Ухвала
від 20.09.2018 по справі 161/14649/18
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/14649/18

Провадження № 2/161/3811/18

УХВАЛА

про прийняття до розгляду позовної заяви та відкриття провадження у справі

в порядку загального позовного провадження

20 вересня 2018 року місто Луцьк

Суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Гринь О.М., вивчивши позовну заяву ОСОБА_1 до Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку Троянда-2016 про визнання бездіяльності неправомірною та зобов'язання вчинити дії шляхом надання інформації та документів,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулась в суд з позовом до Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку Троянда-2016 про визнання бездіяльності неправомірною та зобов'язання вчинити дії шляхом надання інформації та документів.

Відповідно до вимог глави 2 розділу І ЦПК України справа підсудна Луцькому міськрайонному суду Волинської області.

Вказана позовна заява за формою та змістом відповідає вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України, підстав для повернення заяви та відмови у відкритті провадження у справі немає.

Враховуючи вимоги ч. 3, 4 ст. 274 ЦПК України, приходжу до висновку про необхідність розглядати справу за загальним позовним провадженням та призначити по справі підготовче судове засідання.

Згідно ст.196 ЦПК України, для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання. Дата і час підготовчого засідання призначається суддею з урахуванням обставин справи і необхідності вчинення відповідних процесуальних дій. Підготовче засідання має бути розпочате не пізніше ніж через тридцять днів з дня відкриття провадження у справі.

Керуючись ст.ст.187, 189, 274 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку Троянда-2016 про визнання бездіяльності неправомірною та зобов'язання вчинити дії шляхом надання інформації та документів.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання у приміщенні Луцького міськрайонного суду Волинської області ( м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 24 кабінет № 11) на 09 жовтня 2018 року о 11 год. 00 хв.

Копію ухвали направити учасникам справи. Усім учасникам справи, крім позивача, направити копію позовної заяви та доданих документів.

Визначити відповідачу(ам) п'ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач(і) має(мають) право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач(і) зобов'язаний(і) надіслати іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем(ами) відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач (і) має (мають) право пред'явити зустрічний позов.

Встановити позивачу(ам) п'ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої п'ятої ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена лише з підстав порушення правил підсудності. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Луцького міськрайонного суду

Волинської області ОСОБА_2

СудЛуцький міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення20.09.2018
Оприлюднено21.09.2018
Номер документу76571607
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —161/14649/18

Ухвала від 08.04.2019

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Івасюта Л. В.

Рішення від 20.11.2018

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Гринь О. М.

Рішення від 20.11.2018

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Гринь О. М.

Ухвала від 20.09.2018

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Гринь О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні