Ухвала
від 17.09.2018 по справі 659/718/18
НИЖНЬОСІРОГОЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 659/718/18

Номер провадження 2/659/205/18

У Х В А Л А

Іменем України

"17" вересня 2018 р. Нижньосірогозький районний суд Херсонської області у складі: головуючого- судді Цесельської О.С. секретаря судових засідань ОСОБА_1, представника відповідача - ОСОБА_2, представника позивача ОСОБА_3, розглянувши під час підготовчого розгляду цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_4 до ОСОБА_5 про визнання договору оренди землі недійсним, скасування державної реєстрації та усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом витребування із незаконного володіння,

в с т а н о в и в:

В провадженні Нижньосірогозького районного суду Херсонської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_5 про визнання договору оренди землі недійсним, скасування державної реєстрації та усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом витребування із незаконного володіння.

Під час підготовчого розгляду від позивача надійшло клопотання про залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - державного реєстратора управління економічного, агропромислового розвитку та інфраструктури Іванівської районної державної адміністрації Херсонської області ОСОБА_6.

Представник відповідача заперечень по суті клопотання не мав.

Відповідно до ч. 1 ст. 53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обовязки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Відповідно до ч. 3 ст. 53 ЦПК України, якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обовязки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Суд, дослідивши матеріали клопотання, враховуючи зміст заявлених позовних вимог щодо скасування державної реєстрації договору оренди, вважає, що державного реєстратора управління економічного, агропромислового розвитку та інфраструктури Іванівської районної державної адміністрації Херсонської області ОСОБА_6 необхідно залучити до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору.

На підставі викладеного, керуючись ст. 53 ЦПК України, суд,

у х в а л и в:

Клопотання про залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - задовольнити.

Залучити до участі у справі в якості третьої особи у цивільній справі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_5 про визнання договору оренди землі недійсним, скасування державної реєстрації та усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом витребування із незаконного володіння - державного реєстратора управління економічного, агропромислового розвитку та інфраструктури Іванівської районної державної адміністрації Херсонської області ОСОБА_6, адреса: вул. Миру, 22 смт. Іванівка Херсонської області, індекс 75401.

Копію ухвали надіслати на адресу державного реєстратора управління економічного, агропромислового розвитку та інфраструктури Іванівської районної державної адміністрації Херсонської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Цесельська О. С.

СудНижньосірогозький районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення17.09.2018
Оприлюднено18.09.2018
Номер документу76487207
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —659/718/18

Ухвала від 05.12.2018

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Цесельська О. С.

Ухвала від 17.09.2018

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Цесельська О. С.

Ухвала від 17.09.2018

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Цесельська О. С.

Ухвала від 09.08.2018

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Цесельська О. С.

Ухвала від 31.07.2018

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Цесельська О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні