Ухвала
від 17.09.2018 по справі 500/3256/18
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 500/3256/18

Провадження № 2/500/2357/18

УХВАЛА

Іменем України

17 вересня 2018 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області в складі:

головуючого - судді Грубіян Л.І.

при секретарі - Івановій Л.П.,

за участю представника позивача - ОСОБА_1Д,

представника відповідача - ОСОБА_2

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Ізмаїл клопотання представника позивача ОСОБА_3 з обмеженою відповідальністю Злагода - ОСОБА_1 про виклик свідка та за клопотанням представника відповідача ОСОБА_4 - ОСОБА_2 про виклик свідків ,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за позовом товариства з обмеженою відповідальністю Злагода до ОСОБА_4 , третя особа без самостійних вимог на стороні відповідача селянське (фермерське) господарство Ніколенко Ігора Степановича , районне спеціалізоване комунальне підприємство Білгород-Дністровської районної ради Білгород-Дністровський райбудгосп про визнання договору недійсним та стягнення збитків.

У судому засіданні представник позивача ТОВ Злагода - ОСОБА_1 звернувся до суду із клопотанням про допит свідка ОСОБА_5, який працює заступником директора ТОВ Злагода .

Від представника відповідача ОСОБА_4 - ОСОБА_2 також надійшла заява про допит в якості свідків ОСОБА_6 та ОСОБА_7

Заслухавши сторін, вивчивши матеріали справи, суд приходить до висновку щодо задоволення клопотання, виходячи з наступного.

Відповідно до п. 10 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд вирішує заяви та клопотання учасників справи .

Згідно до ч. ч. 1, 4 ст. 91 ЦПК України, виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. В ухвалі про відкриття провадження у справі або в іншій ухвалі, якою суд вирішує питання про виклик свідка, суд попереджає свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Відповідно до ст. 76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Ці дані встановлюються такими засобами: 1) письмовими, речовими і електронними доказами; 2) висновками експертів; 3) показаннями свідків

Клопотання про виклик свідків є обґрунтованими з огляду на ті обставини, що зазначеній у клопотанні про виклик свідка особі відомі обставини, що входять до складу підстави заявлених вимог, їх показання можуть мати значення для вирішення спірних правовідносин, а тому підлягає задоволенню.

Керуючись ст. ст. 76,90-93,258-260 ЦПК України, -

УХВАЛИВ :

Клопотання представника позивача ОСОБА_3 з обмеженою відповідальністю Злагода - ОСОБА_1 про виклик свідка та за клопотанням представника відповідача ОСОБА_4 - ОСОБА_2 про виклик свідків - задовольнити.

У судове засідання викликати свідків:

-ОСОБА_5 заступника директора ТОВ Злагода , що проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1);

-ОСОБА_6 - працює землевпорядником в Кислицькій сільській раді Ізмаїльського району Одеської області(Одеська область, Ізмаїльський район, с. Кислиця, вул. Вишнева,80);

-ОСОБА_7 - головного спеціаліста управління економічного та агропромислового розвитку Ізмаїльської районної державної адміністрації(Одеська область, м. Ізмаїл, пр. Суворова,62).

Попередити свідків про кримінальну відповідальність за ст. 384КК України за завідомо неправдиві показання та ст.385 КК України за відмову від давання показань на вимогу суду, одночасно роз'яснивши, що згідно ст.63 Конституції України особа не несе відповідальності за відмову давати показання щодо себе, членів сім'ї чи близьких родичів, коло яких визначене законом.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_8

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення17.09.2018
Оприлюднено18.09.2018
Номер документу76482277
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —500/3256/18

Рішення від 22.12.2022

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Присакар О. Я.

Рішення від 22.12.2022

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Присакар О. Я.

Ухвала від 28.09.2022

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Присакар О. Я.

Ухвала від 30.09.2021

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Присакар О. Я.

Ухвала від 06.09.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Грубіян Л. І.

Ухвала від 17.09.2018

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Грубіян Л. І.

Ухвала від 17.09.2018

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Грубіян Л. І.

Ухвала від 31.05.2018

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Грубіян Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні