Ухвала
від 18.09.2018 по справі 813/7/15
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про заміну стягувача у виконавчому провадженні

справа№813/7/15

18 вересня 2018 року

зал судових засідань № 9

Львівський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді Лунь З.І.,

секретар судового засідання Магиревич Ю.Д.,

за участю:

представники сторін не з'явились,

розглянув у відкритому судовому засіданні заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області про заміну стягувача у виконавчому провадженні у справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Жовківському районі Львівської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «Арнольд» про стягнення заборгованості, -

                                        в с т а н о в и в :

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області звернулося до суду з заявою від 13.06.2018 №06-07-1575 про заміну стягувача у виконавчому провадженні у справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Жовківському районі Львівської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «Арнольд» про стягнення заборгованості в сумі 1196,93грн.

Вказана заява обгрунтована тим, що 31.10.2017 в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань внесено запис про припинення Львівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Правонаступником вказаного відділення є Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області.

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області явку представника в судове засідання не забезпечило, хоча повідомлялося про дату, час і місце його проведення.

Відповідач явку представника в судове засідання не забезпечив, хоча повідомлявся про дату, час і місце його проведення.

Враховуючи відсутність перешкод для розгляду справи в судовому засіданні без участі сторін, відповідно до ч.2 ст. 379 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) суд розглянув заяву на основі наявних в матеріалах справи доказах.

Розглянувши заяву про заміну стягувача у виконавчому провадженні, суд дійшов висновку, що вказана заява підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Постановою Львівського окружного адміністративного суду від 05.02.2015 задоволено адміністративний позов Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Жовківському районі Львівської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «Арнольд» про стягнення заборгованості в сумі 1196,93грн.

05.02.2015 Львівський окружний адміністративний суд видав виконавчий лист №813/7/15, в якому стягувачем вказано Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Жовківському районі Львівської області.

Відповідно до ч. 1 ст. 379 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Суд зазначає, що відповідно до п.4 ст.379 КАС України положення цієї статті застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

Суд встановив, що відповідно до даних витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань станом, юридична особа - Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Жовківському районі Львівської області припинене, правонаступником є Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області (ЄДРПОУ код 41322361).

Виходячи з наведеного, суд вважає, що Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області є правонаступником Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Жовківському районі Львівської області, а тому існують достатні підстави для заміни стягувача у виконавчому провадженні з Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Жовківському районі Львівської області код ЄДРПОУ 25258188 на Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області ЄДРПОУ код 41322361.

Керуючись ст.ст. 255, 295-297, 379 КАС України, суд, -

у х в а л и в :

заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області про заміну стягувача у виконавчому провадженні у справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Жовківському районі Львівської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «Арнольд» про стягнення заборгованості – задовольнити.

Замінити стягувача у виконавчому провадженні з Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Жовківському районі Львівської області код ЄДРПОУ 25258188 на Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області ЄДРПОУ код 41322361.

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її підписання суддею.

На ухвалу може бути подано апеляційну скаргу в строк та в порядку, що передбачені ст.ст.292-293, 295 КАС України з урахуванням п.п 15.5 п.5 розділу VII Перехідних положень КАС України.

          Суддя                                                            Лунь З.І.

Дата ухвалення рішення18.09.2018
Оприлюднено25.09.2018
Номер документу76576213
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/7/15

Ухвала від 11.03.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кравців Олег Романович

Ухвала від 04.11.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кравців Олег Романович

Ухвала від 28.08.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кравців Олег Романович

Ухвала від 31.05.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

Ухвала від 18.09.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Лунь Зоряна Іванівна

Постанова від 05.02.2015

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кравців Олег Романович

Ухвала від 06.01.2015

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кравців Олег Романович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні