Ухвала
від 01.10.2018 по справі 155/1273/18
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Пр.№ 2/155/810/18

Справа № 155/1273/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 жовтня 2018 року Суддя Горохівського районного суду

Волинської області ОСОБА_1,

вивчивши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Городище до Товариства з обмеженою відповідальністю Вільхівка , ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, Горохівської районної державної адміністрації про визнання недійсним договорів оренди та зобов'язання вчинити дії, -

В С Т А Н О В И В:

13 серпня 2018 року товариство з обмеженою відповідальністю Городище звернулося до суду із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю Вільхівка , ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, Горохівської районної державної адміністрації про визнання недійсним договорів оренди та зобов'язання вчинити дії.

Представник позивача до відкриття провадження у справі звернувся до суду із письмовою заявою про відкликання позовної заяви.

Відповідно до п.3 ч.4 ст.185 ЦПК України заява повертається у випадках коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Оскільки провадження в справі не відкрито, приходжу до висновку, що заява підлягає до задоволення.

Керуючись п.3 ч.4 ст.185, ч.6 ст.185 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Заяву задовольнити.

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Городище до Товариства з обмеженою відповідальністю Вільхівка , ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, Горохівської районної державної адміністрації про визнання недійсним договорів оренди та зобов'язання вчинити дії повернути позивачу.

Роз'яснити позивачу, що повернення позову не перешкоджає повторному його зверненню із позовною заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для її повернення.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до апеляційного суду Волинської області через Горохівський районний суд протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручене у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя: (підпис)

Згідно з оригіналом.

Суддя Горохівського районного суду

Волинської області ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення01.10.2018
Оприлюднено04.10.2018
Номер документу76873165
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним договорів оренди та зобов'язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —155/1273/18

Ухвала від 04.10.2018

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 01.10.2018

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 23.08.2018

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

Ухвала від 17.08.2018

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні