Ухвала
від 06.09.2018 по справі 552/1915/18
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ПОЛТАВИ

Справа №552/1915/18

Провадження № 1-кс/552/2398/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06.09.2018 року слідчий суддя Київського районного суду м. Полтави ОСОБА_1

за участю секретаря ОСОБА_2 ,

слідчого ОСОБА_3

розглянувши клопотання старшого слідчого з ОВС першого відділу розслідування кримінальних проваджень Слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей і документів,

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий з ОВС першого відділу розслідування кримінальних проваджень Слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням, погодженим прокурором прокуратури Полтавської області ОСОБА_4 про надання дозволу на тимчасовий доступ та вилучення оригіналів, а в разі їх відсутності копій документів по рахунках: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) № НОМЕР_2 (українська гривня), № НОМЕР_3 (українська гривня), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код НОМЕР_4 ) № НОМЕР_5 (українська гривня), № НОМЕР_6 (українська гривня), які становлять банківську таємницю та перебувають у володінні ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (МФО НОМЕР_7 , АДРЕСА_1 ), містять інформацію про рух грошових коштів, що надходили на рахунки та списувались з них, а також інших документів, які мають значення для встановлення істини по справі за період з 01.09.2015 року по теперішній час із наданням можливості вилучення оригіналів зазначених документів в приміщенні Центрального відділення ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » у м. Полтаві (МФО НОМЕР_8 , АДРЕСА_2 ).

Клопотання обґрунтовував тим, щослідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42017170000000115 від 29.03.2017, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.27, ч.3 ст.212 КК України.

Установлено, що службові особи ряду підприємств, зокрема ПрАТ ВТФ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код НОМЕР_9 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код НОМЕР_10 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код НОМЕР_11 ), ПП « ОСОБА_5 » (код НОМЕР_12 ), за попередньою змовою між собою, у період з 01.01.2016 по теперішній час незаконно виготовляють та збувають паливно-мастильні матеріали, які входять до підакцизної групи товарів, за готівкові кошти. При цьому, з метою приховання слідів злочину та прикриття незаконної діяльності із ухилення від сплати податків, вносять завідомо неправдиві відомості до первинних бухгалтерських документів, податкової та фінансової звітності щодо збуту суміші ациклічних, парафінових вуглеводнів та абсорбенту за удаваними угодами підприємствам реального сектору економіки та фіктивним підприємствам. Внаслідок вчинення вказаних злочинних дій службові особи зазначених СГД незаконно формували податковий кредит з ПДВ та валові витрати підприємствам реального сектору економіки (покупцям) та сприяли останнім в ухиленні від сплати податків у особливо великих розмірах.

Так, відповідно до технічних умов ПрАТ ВТФ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » здійснює виготовлення сумішей вуглеводнів поліциклічно-нафтенових, ациклічних вуглеводнів стабілізованих, парафінових вуглеводнів стабілізованих. Фактично ж, ПрАТ ВТФ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » крім вказаних сумішей виготовляє і паливно-мастильні матеріали, які є підакцизною групою товарів. У подальшому, незаконно виготовлені паливно-мастильні матеріали реалізовуються за готівкові кошти замовникам такого виробництва, в т.ч. сільськогосподарським підприємствам та через мережу АЗС. Реалізація ПММ за готівку не відображається ні в бухгалтерському, ні в податковому обліках ПрАТ ВТФ « ІНФОРМАЦІЯ_4 ».

При цьому, акцизний податок ні службовими особами ПрАТ ВТФ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », ні покупцями незаконно виготовлених ПММ, не сплачується, хоча згідно ст.212 Податкового кодексу України (із змінами та доповненнями) платниками акцизного податку є як особа, яка виробляє підакцизні товари (продукцію) на митній території України, у тому числі з давальницької сировини, так і особа, яка реалізує пальне.

Незаконне виготовлення паливно-мастильних матеріалів відбувається за адресою знаходження виробничих потужностей ПрАТ ВТФ « ІНФОРМАЦІЯ_4 »: АДРЕСА_3 . Незаконно виготовлені ПММ транспортуються та зливаються у ємності, що знаходяться за адресою: АДРЕСА_4 , де до них додаються хімічні домішки, присадки з метою підвищення октанового числа та якості пального. В подальшому, пальне з вказаної адреси реалізується за готівкові кошти без сплати жодних податків, при цьому підробляються документи про походження та якість ПММ. Зазначене підтверджується матеріалами проведених негласних слідчих (розшукових) дій.

Згідно інформації оперативного управління ГУ ДФС у Полтавській області установлено, що до вищевказаної протиправної діяльності по умисному ухиленню від сплати податків та реалізації неякісних паливно-мастильних матеріалів причетний громадян України ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , паспорт серії НОМЕР_13 , виданий Київським РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області, фактично проживає: АДРЕСА_5 .

Даний громадянин є організатором вищевказаної протиправної діяльності, здійснює безпосередній контроль, підбір персоналу, веде перемовини з покупцями пального за готівкові кошти. Крім того згідно витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно встановлено, що даний громадянин набув права власності 26.04.2017 на об`єкти нерухомого майна, в тому числі ємності, що знаходяться за адресою: АДРЕСА_4 .

Для здійснення протиправної діяльності ОСОБА_6 , яка полягала у придбанні та реалізації незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів через мережу транзитних підприємств створено та організовано ряд підконтрольних платників податків, а саме: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код НОМЕР_14 перебуває на податковому обліку в ІНФОРМАЦІЯ_9 ) директором є ОСОБА_6 , відкриті розрахункові рахунки у відділеннях банківських установах ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (МФО НОМЕР_15 ) № НОМЕР_16 українська гривня; ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) перебуває на податковому обліку в ІНФОРМАЦІЯ_9 ), відкриті розрахункові рахунки у відділеннях банківських установах ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (МФО НОМЕР_7 ) № НОМЕР_2 українська гривня; ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код НОМЕР_17 перебуває на податковому обліку в ІНФОРМАЦІЯ_9 ), відкриті розрахункові рахунки у відділеннях банківських установах ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (МФО НОМЕР_15 ) № НОМЕР_18 українська гривня; ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код НОМЕР_19 перебуває на податковому обліку в ІНФОРМАЦІЯ_9 ), відкриті розрахункові рахунки у відділеннях банківських установах ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (МФО НОМЕР_15 ) № НОМЕР_20 українська гривня, № НОМЕР_21 українська гривня; ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код НОМЕР_22 перебуває на податковому обліку в ІНФОРМАЦІЯ_9 ), відкриті розрахункові рахунки у відділеннях банківських установах ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (МФО НОМЕР_15 ) № НОМЕР_23 українська гривня; ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код НОМЕР_24 перебуває на податковому обліку в ІНФОРМАЦІЯ_9 ), відкриті розрахункові рахунки у відділеннях банківських установах ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (МФО НОМЕР_15 ) № НОМЕР_25 українська гривня.

Вище перелічені підприємства створені ОСОБА_6 виключно для здійснення господарських операцій з реалізації незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів невстановленим слідством фізичним особам за готівкові кошти, які документально відображені як продаж юридичним особам, які мають ознаки «фіктивності».

У здійсненні злочинної діяльності ОСОБА_6 допомагає ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_15 , р.н.о.к.п.п. НОМЕР_26 , проживає за адресою: АДРЕСА_6 , користується мобільним телефоном НОМЕР_27 , який є директором ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код НОМЕР_4 , основний вид діяльності підприємства оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами, юридична адреса: АДРЕСА_7 . Принцип діяльності даного підприємства також полягає у придбанні та реалізації незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів невстановленим слідством фізичним особам за готівкові кошти.

В ході проведення досудового розслідування вказаного правопорушення виникла необхідність отримання документів, які становлять банківську таємницю, а також відслідкувати рух коштів по рахунках підприємств ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код НОМЕР_14 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код НОМЕР_17 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код НОМЕР_19 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код НОМЕР_22 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код НОМЕР_24 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код НОМЕР_4 ), а також необхідно отримати документи їх банківської (юридичної, реєстраційної) справи, в матеріалах яких знаходяться документи з відомостями про відкриття рахунків, відомості про повноважних осіб, які здійснювали перерахування коштів, зразки підписів службових осіб підприємства, що необхідно для встановлення осіб, які вчинили злочин та причетні до його вчинення, а також для проведення експертиз.

Згідно витягу з бази даних ДФС України в приміщенні ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (МФО НОМЕР_7 , АДРЕСА_1 ) ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) відкрито рахунки № НОМЕР_2 (українська гривня), № НОМЕР_3 (українська гривня), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код НОМЕР_4 ) відкрито рахунки № НОМЕР_5 (українська гривня), № НОМЕР_6 (українська гривня).

Також існує необхідність у вилученні вищевказаних документів, які мають значення для досудового розслідування та в подальшому можуть бути доказами під час судового розгляду, адже слідство матиме можливість проведення аналізу фінансово-господарської діяльності підприємства, встановлення осіб, які вчинили кримінальні правопорушення та причетних до їх вчинення, проведення судових експертиз, що теж буде слугувати доказом в даному кримінальному провадженні.

Враховуючи, що у матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що вказані документи мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, являються джерелом доказів, просив надати дозвіл на тимчасовий доступ до вищезазначених документів.

Крім того, просив розглянутидане клопотаннябез участіпредставників ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (МФО НОМЕР_7 ) з метою запобігання умисному знищенню або зміні документів, а також забезпечення їх збереження у тому вигляді, в якому вони знаходяться на момент розгляду клопотання.

Заслухавши пояснення слідчого, ознайомившись із матеріалами доданими до клопотання, слідчий суддя приходить до таких висновків.

Відповідно до ст.159 КПК України тимчасовий доступ до речей та документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитись з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх.

Згідно ч.1 ст. 160 КПК України сторони кримінального провадження мають право звернутися до слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження із клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів, за винятком зазначених у статті 161 цього Кодексу.

Стаття 163 КПК України передбачає, що слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: 1) перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; 2) самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.Слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Оскількиє підставивважати,що існуєреальна загрозазміни абознищення необхідноїінформації,а такожз метою забезпеченняїї збереженняу томувигляді,у якомувона знаходятьсяна моментрозгляду клопотання, на підставіч.2ст.163КПК України, виклик представників банківської установи ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (МФО НОМЕР_7 ) не здійснювався.

Надані до слідчого судді матеріали містять дані, які дають достатні підстави вважати, щодо Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42017170000000115 від 29.03.2017р, внесені відомості за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.27, ч.3 ст.212 КК України по факту незаконного виготовлення та збування паливно-мастильних матеріалів, які входять до підакцизної групи товарів, за готівкові кошти ( а.с.4).

Згідно інформації оперативного управління ГУ ДФС у Полтавській області до вищевказаної протиправної діяльності причетний громадян України ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , фактично проживає: АДРЕСА_5 .

Для здійснення протиправної діяльності ОСОБА_6 , яка полягала у придбанні та реалізації незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів через мережу транзитних підприємств створено та організовано ряд підконтрольних платників податків, а саме: ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код НОМЕР_14 перебуває на податковому обліку в ІНФОРМАЦІЯ_9 ) , ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код НОМЕР_19 перебуває на податковому обліку в ІНФОРМАЦІЯ_9 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код НОМЕР_22 перебуває на податковому обліку в ІНФОРМАЦІЯ_9 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код НОМЕР_24 перебуває на податковому обліку в ІНФОРМАЦІЯ_9 ) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) перебуває на податковому обліку в ІНФОРМАЦІЯ_9 ), відкриті розрахункові рахунки у відділеннях банківських установах ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (МФО НОМЕР_7 ) № НОМЕР_2 українська гривня.

У здійсненні діяльності ОСОБА_6 допомагає ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_15 , проживає за адресою: АДРЕСА_6 , який є директором ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код НОМЕР_4 ), основний вид діяльності підприємства оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами, юридична адреса: АДРЕСА_7 . Принцип діяльності даного підприємства також полягає у придбанні та реалізації незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів невстановленим слідством фізичним особам за готівкові кошти ( а.с.5-12).

На даний час у слідства є необхідність в отриманні документів, які становлять банківську таємницю, а також відслідкувати рух коштів по рахунках підприємств ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код НОМЕР_14 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код НОМЕР_17 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код НОМЕР_19 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код НОМЕР_22 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код НОМЕР_24 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код НОМЕР_4 ), а також необхідно отримати документи їх банківської (юридичної, реєстраційної) справи, в матеріалах яких знаходяться документи з відомостями про відкриття рахунків, відомості про повноважних осіб, які здійснювали перерахування коштів, зразки підписів службових осіб підприємства, що необхідно для встановлення осіб, які вчинили злочин та причетні до його вчинення, а також для проведення експертиз.

Згідно витягу з бази даних ДФС України в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (МФО НОМЕР_7 , АДРЕСА_1 ) ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) відкрито рахунки № НОМЕР_2 (українська гривня), № НОМЕР_3 (українська гривня), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код НОМЕР_4 ) відкрито рахунки № НОМЕР_5 (українська гривня), № НОМЕР_6 (українська гривня) ( а.с.9,12).

Враховуючи,що вматеріалах кримінальногопровадження вбачаєтьсянаявність достатніхпідстав вважати,що вказанідокументи маютьзначення длязабезпечення всебічного,повного танеупередженого розслідуванняобставин уданому кримінальномупровадженні,встановлення осіб,які вчиниликримінальне правопорушеннята причетнідо йоговчинення,проведення аналізуфінансово-господарськоїдіяльності підприємств,проведення судовихекспертиз, необхідно надати дозвіл на тимчасовий доступ та вилучення оригіналів документів які перебувають у володінні ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (МФО НОМЕР_7 , АДРЕСА_1 ).

Крім того, враховуючи конкретні обставини, викладені в клопотанні, обґрунтування слідчого в необхідності доступу та вилучення документів, вважаю достатнім визначити строк дії ухвали 25 днів.

Керуючись ст. 159-166 КПК України, -

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл на тимчасовий доступ та вилучення оригіналів, а в разі їх відсутності копій документів по рахунках:

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) № НОМЕР_2 (українська гривня), № НОМЕР_3 (українська гривня),

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код НОМЕР_4 ) № НОМЕР_5 (українська гривня), № НОМЕР_6 (українська гривня),

які становлять банківську таємницю та перебувають у володінні ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (МФО НОМЕР_7 , АДРЕСА_1 ), містять інформацію про рух грошових коштів, що надходили на рахунки та списувались з них, а також інших документів, які мають значення для встановлення істини по справі, а саме:

-документів про організаційно-правову структуру юридичної особи (юридичну справу) вказаного клієнта банку, в т.ч. про відкриття вказаних рахунків, карток із зразками підписів та відбитку печатки, свідоцтв, договорів, щодо користування вказаними рахунками та використання електронної системи "Клієнт-Банк", довіреностей та доручень, на підставі яких особи отримували та перераховували кошти, наказів, заяв, листів та інших документів, що містять підписи службових осіб, грошових чеків на отримання готівки, платіжних доручень, опис документів про організаційно-правову структуру юридичної особи (юридичну справу) вказаного клієнта банку;

-документів (контрактів (договорів) та додатків до них, додаткових угод, специфікацій, угод про залік, актів, платіжних та інших документів), які містять відомості про здійснення фінансово-господарської діяльності вище перелічених підприємств;

-інформації (регістрів аналітичного обліку у вигляді особових рахунків та виписок з них) про рух коштів по даному рахунку, у роздрукованому вигляді на паперових носіях та в електронному вигляді, в якій зазначити:

з якого або на який рахунок проводилось перерахування (зазначити назву та організаційну форму відповідних підприємств, код ЄДРПОУ);

підстава перерахування (вказати відповідний платіжний документ, а також дату та номер відповідного договору, угоди);

призначення платежу (за що проводилось дане перерахування грошових коштів);

дату та час перерахування;

залишок грошових коштів на рахунку на момент вчинення кожної операції;

а також інші дані, які необхідні для отримання повної інформації про рух коштів по рахунку,

за період з 01.09.2015 року по дату винесення ухвали слідчим суддею із наданням можливості вилучення оригіналів зазначених документів в приміщенні Центрального відділення ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » у м. Полтаві (МФО НОМЕР_8 , АДРЕСА_2 ).

Дозвіл на тимчасовий доступ та вилучення оригіналів, а в разі їх відсутності копій документів надати: старшому слідчому з ОВС першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області ОСОБА_3 , заступнику начальника першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області ОСОБА_8 , старшому слідчому з ОВС першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області ОСОБА_9 , старшому слідчому з ОВС першого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області ОСОБА_10 , заступнику начальника другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області ОСОБА_11 , старшому слідчому з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області ОСОБА_12 , старшому слідчому з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області ОСОБА_13 , слідчому з ОВС другого відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області ОСОБА_14 , заступнику начальника відділу організації викриття економічних злочинів оперативного управління ГУ ДФС у Полтавській області ОСОБА_15 , старшому оперуповноваженому з ОВС відділу викриття економічних злочинів оперативного управління ГУ ДФС у Полтавській області ОСОБА_16 , старшому оперуповноваженому з ОВС відділу організації викриття економічних злочинів оперативного управління ГУ ДФС у Полтавській області ОСОБА_17 , а також іншим особам за дорученням слідчого.

Строк діїухвали 25днів з дня її ухвалення.

Ухвала слідчого судді, відповідно до вимог п.10. ч. 1 ст. 309 КПК України, може бути оскаржена в апеляційному порядку тільки в частині тимчасового доступу до речей і документів, яким дозволено вилучення речей і документів, які посвідчують користування правом на здійснення підприємницької діяльності, або інших, за відсутності яких фізична особа - підприємець чи юридична особа позбавляються можливості здійснювати свою діяльність.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення06.09.2018
Оприлюднено01.03.2023
Номер документу76282146
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —552/1915/18

Ухвала від 06.07.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Куліш Ю. В.

Ухвала від 02.06.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 02.06.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 28.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 28.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 28.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 28.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 28.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 28.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

Ухвала від 28.05.2021

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Калько О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні