Ухвала
від 01.10.2018 по справі 607/6600/18
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

01.10.2018 Справа №607/6600/18

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області в складі:

- головуючої Черніцької І.М.

- з участю секретаря судового засідання Бойко І.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, Великоглибочецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області про визнання права власності на спадкове майно, -

В С Т А Н О В И В:

Рішенням Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 06 вересня 2018 року задоволено позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, Великоглибочецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області про визнання права власності на спадкове майно.

Ухвалою Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 06 вересня 2018 року задоволено заяву ОСОБА_1 про повернення сплаченого судового збору у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, Великоглибочецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області про визнання права власності на спадкове майно.

Встановлено, що у зазначених рішенні та ухвалі суду допущено описки, зокрема в резолютивній частині рішення неправильно зазначено реєстраційний номер облікової картки платника податків позивача ОСОБА_1 та відповідача ОСОБА_2, а у резолютивній частині ухвали неправильно зазначено реєстраційний номер облікової картки платника податків позивача ОСОБА_1

Відповідно до вимог ст.269 ЦПК суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала.

Питання про внесення вправлення у рішення Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 06 вересня 2018 року та ухвалу Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 06 вересня 2018 року, вирішується без повідомлення учасників справи.

Встановлено, що в рішенні Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 06 вересня 2018 року допущено описку. Зокрема, у першому абзаці резолютивної частини рішення невірно вказано реєстраційний номер облікової картки платника податків позивача ОСОБА_1, а саме НОМЕР_1 , замість НОМЕР_2 та відповідача ОСОБА_2, а саме НОМЕР_2 , замість НОМЕР_3 .

Крім цього, в ухвалі Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 06 вересня 2018 року допущено описку. Зокрема, у другому абзаці резолютивної частини ухвали невірно вказано реєстраційний номер облікової картки платника податків ОСОБА_1, а саме НОМЕР_1 , замість НОМЕР_2 .

Враховуючи вищенаведене, суд вважає за необхідне виправити описки допущені в рішенні Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 06 вересня 2018 року та ухвалі Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 06 вересня 2018 року.

На підставі наведеного та керуючись ст. ст. 269, 353, 354 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Виправити у резолютивній частинні рішення Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 06 вересня 2018 року в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, Великоглибочецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області про визнання права власності на спадкове майно, допущену описку, зазначивши у першому абзаці резолютивної частини рішення реєстраційний номер облікової картки платника податків позивача ОСОБА_1 НОМЕР_2 замість НОМЕР_1 та відповідача ОСОБА_2 НОМЕР_3 замість НОМЕР_2 .

Виправити у резолютивній частинні ухвали Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 06 вересня 2018 року про повернення ОСОБА_1 сплаченої суми судового збору , допущену описку, зазначивши у другому абзаці резолютивної частини ухвали реєстраційний номер облікової картки платника податків ОСОБА_1 НОМЕР_2 замість НОМЕР_1 .

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до апеляційного суду Тернопільської області або через Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'ятнадцяти днів з дня складання повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Повний текст ухвали складено 01 жовтня 2018 року.

Головуючий суддяІ. М. Черніцька

СудТернопільський міськрайонний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення01.10.2018
Оприлюднено03.10.2018
Номер документу76853257
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —607/6600/18

Ухвала від 01.10.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Черніцька І. М.

Ухвала від 06.09.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Черніцька І. М.

Рішення від 06.09.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Черніцька І. М.

Ухвала від 20.04.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Черніцька І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні