Ухвала
від 12.09.2018 по справі 822/3392/17
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 822/3392/17

УХВАЛА

12 вересня 2018 рокум. Хмельницький

Хмельницький окружний адміністративний суд в особі головуючого-судді Майстера П.М. розглянувши в порядку письмового провадження заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області про заміну стягувача у виконавчому листі у справі за позовом Білогірського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області до Дочірнього підприємства "Надія-2002" товариства з обмеженою відповідальністю інвестиційно-виробничої компанії "Агроцукор" про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області звернулось до Хмельницького окружного адміністративного суду з заявою про заміну стягувача у виконавчому листі.

У поданій заяві заявник просить суд замінити сторону у виконавчому листі у справі №822/3392/17 від 19.03.2018 року, а саме стягувача - Білогірське об'єднане управління Пенсійного фонду України Хмельницької області на Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області.

Сторони, належним чином повідомлені про місце, дату та час судового розгляду в судове засідання не з'явилися. Від представника Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області надійшла заява про розгляд заяви за його відсутності, заявлені вимоги підтримує в повному обсязі.

У зв'язку з неявкою представників сторін у судове засідання розгляд заяви проведено у порядку письмового провадження.

Судом встановлено, що постановою Хмельницького окружного адміністративного суду від 23.01.2018 року адміністративний позов задоволено. Стягнуто з дочірнього підприємства "Надія-2002" товариства з обмеженою відповідальністю інвестиційно-виробничої компанії "Агроцукор" (вул. Леніна, 121 смт. Ямпіль Білогірського району Хмельницької області, код ЄДРПОУ 31849496) на користь Білогірського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Хмельницької області (вул. М. Шевченка, 70, смт. Білогір'я Білогірського району Хмельницької області, код ЄДРПОУ 40341779 заборгованість по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за Списком № 2 в сумі 744,60 грн., (сімсот сорок чотири гривні шістдесят копійок) за жовтень-листопад 2017 року.

Відповідно до ч. 1 ст. 379 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду (ч. 2 ст. 379 КАС України).

Загальні умови процесуального правонаступництва встановлено статтею 52 КАС України, а саме у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії судового процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

Стягувачем у виконавчому листі, який виданий Хмельницьким окружним адміністративним судом є Білогірське об'єднане управління Пенсійного фонду України Хмельницької області.

Управління Пенсійного фонду України в Білогірському районі Хмельницької області реорганізовано шляхом злиття з Управлінням Пенсійного фонду України в Теофіпольському районі Хмельницької області та управлінням Пенсійного фонду в Ізяславському районі Хмельницької області у Білогірське об'єднане управління Пенсійного фонду України Хмельницької області, відповідно до додатку 1 постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 №1055 "Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України".

Відповідно до інформації, яка міститься у витязі з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Білогірське об'єднане управління Пенсійного фонду України Хмельницької області припинено 30.03.2018.

Оскільки Білогірське об'єднане управління Пенсійного фонду України Хмельницької області реорганізовано шляхом приєднання до Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, відповідно до додатку 2 постанови Кабінету Міністрів України від 08.11.2017 року №821 "Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України", заява Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області про заміну стягувача у виконавчому листі у справі №822/3392/17 від 19.03.2018 року підлягає задоволенню.

Керуючись статтями 248, 256, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області про заміну стягувача у виконавчому листі у справі №822/3392/17 - задовольнити.

Замінити стягувача у виконавчому листі, виданому Хмельницьким окружним адміністративним судом 19.03.2018 року по справі №822/3392/17, з Білогірського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Хмельницької області на Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Вінницького апеляційного адміністративного суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її підписання.

Головуючий суддя П.М. Майстер

Дата ухвалення рішення12.09.2018
Оприлюднено14.09.2018
Номер документу76415929
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —822/3392/17

Ухвала від 12.09.2018

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Майстер П.М.

Ухвала від 31.08.2018

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Майстер П.М.

Рішення від 23.01.2018

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Блонський В.К.

Ухвала від 11.12.2017

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Блонський В.К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні