Ухвала
від 17.09.2018 по справі 0740/801/18
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкладення розгляду справи

17 вересня 2018 рокум. Ужгород№ 0740/801/18

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Луцович М.М. розглянувши матеріали адміністративної справи за позовною заявою Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Спецвибір" про стягнення коштів платника податків з рахунків у банках, обслуговуючих такого платника,-

В С Т А Н О В И В:

Головне управління Державної фіскальної служби у Полтавській області звернулося до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовною заявою до суб'єкта владних повноважень Товариства з обмеженою відповідальністю "Спецвибір" про стягнення коштів платника податків з рахунків у банках, обслуговуючих такого платника.

Сторони у судове засідання призначене на 17.09 2018 року об 15:00 не з'явилися.

Відповідно до ч. 4 ст. 229 Кодексу адміністративного судочинства України у разі неявки у судове засідання всіх учасників справи або якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності учасників справи (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

17.09.2018 року на адресу суду від представника позивача подано клопотання в якому останній просить перенести засідання суду на іншу дату у зв'язку з неможливістю забезпечити явку у повноваженого представника в судове засідання.

Відповідно до п. 2 ч. 2 ст. 205 КАС України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку, зокрема, у зв'язку з першою неявкою в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними.

Зважаючи на подане представником позивача клопотання, суд вважає за можливе відкласти розгляд справи.

Відповідно до ч. 3 ст. 223 КАС України про відкладення розгляду справи або перерву в судовому засіданні, місце, дату і час нового судового засідання або продовження судового засідання суд повідомляє під розписку учасників справи, свідків, експертів, спеціалістів, перекладачів, які були присутніми в судовому засіданні. Учасники справи, свідки, експерти, спеціалісти, перекладачі, які не прибули або яких суд вперше залучає до участі в судовому процесі, повідомляються про судове засідання ухвалами.

Відповідно до ч. 8 ст. 205 КАС України про відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

Керуючись ст.ст. 205, 223, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Розгляд справи за позовною заявою Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Спецвибір" про стягнення коштів платника податків з рахунків у банках, обслуговуючих такого платника - відкласти на 18 жовтня 2018 року об 11:15 год. за київським часом.

Засідання відбудеться за адресою: 88017, Закарпатська область, м. Ужгород, пл. Б. Хмельницького, 21.

Повідомити учасників справи про можливість отримати інформацію по даній справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет за посиланням: web: adm.zk.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 256 КАС України. Заперечення на ухвалу може бути включене до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення17.09.2018
Оприлюднено20.09.2018
Номер документу76568175
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення коштів платника податків з рахунків у банках, обслуговуючих такого платника

Судовий реєстр по справі —0740/801/18

Рішення від 07.11.2019

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 07.10.2019

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 23.07.2019

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 17.09.2018

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

Ухвала від 30.07.2018

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Луцович М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні