Ухвала
від 19.09.2018 по справі 757/45854/18-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/45854/18-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 вересня 2018 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , за участі секретаря ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання слідчого слідчої групи Головного слідчого управління Національної поліції України ОСОБА_4 про проведення обшуку,

В С Т А Н О В И В :

До провадження слідчого судді Печерського районного судум. Києва ОСОБА_1 в межах кримінального провадження № 12018000000000392 надійшло клопотання слідчого слідчоїгрупи Головногослідчого управлінняНаціональної поліціїУкраїни ОСОБА_4 ,погоджене прокуроромвідділу Генеральноїпрокуратури України ОСОБА_5 про надання дозволу на проведення обшуку в транспортному засобі марки «LEXUS» моделі «LS-460» з номерним знаком « НОМЕР_1 », який на праві власності належить ОСОБА_6 .

Обґрунтовуючи внесене клопотання сторона кримінального провадження вказує, що Головним слідчим управлінням Національної поліції України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №12018000000000392 від 26.06.2018 за фактом розтрати майна, вчиненої в особливо великих розмірах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

У судовому засіданні слідчий клопотання підтримав та просив його задовольнити. Слідчий суддя приходить до наступних висновків.

З матеріалів клопотання вбачається, що у період часу з 2011 року по теперішній час службові особи ТОВ «Українська продовольча група» діючи за попередньою змовою, в порушення норм Статуту підприємства, яким були встановлені обмеження дій керівництва підприємства щодо здійснення господарських відносин без їх погодження на загальних зборах учасниками товариства, використовуючи підроблені протоколи засідань загальних зборів, розтратили ввірене їм майно товариства, спричинивши шкоду його учасникам в особливо великих розмірах.

У органу досудового розслідування є достатні підстави вважати, що вказані документи, а також чорнові записи, комп`ютерна техніка, засоби зв`язку, пристрої для зберігання даних (жорсткі диски, флеш-накопичувачі), які використовувалися під час вчинення кримінального правопорушення та можуть бути засобами або знаряддями його вчинення, речі та предмети, обіг яких заборонено законом, а також інші предмети, речі, документи, які мають значення для встановлення обставин у кримінальному провадженні і можуть бути доказами під час судового розгляду, можуть зберігатися за місцем проживання та у транспортних засобах матері співвласника ТОВ «УПГ» ОСОБА_7 ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Проведеними оперативними заходами, що здійснювались співробітниками Департаменту захисту економіки Національної поліції України при виконанні доручення ГСУ НП України у вказаному кримінальному провадженні встановлено, що ОСОБА_6 має у власності транспортний засіб марки «LEXUS» модель «LS-460» з номерним знаком « НОМЕР_1 ».

Відповідно до інформаційної довідки ДП «НАІС» транспортний засіб марки «LEXUS» модель «LS-460» з номерним знаком « НОМЕР_1 » на праві власності належить ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Відповідно доч.1ст.234КПК Україниобшук проводитьсяз метоювиявлення тафіксації відомостейпро обставинивчинення кримінальногоправопорушення,відшукання знаряддякримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення сторони кримінального провадження, дослідивши клопотання та докази, якими обґрунтовано клопотання, у тому числі, що наявні в матеріалах, дані дають достатні підстави вважати, що відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, мають значення для досудового розслідування, дійшов до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання та надання дозволу на проведення обшуку.

Непроведення обшуку могло б перешкодити меті кримінального провадження.

Керуючись ст. 234, 235, 309, 535 КПК України, слідчий суддя,

У Х В А Л И В :

Клопотання задовольнити.

Надати слідчому слідчої групи Головного слідчого управління Національної поліції України ОСОБА_8 , слідчому слідчої групи Головного слідчого управління Національної поліції України ОСОБА_4 , старшому слідчому в особливо важливих справах Головного слідчого управління Національної поліції України ОСОБА_9 , слідчим слідчої групи та/або співробітникам Департаменту захисту економіки Національної поліції України та його територіальних підрозділів за дорученням слідчогодозвіл на проведення обшуку в транспортному засобі марки «LEXUS» моделі «LS-460» з номерним знаком « НОМЕР_1 », який на праві власності належить ОСОБА_6 , з метою фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання та вилучення оригіналів статуту ТОВ «УПГ», зареєстрованого 24.12.2012, реєстру учасників, що беруть участь у роботі загальних зборів Учасників ТОВ «УПГ», від 17.12.2012 та протоколу загальних зборів учасників ТОВ «УПГ» № 01/12 від 17.12.2012, документів, на підставі яких була зареєстрована нова редакція статуту ТОВ «УПГ» від 24.12.2012, та господарських договорів, які підтверджують факти розтрати майна ТОВ «УПГ» шляхом виведення його активів, укладених між ТОВ «УПГ» (ідентифікаційний код юридичної особи 32137672) та ТОВ«УПГ-ПАНКА» (ідентифікаційний код юридичної особи 36171827), ТОВ«УПГ-ІНВЕСТ» (ідентифікаційний код юридичної особи 33418719), ТОВ"Є-ДОК" (ідентифікаційний код юридичної особи 34694925), ТОВ"СОЮЗЗОЛОТИЙ КОЛОС" (ідентифікаційний код юридичної особи 36418800), ТОВ "ІНДИК ПРОДУКТ" (ідентифікаційний код юридичної особи 33539898), ТОВ"АГРОФІРМА "ДОБРОБУТ ПРИКАРПАТТЯ" (ідентифікаційний код юридичної особи 33617403), ТОВ"АБО-МІКС" (ідентифікаційний код юридичної особи 32465333), ТОВ"БУКОВИНСЬКА ПТАХОФАБРИКА" (ідентифікаційний код юридичної особи 34699792), які використовувалися під час вчинення кримінального правопорушення та можуть бути засобами його вчинення, печаток та штампів фіктивних підприємств, на рахунки яких переводилися грошові кошти з метою подальшої легалізації, контактні дані осіб, які у співучасті зі службовими особами ТОВ«УПГ» вчиняли розтрату активів вказаного товариства, а також чорнових записів, комп`ютерної техніки, засобів зв`язку, пристроїв для зберігання даних (жорстких дисків, флеш-накопичувачів), які використовувалися під час вчинення кримінального правопорушення та можуть бути засобами або знаряддями його вчинення, речей та предметів, обіг яких заборонено законом, та інших предметів, речей, документів, які мають значення для встановлення обставин у кримінальному провадженні і можуть бути доказами під час судового розгляду, грошових коштів, цінностей та іншого майна, які були здобуті в результаті вчинення кримінального правопорушення.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в двох примірниках.

Примірник 1 знаходиться в матеріалах судового провадження № 757/45854/18-к.

Примірник 2 наданий слідчому ОСОБА_3

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення19.09.2018
Оприлюднено24.02.2023
Номер документу76705954
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —757/45854/18-к

Ухвала від 19.09.2018

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Білоцерківець О. А.

Ухвала від 19.09.2018

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Білоцерківець О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні