Ухвала
від 27.09.2018 по справі 2240/3139/18
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2240/3139/18

УХВАЛА

27 вересня 2018 рокум. Хмельницький

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Петричкович А.І., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити дії,

ВСТАНОВИВ:

Позивач підставою позову зазначає порушення відповідачем вимог Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".

Адміністративний позов подано з дотриманням вимог статей 160, 161, 172 Кодексу адміністративного судочинства України.

Підстав для залишення без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження у справі, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України немає.

Справа підсудна Хмельницькому окружному адміністративному суду.

Також, позивач просить залучити, як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача Публічне акціонерне товариство "Подільський Цемент" та Лабораторію експертизи умов праці.

Дослідивши докази, що стосуються клопотання позивача, суд вважає, що рішення у цій справі може вплинути на права чи обов'язки Публічного акціонерного товариства "Подільський Цемент" ( щодо наявності чи відсутності підстав для врахування результатів атестації робочих місць у вказаному товаристві) та Лабораторії експертизи умов праці (щодо щодо наявності чи відсутності права проведення атестацій робочих місць, зокрема робочого місця позивача в ПАТ "Подільський Цемент" у 2017 році).

Керуючись статтями 162-164, 171, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

Клопотання позивача про залучення третіх осіб задовольнити.

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 (АДРЕСА_1) до Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області (вул. Герцена, 10, м. Хмельницький, Хмельницька область, 29000) про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити дії.

Залучити до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача Публічне акціонерне товариство "Подільський Цемент" (код ЄДРПОУ 00293091, 32325, вул. Хмельницьке шосе, 1А, с. Гуменці, Кам'янець-Подільський район, Хмельницька область) та Лабораторію експертизи умов праці (код ЄДРПОУ 21344488, 29000, Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Свободи, 77).

Розглянути справу за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити судове засідання на 25.10.2018 р. о 11 год. в приміщенні Хмельницького окружного адміністративного суду за адресою м. Хмельницький, вул. Козацька, 42, про що повідомити сторони.

Відповідачу, до 12.10.2018 надати до суду: 1) належним чином завірену копію пенсійної справи ОСОБА_1; 2) належним чином завірену копію рішення №1603 від 22.06.2018 та матеріалів, на підставі яких прийнято останнє; 3) письмове обгрунтування відсутності підстав для врахування результатів атестації робочих місць у ПАТ "Подільський Цемент" проведеної у 2017 році за результатами досліджень Хмельницької лабораторії експертизи умов праці, та докази цього.

Третій особі ПАТ "Подільський Цемент", до 12.10.2018 надати до суду письмову інформацію щодо проведення атестації робочого місця позивача у 2017 році Лабораторію експертизи умов праці та результати вказаної атестації.

Третій особі Лабораторії експертизи умов праці, до 12.10.2018 надати до суду письмову інформацію щодо наявності права проведення атестацій робочих місць, зокрема робочого місця позивача в ПАТ "Подільський Цемент" у 2017 році та результати вказаної атестації.

Надати відповідачу строк для подання відзиву на позов - 15 днів з дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі.

Надати позивачу строк для подання відповіді на відзив - 5 днів з дня вручення йому відзиву на позов.

Надати відповідачу строк для подання до суду заперечення на відповідь позивача на відзив - 5 днів з дня вручення йому відповіді на відзив.

Копія відзиву (відповіді на відзив, заперечення) та доданих документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву (відповіді на відзив, заперечення) до суду.

До відзиву (відповіді на відзив, заперечення) додаються : 1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву (відповіді на відзив, заперечення) і доданих доказів іншим учасникам справи.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог надає суду пояснення щодо позову або відзиву протягом 5 календарних днів з дня їх отримання (разом з доказами його надіслання (надання) іншим сторонам). Інші учасники судового розгляду можуть надати відповідь на пояснення третьої особи завчасно, але не пізніше, як за 5 календарних днів до судового засідання.

Копію ухвали надіслати сторонам, відповідачу та третім особам - копію позовної заяви з доданими до неї матеріалами.

Повідомити учасників справи про відсутність технічної можливості проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку лише з підстав порушення правил підсудності до Вінницького апеляційного адміністративного суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її підписання. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Головуючий суддяА.І. Петричкович

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.09.2018
Оприлюднено02.10.2018
Номер документу76817948
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2240/3139/18

Ухвала від 02.04.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гімон М.М.

Постанова від 20.02.2019

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Постанова від 20.02.2019

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Ухвала від 14.02.2019

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Ухвала від 31.01.2019

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Ухвала від 15.01.2019

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Ухвала від 13.12.2018

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Рішення від 02.11.2018

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

Ухвала від 27.09.2018

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні