особа : приватний нотаріус Роменського районного нотаріального округу ОСОБА_4 про визнання права власності на спадкове нерухоме майно, -

в с т а н о в и в:

Представник позивачів звернулася до суду з позовом до Малобубнівської сільської ради Роменського району Сумської області, третя особа : приватний нотаріус Роменського районного нотаріального округу ОСОБА_4 про визнання права власності на спадкове нерухоме майно.

Позовна заява складена з дотриманням вимог ст. ст. 175-177 ЦПК України, справа підсудна Роменському міськрайонному суду Сумської області.

Підстав для залишення без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкриті провадження у справі не вбачається.

Судовий збір сплачено.

Справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 175-177, 187, 189-191, 196 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою представника ОСОБА_1, ОСОБА_2 - ОСОБА_3 до Малобубнівської сільської ради Роменського району Сумської області, третя особа : приватний нотаріус Роменського районного нотаріального округу ОСОБА_4 про визнання права власності на спадкове нерухоме майно.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 26 вересня 2018 року на 08 год. 30 хв ., за адресою: м. Ромни Сумської області, вул. Соборна, 12, про що повідомити учасників справи .

У відповідності до ст. 191 ЦПК України роз'яснити відповідачу право подати відзив на позов з доказами на підтвердження обставин на яких він ґрунтується, в строк не пізніше 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

У відповідності до ст. 192 ЦПК України роз'яснити, що треті особи мають право подати пояснення щодо позову протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, а щодо відзиву - протягом десяти днів із дня його отримання. Учасники справи мають право надати відповідь на такі пояснення до закінчення підготовчого провадження.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади в Україні за адресою: court.gov.ua/sud1815/.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Сумської області лише щодо недотримання правил підсудності, в іншій її частині ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ: підпис …

КОПІЯ ВІРНА:

Суддя Роменського міськрайонного суду ОСОБА_5

СудРоменський міськрайонний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення28.08.2018
Оприлюднено29.08.2018
Номер документу76099029
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —585/3369/18

Рішення від 26.09.2018

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Яковець О. Ф.

Ухвала від 28.08.2018

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Яковець О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні