Ухвала
від 12.09.2018 по справі 311/2510/18
ВАСИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Спраав № 311/2510/18

Провадження № 2/311/998/2018

12.09.2018

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 вересня 2018 року Василівський районний суд Запорізької області у складі:

головуючого - судді: Сидоренко Ю.В.,

при секретарі Осінцевій Л.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Василівка цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Верхньокриничанська сільська рада Василівського району Запорізької області про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням,

В С Т А Н О В И В :

23 липня 2018 року до Василівського районного суду Запорізької області надійшов позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Верхньокриничанська сільська рада Василівського району Запорізької області про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням, в якому позивачка просить: визнати ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, яка зареєстрована за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2 такою, що втратила право користування житловим приміщенням в будинку за вищевказаною адресою, який належить їй на праві власності.

Ухвалою Василівського районного суду від 07 серпня 2018 року відкрито провадження у даній справі, визначено проведення розгляду справи за правилам спрощеного позовного провадження, з повідомленням сторін.

12.09.2018 року до початку розгляду справи по суті позивачкою ОСОБА_1 подано до суду заяву, в якій позивачка просить залишити без розгляду раніше заявлені нею позовні вимоги до ОСОБА_2 про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням, та дану заяву просить розглянути в судовому засіданні без її участі.

В судове засідання ОСОБА_1 не з'явилася, про день та час розгляду справи була повідомлена судом своєчасно та належним чином, про причини неявки суду не повідомлено, проте на адресу суду надано письмову заяву про залишення без розгляду заявлених раніше позовних вимог до ОСОБА_2 про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням та яку просить розглянути без її участі.

В судове засідання відповідач ОСОБА_2 не з'явилася, про день та час розгляду справи була повідомлена судом своєчасно та належним чином, що підтверджується поштовим повідомленням про отримання судової повістки 08.08.2018 року, проте про причини неявки суду не повідомлено, документів на підтвердження поважності причин неявки суду не надано.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України суд залишає позов без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Оглянувши матеріали цивільної справи (провадження № 2/311/998/2018), дослідивши подану на адресу суду письмову заяву позивачки ОСОБА_1 та додані до позову документи, суд вважає необхідним подану письмову заяву про залишення позову без розгляду - задовольнити та раніше заявлені позовні вимоги до ОСОБА_2 про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням - залишити без розгляду, відповідно до положень п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України, за заявою позивачки ОСОБА_1, у зв'язку з наявністю вищенаведених правових підстав для залишення позову без розгляду.

На підставі вищевикладеного та керуючись п.5 ч.1 ст.257, 258, 260 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В :

Заяву позивача ОСОБА_1 про залишення позову без розгляду - задовольнити.

Позовні вимоги ОСОБА_1 (ІНФОРМАЦІЯ_3, зареєстрована та мешкає за адресою: вул.Калинова буд.17 с.Верхня Криниця Василівського району Запорізької області) до ОСОБА_2 (зареєстрована за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_4), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Верхньокриничанська сільська рада Василівського району Запорізької області (місцезнаходження: вул.Калинова буд.174 с.Верхня Криниця Василівського району Запорізької області, код ЄДРПОУ 37595705) про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням - залишити без розгляду за заявою позивача .

Ухвала суду може бути оскаржена до Апеляційного суду Запорізької області через Василівський районний суд Запорізької області протягом 15 днів з дати проголошення ухвали.

Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення ухвали, можуть подати апеляційну скаргу протягом п'ятнадцяти днів з дня отримання копії цієї ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги

Суддя

Василівського районного суду

Запорізької області ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення12.09.2018
Оприлюднено16.09.2018
Номер документу76452379
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —311/2510/18

Ухвала від 12.09.2018

Цивільне

Василівський районний суд Запорізької області

Сидоренко Ю. В.

Ухвала від 07.08.2018

Цивільне

Василівський районний суд Запорізької області

Сидоренко Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні