Ухвала
від 04.09.2018 по справі 394/617/18
НОВОАРХАНГЕЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

2 6100 смт. Новоархангельськ Кіровоградської області, вул. Слави 26

04.09.2018

2/394/336/18

394/617/18

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

04 вересня 2018 року Суддя Новоархангельського районного суду Кіровоградської області Запорожець О.М.

дослідивши матеріали позовної заяви товариства з обмеженою відповідальністю Вись до ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про поновлення договору оренди землі,

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідачів про поновлення договору оренди землі.

З метою отримання персоніфікованих даних на відповідачів (місць їхньої реєстрації) у відповідності до ч. 6 ст. 187 ЦПК України суддею було направлено запити до селищних рад на території яких вказано місця реєстрації відповідачів.

Відповідно до отриманої інформації відповідач ОСОБА_1 за зазначеним позивачем в позові місцем проживання не зареєстрований, дана обставина позбавить в майбутньому суд викликати в судове засідання відповідача, створить умови тривалого розгляду справи, що в розрізі ст. 210 ЦПК України (строки розгляду справи) є не припустимим.

Враховуючи наведене та положення п. 2 ч. 2 ст. 175 ЦПК України, яка зобов'язує позивача вказувати повне найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв'язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти;

Згідно частин 1, 2 та 3 ст.185 ЦПК України Суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п'яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху. В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху. Якщо ухвала про залишення позовної заяви без руху постановляється з підстави несплати судового збору у встановленому законом розмірі, суд в такій ухвалі повинен зазначити точну суму судового збору, яку необхідно сплатити (доплатити). Якщо позивач відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтями 175 і 177 цього Кодексу, сплатить суму судового збору, позовна заява вважається поданою в день первісного її подання до суду. Якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 175 , 177, 185 ЦПК України ,-

У Х В А Л И В :

Позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю Вись до ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про поновлення договору оренди землі - залишити без руху.

Надати товариству з обмеженою відповідальністю Вись строк п'ять днів з дня отримання ухвали, для усунення недоліків зазначених в цій ухвалі.

Ухвала самостійному оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя:

СудНовоархангельський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення04.09.2018
Оприлюднено06.09.2018
Номер документу76248920
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —394/617/18

Ухвала від 27.02.2019

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Запорожець О. М.

Ухвала від 09.01.2019

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Запорожець О. М.

Ухвала від 14.12.2018

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Запорожець О. М.

Ухвала від 04.09.2018

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Запорожець О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні