Ухвала
від 18.09.2018 по справі 826/16269/17
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

18 вересня 2018 року м. Київ № 826/16269/17

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Аверкова В.В., розглянувши клопотання судового експерта про надання додаткових документів в адміністративній справі

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжнародний виставковий центр"

до Державної архітектурно-будівельної інспекції України

про визнання протиправними та скасування рішень,

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Міжнародний виставковий центр" звернулося до Окружного адміністративного суду міста Києва з адміністративним позовом до Державної архітектурно-будівельної інспекції України про визнання протиправними та скасування рішень.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 13 грудня 2017 року відкрито провадження в адміністративній справі, закінчено підготовче провадження та призначено справу до судового розгляду.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 13 березня 2018 року призначено судову будівельно-технічну експертизу та зупинено провадження у справі № 826/16269/17 до отримання результатів судової будівельно-технічної експертизи.

12 вересня 2018 року через канцелярію суду від експерта Центра судових експертиз "Альтернатива" Лісниченка С.В. надійшло клопотання щодо надання додаткових матеріалів, необхідних для вирішення питань, поставлених перед експертизою, а саме: генплан (в кольорі) з уточненими техніко-економічними показниками (окремо площі проїздів, площі з покриттям ECORASTER, площі газонів, площі забудови, огорожі гостьової стоянки тощо) із зазначенням меж земельної ділянки ІІІ черги будівництва, оскільки в наданих матеріалах зазначені дані з точним зазначенням відсутні; генеральний план земельних зон м. Києва згідно плану розвитку міста до 2020 року.

Частинами першою та третьою статті 105 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що матеріали, необхідні для проведення експертизи, експерту надає суд, якщо експертиза призначена судом, або учасник справи, якщо експертиза проводиться за його замовленням. Суд може також заслухати призначених судом експертів з цього питання. При визначенні матеріалів, що надаються експерту чи експертній установі, суд у необхідних випадках вирішує питання про витребування відповідних матеріалів за правилами, визначеними цим Кодексом для витребування доказів.

Розглянувши клопотання експерта, керуючись статтями 105, 243 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

У Х В А Л И В:

1. Клопотання експерта про надання додаткових матеріалів, необхідних для вирішення питань, поставлених перед експертизою - задовольнити.

2. Зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю "Міжнародний виставковий центр" невідкладно надати суду для направлення експерту Центра судових експертиз "Альтернатива" Лісниченку С.В. належним чином засвідченні копії:

- генплана (в кольорі) з уточненими техніко-економічними показниками (окремо площі проїздів, площі з покриттям ECORASTER, площі газонів, площі забудови, огорожі гостьової стоянки тощо) із зазначенням меж земельної ділянки ІІІ черги будівництва;

- генерального плану земельних зон м. Києва згідно плану розвитку міста до 2020 року.

3. Копію ухвали невідкладно направити учасникам справи та експерту.

Згідно з частиною другою статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Відповідно до статті 294, частин другої та третьої статті 293 Кодексу адміністративного судочинства України оскарження даної ухвали окремо від рішення суду не допускається. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя В.В. Аверкова

Дата ухвалення рішення18.09.2018
Оприлюднено23.09.2018
Номер документу76612011
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/16269/17

Постанова від 14.05.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Стрелець Т.Г.

Ухвала від 13.05.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Стрелець Т.Г.

Ухвала від 14.05.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Василенко Ярослав Миколайович

Ухвала від 01.04.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Василенко Ярослав Миколайович

Рішення від 19.02.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Аверкова В.В.

Ухвала від 29.01.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Аверкова В.В.

Ухвала від 16.11.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Аверкова В.В.

Ухвала від 18.09.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Аверкова В.В.

Ухвала від 18.06.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гімон М.М.

Ухвала від 14.06.2018

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гімон М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні