Ухвала
від 01.06.2018 по справі 450/1088/18
ПУСТОМИТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 450/1088/18 Провадження № 2/450/1180/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 червня 2018 року Пустомитівський районний суд Львівської області у складі:

головуючого - судді Данилів Є.О.

при секретарі Ориняк Н.М.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Пустомити клопотання позивача ОСОБА_1 про витребування доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Гуменецького старостинського округу Пустомитівського району Львівської області про визнання права власності в порядку спадкування за законом,-

встановив:

суб'єкт звернення просить суд витребувати у Пустомитівстькій державній нотаріальній конторі Львівської області належним чином завірену копію спадкової справи заведеної після смерті ОСОБА_2, яка померла 12.01.2014 року та належним чином завірену копію спадкової справи заведеної після смерті ОСОБА_3, який помер 16.03.2000 року.

Згідно ч.ч. 1, 5 ст. 81 ЦПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом. Докази подаються сторонами та іншими учасниками справи. Відповідно до ч.ч. 1, 2, 4 ст. 83 ЦПК України сторони та інші учасники справи подають докази у справі безпосередньо до суду. Позивач, особи, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб, повинні подати докази разом з поданням позовної заяви. Якщо доказ не може бути поданий у встановлений законом строк з об'єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу.

Враховуючи, той факт, що зазначені вище докази позивачем витребувані бути не можуть, а також необхідність своєчасного повного та всебічного дослідження обставин справи та прийняття остаточного рішення у справі, з урахуванням того, що вказані позивачем докази стосуються предмету доказування, суд прийшов до висновку про підставність клопотання позивача.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 259- 261 ЦПК України, суд,-

постановив:

витребувати у Пустомитівській державній нотаріальній конторі Львівської області належним чином завірені копії спадкових справ заведених після смерті ОСОБА_2, яка померла 12.01.2014 року та ОСОБА_3, який помер 16.03.2000 року.

Ухвалу суду для її виконання невідкладно надіслати Пустомитівській державній нотаріальній конторі Львівської області (81100, вул. Грушевського, 24, м. Пустомити, Львівської області).

Зобов'язати виконавця цієї ухвали суду:

надіслати витребовувані судом матеріали до Пустомитівського районного суду Львівської області (м. Пустомити, вул.. І. Кандиби, 3, Львівська область) протягом десяти днів з дня отримання копії цієї ухвали суду;

у разі неможливості виконати цю ухвалу суду з об'єктивних причин - повідомити про це суд негайно.

Роз'яснити виконавцеві цієї ухвали суду, що за умисне не виконання рішення (ухвали) суду встановлено кримінальну відповідальність (ст. 382 КК України).

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала виконується негайно в порядку встановленому для виконання судових рішень.

Ухвала може бути оскаржене в апеляційному порядку до Апеляційного суду Львівської області шляхом подачі апеляційної скарги в 15 - денний строк з дня проголошення ухвали. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повної ухвали суду.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

СуддяОСОБА_4

СудПустомитівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення01.06.2018
Оприлюднено04.10.2018
Номер документу76882687
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —450/1088/18

Рішення від 27.06.2018

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Данилів Є. О.

Ухвала від 16.04.2018

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Данилів Є. О.

Ухвала від 01.06.2018

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Данилів Є. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні