Ухвала
від 03.09.2018 по справі 220/642/17
СЕЛИДІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 220/642/17

Провадження №1-в/242/464/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 вересня 2018 року Селидівський міський суд Донецької області в складі головуючого судді ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 , представника Селидівського міського відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області ОСОБА_4 , засудженого ОСОБА_5 , розглянувши подання Селидівського міського відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області про вирішення питання про звільнення від відбуття покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку відносно

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Веселе Великоновосілківського району Донецької області, громадянина України, засудженого 11 липня 2017 року Великоновосілківським районним судом Донецької області за ч. 3 ст. 185 КК України до 3 років позбавлення волі , відповідно до ст. ст.. 75,76 КК України звільнений від відбування покарання з іспитовим строком на 1 рік, зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , проживаючого за адресою: АДРЕСА_2 , -

ВСТАНОВИВ:

Вироком Великоновосілківського районного суду Донецької області від 11 липня 2017 року ОСОБА_5 засуджений за ч. 3 ст. 185 КК України до 3 років позбавлення волі, на підставі ст.. ст..75,76 КК України звільнений від відбування покарання з іспитовим строком на 1 рік.

Селидівський міський відділ філії Державної установи « Центр пробації» в Донецькій області звернувся до суду з поданням про звільнення від покарання ОСОБА_5 у зв`язку з закінченням іспитового строку.

Прокурор в судовому засіданні проти задоволення подання не заперечував.

Представник Селидівського МВ філії ДУ « Центр пробації» в судовому засіданні подання підтримав.

Засуджений в судовому засіданні просив суд звільнити його від призначеного покарання.

Дослідивши матеріали справи, заслухавши думку учасників судового засідання, суд прийшов до висновку, що подання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Згідно з ч. 1 ст. 78 КК України, після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

У судовому засіданні встановлено, що ОСОБА_5 за період іспитового строку від зобов`язань, покладених на нього за вироком суду, злісно не ухилялася, до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувалася.

Іспитовий строк закінчився, що є підставою для звільнення засудженого від призначеного вироком суду покарання.

На підставі викладеного, керуючись ст. 78 ч. 1 КК України, ст.ст. 534-539 КПК України,-

УХВАЛИВ:

Подання Селидівського міського відділу філії Державної установи « Центр пробації» в Донецькій області задовольнити.

ОСОБА_5 звільнити від відбування покарання, призначеного за вироком Великоновосілківського районного суду Донецької області від 11 липня 2017 року в зв`язку із закінченням іспитового строку.

На ухвалу протягом семи днів учасниками судового провадження з дня її оголошення може бути подано апеляційну скаргу до Апеляційного суду Донецької області через Селидівський міський суд Донецької області.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги, ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Суддя ОСОБА_1

СудСелидівський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення03.09.2018
Оприлюднено27.02.2023
Номер документу76242353
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —220/642/17

Ухвала від 03.09.2018

Кримінальне

Селидівський міський суд Донецької області

Капітонов В. І.

Вирок від 11.07.2017

Кримінальне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Яненко Г. М.

Ухвала від 13.05.2017

Кримінальне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Яненко Г. М.

Ухвала від 04.05.2017

Кримінальне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Яненко Г. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні