Ухвала
від 27.09.2018 по справі 632/1830/18
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

18 м. м. Первомайський Первомайський район Харківська область Україна 64107

Справа № 632/1830/18

провадження № 2/632/779/18

У Х В А Л А

Іменем України

попереднього судового засідання про призначення справи до судового розгляду

27 вересня 2018 р. м. Первомайський

Первомайський міськрайонний суд Харківської області у складі: головуючого судді Библіва С.В., за участю секретаря Кузьменко М.В.,розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні у м. Первомайському Харківської області цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Киселівської сільської ради Первомайського району Харківської області про визнання права власності в порядку спадкування за законом на житловий будинок з господарськими будівлями і спорудами та на право на земельну частку пай,-

Встановив:

Позивач, ОСОБА_1 (місце проживання: ІНФОРМАЦІЯ_1), звернулася до суду з позовом до Киселівської сільської ради Первомайського району Харківської області (місце знаходження: Харківська область, Первомайський район, с. Киселі) в якому просить визнати право власності в порядку спадкування за законом на житловий будинок з господарськими будівлями і спорудами за адресою: Харківська область, Первомайський район, с. Киселі, вул. Жовтнева, буд. 40 після смерті батька ОСОБА_2 та на право на земельну частку пай в розмірі 9,15 га в КСП Кисельське Первомайського району Харківської області.

Ухвалою судді від 14.09.2018 року провадження по справі було відкрито та призначено підготовче судове засідання на 27 вересня 2018 року.

Сторони у підготовче судове засідання не з'явилися, про дату судового засідання повідомлені своєчасно та належним чином. У зв'язку із тим,що сторони не з'явилися у підготовче судове засідання, то відповідно до ч. 1 та ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Передбачених ч. 2 ст. 223 ЦПК України підстав для відкладення розгляду справи судом не встановлено, судом прийнято рішення про проведення підготовчого судового засідання за відсутності сторін.

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до вимог ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200, 223, суд -

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Киселівської сільської ради Первомайського району Харківської області про визнання права власності в порядку спадкування за законом на житловий будинок з господарськими будівлями і спорудами та на право на земельну частку пай та призначити справу до розгляду по суті у судовому засіданні на 09:30 год. 24 жовтня 2018 року у залі судових засідань № 2 за адресою приміщення суду: Харківська область, м. Первомайський, вул. Бугайченка, 34.

У судове засідання викликати сторони.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню в силу ч. 1 ст. 353 ЦПК України не підлягає, заперечення на неї включаються виключно до апеляційної скарги на судове рішення по справі.

Суддя: ОСОБА_3

Графа ОСК: 12.1 Дати призначення до судового розгляду та причини нерозгляду

СудПервомайський міськрайонний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення27.09.2018
Оприлюднено01.10.2018
Номер документу76807049
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —632/1830/18

Рішення від 24.10.2018

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

Ухвала від 27.09.2018

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

Ухвала від 14.09.2018

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Харківської області

Библів С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні