Ухвала
від 18.09.2018 по справі 805/3832/18-а
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

18 вересня 2018 р. м. Чернівці Справа № 805/3832/18-а

Чернівецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Боднарюка О.В. розглянувши в порядку письмового провадження адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 управління Державної фіскальної служби у Чернівецькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Капітал Сторі", про стягнення податкового боргу,-

В С Т А Н О В И В:

Головне управління Державної фіскальної служби у Донецькій області (далі - позивач), звернувся до суду з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Капітал Сторі", в якому просить:

- стягнути кошти з рахунків у банківських установах, які обслуговують Товариство з обмеженою відповідальністю "Капітал Сторі" (ЄДРПОУ 41270235) в рахунок погашення податкового боргу на загальну суму 52400, 00 грн.

13.09.2018 року ухвалою Чернівецького окружного адміністративного суду, здійснено заміну первинного позивача ОСОБА_1 управління Державної фіскальної у Донецькій області на належного позивача - Головне управління Державної фіскальної у Чернівецькій області.

20.09.2018 року, до початку розгляду справи по суті, через канцелярію суду від представника позивача надійшла заява про залишення адміністративного позову без розгляду.

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 240 КАС України, суд своєю ухвалою залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшла заява позивача про залишення позову без розгляду.

Проаналізувавши законодавство, що регулює зазначені правовідносини, суд вважає, що клопотання представника позивача про залишення позовної заяви без розгляду не суперечить вимогам закону та не порушує чиї - не будь законні права та інтереси, а тому суд приймає його.

Виходячи із викладеного вище, суд приходить до висновку про задоволення клопотання позивача про залишення позовної заяви без розгляду.

На підставі наведеного та керуючись статтями 241, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

У Х В А Л И В:

1.Клопотання представника позивача - ОСОБА_1 управління державної фіскальної служби в Чернівецькій області про залишення без розгляду адміністративного позову - задовольнити повністю.

2.Адміністративний позов ОСОБА_1 управління Державної фіскальної служби у Чернівецькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Капітал Сторі" про стягнення податкового боргу - залишити без розгляду.

Згідно статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

У відповідності до статей 293, 295 Кодексу адміністративного судочинства України ухвали суду першої інстанції можуть бути оскаржені в апеляційному порядку окремо від рішення суду повністю або частково. Апеляційна скарга на ухвалу подається до Вінницького апеляційного адміністративного суду через Чернівецький окружний адміністративний суд протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення (складання).

Суддя Боднарюк О.В.

Дата ухвалення рішення18.09.2018
Оприлюднено21.09.2018
Номер документу76573630
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —805/3832/18-а

Ухвала від 20.09.2018

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Боднарюк Олег Васильович

Ухвала від 18.09.2018

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Боднарюк Олег Васильович

Ухвала від 13.09.2018

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Боднарюк Олег Васильович

Ухвала від 06.07.2018

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Боднарюк Олег Васильович

Ухвала від 23.06.2018

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Боднарюк Олег Васильович

Ухвала від 29.05.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кошкош О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні