Ухвала
від 12.09.2018 по справі 648/1123/18
БІЛОЗЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 648/1123/18

Провадження № 2-о/648/41/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 вересня 2018 року смт. Білозерка

Білозерський районний суд Херсонської області в складі:

головуючого - судді: Кусік І.В.,

за участі:

секретаря судового засідання: Когут Є.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду цивільну справу за заявою ОСОБА_1, заінтересовані особи: Федорівська сільська рада Білозерського району Херсонської області, Управління Пенсійного фонду України у Білозерському районі Херсонської області , про встановлення юридичного факту родинних відносин,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_2 звернулася до суду в інтересах ОСОБА_1 із позовною заявою про встановлення юридичного факту родинних відносин, заінтересовані особи: Федорівська сільська рада Білозерського району Херсонської області, Управління Пенсійного фонду України у Білозерському районі Херсонської області , .

29 серпня 2018 року представник заявника надала суду клопотання про заміну заінтересованої особи: Управління Пенсійного фонду України у Білозерському районі Херсонської області на Білозерський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) Головного Управління Пенсійного фонду України в Херсонської області, мотивуючи його тим, що саме ця юридична особа має бути належною заінтересованою особою по справі. Надала суду заяву, якою просила розгляд сказаного клопотання прорводити без її участі.

Представник заінтересованої особи: Федорівської сільської ради Білозерського району Херсонської області надав суду заяву, якою просив суд розглянути справу без його участі, заперечень проти позову не має.

Відповідно до ст. 55 ЦПК України, у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов'язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього так само, як вони були обов'язкові для особи, яку він замінив.

Вивчивши матеріали справи, зважаючи на те, що заінтересована особа-2: Управління Пенсійного фонду України у Білозерському районі Херсонської області як установа відсутня, а Білозерський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) Головного Управління Пенсійного фонду України в Херсонської області фактично є його правонаступником, а отже і належною заінтересованою особою у вказаній справі,тому суд вважає, що клопотання представника заявника про заміну заінтересованої особи підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 55 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Замінити заінтересовану особу: Пенсійний фонд України у Білозерському районі Херсонської області (код ЄДРПОУ 21294891, вул. Свободи, 85, смт. Білозерка, Херсонської області, 75000) на Білозерський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) Головного Управління Пенсійного фонду України в Херсонської області (вул. Свободи, 85, смт. Білозерка, Херсонської області, 75000).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Кусік І.В.

Дата ухвалення рішення12.09.2018
Оприлюднено14.09.2018
Номер документу76434842
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення юридичного факту родинних відносин

Судовий реєстр по справі —648/1123/18

Рішення від 18.10.2018

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Кусік І. В.

Ухвала від 12.09.2018

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Кусік І. В.

Ухвала від 20.08.2018

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Кусік І. В.

Ухвала від 07.06.2018

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Кусік І. В.

Ухвала від 10.05.2018

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Кусік І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні