Ухвала
від 02.10.2018 по справі 902/536/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Пирогова, 29, м. Вінниця, 21018, тел./факс (0432)55-80-00, (0432)55-80-06 ел.пошта : inbox@vn.arbitr.gov.ua


УХВАЛА

"02" жовтня 2018 р. Cправа № 902/536/15

Господарський суд Вінницької області в складі: головуючий суддя Тісецький С.С., секретар судового засідання Поцалюк Н.В., розглянувши в приміщенні суду матеріали

за позовом: Публічного акціонерного товариства "Браїлівське" (вул. Заводська, 7, смт.Браїлів, Жмеринський р-н, Вінницька обл., 23130);

до: ОСОБА_1 (вул. М.Оводова, 38, кім. 304, м. Вінниця, 21050)

до: Вінницької обласної філії комунального підприємства "Центр державної реєстрації" (вул. Хмельницьке шосе, 82, офіс, 7/5, м. Вінниця, 21036)

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Товариство з обмеженою відповідальністю "Браїлівське" (код ЄДРПОУ 35763219).

про визнання недійсним правочину та скасування рішень про державну реєстрацію припинення права оренди

у справі № 902/536/15

за заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю "Кредитні Ініціативи"

до: Публічного акціонерного товариства "Браїлівське"

про визнання банкрутом

за участю представників:

позивач - арбітражний керуючий (розпорядник майна) ОСОБА_2;

перший відповідач: ОСОБА_1

другий відповідач: не з'явився

третя особа: не з'явився

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Господарського суду Вінницької області перебуває справа №902/536/15 за заявою ТОВ "Кредитні Ініціативи" до ПАТ "Браїлівське" про визнання банкрутом.

28.04.2015 року судом винесено ухвалу про порушення провадження у даній справі; розпорядником майна боржника призначено арбітражного керуючого ОСОБА_1

Ухвалою суду від 17.02.2016 року у справі № 902/536/15 припинено повноваження керівника ПАТ "Браїлівське" ОСОБА_3; виконання обов'язків керівника ПАТ "Браїлівське" покладено на розпорядника майна ОСОБА_1

В подальшому, ухвалою від 20.02.2018 року звільнено арбітражного керуючого ОСОБА_1 від виконання повноважень розпорядника майна та виконання обов'язків керівника ПАТ "Браїлівське" у справі № 902/536/15 та призначено розпорядником майна та виконуючим обов'язків керівника ПАТ "Браїлівське" у даній справі арбітражного керуючого ОСОБА_2

04.09.2018 року до суду від Публічного акціонерного товариства "Браїлівське" надійшла позовна заява б/н від 31.08.2018 року до ОСОБА_1 та до Вінницької обласної філії комунального підприємства "Центр державної реєстрації", в якій позивач просить: 1) визнати недійсним лист від 26.01.2017 року № 02-03/350 на той час т.в.о. керівника та розпорядника майна ПАТ "Браїлівське" ОСОБА_1; 2) визнати незаконними та скасувати рішення про державну реєстрацію припинення права оренди ПАТ "Браїлівське", що були прийняті державним реєстратором ОСОБА_4 та ОСОБА_5 Вінницької обласної філії комунального підприємства "Центр державної реєстрації" за індексними номерами та датами, наведеними у прохальній частині позовної заяви; 3) визнати незаконними та скасувати рішення про державну реєстрацію права оренди за ТОВ "Браїлівське", що були прийняті державним реєстратором ОСОБА_4 та ОСОБА_5 Вінницької обласної філії комунального підприємства "Центр державної реєстрації" за індексними номерами та датами, наведеними у прохальній частині позовної заяви.

Також, до позовних матеріалів було додано клопотання б/н від 31.08.2018 року про відстрочення сплати судового збору за подання позовної заяви до ухвалення рішення у справі.

Ухвалою суду від 10.09.2018 року задоволено клопотання позивача б/н від 31.08.2018 року про відстрочення сплати судового збору за подання позовної заяви; відстрочено позивачу сплату судового збору за подання позову до винесення судового рішення у справі № 902/536/15 за позовом Публічного акціонерного товариства "Браїлівське" до ОСОБА_1 та до Вінницької обласної філії комунального підприємства "Центр державної реєстрації" про визнання недійсним правочину та скасування рішень; позовну заяву призначено до розгляду в підготовчому засіданні на 02.10.2018 року; залучено до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Товариство з обмеженою відповідальністю "Браїлівське".

Також даною ухвалою зобов'язано Жмеринську районну державну адміністрацію Вінницької області надати суду належним чином завірені копії реєстраційних справ та документи які знаходяться в електронному вигляді, на підставі яких здійснювалась державна реєстрація припинення права оренди за ПАТ "Браїлівське" та реєстрація права оренди за ТОВ "Браїлівське" за кадастровими номерами на земельні ділянки, згідно переліку.

В судове засідання 02.10.2018 року з'явились представник позивача та перший відповідач. Другий відповідач та третя особа повноважних представників в судове засідання не направили.

В ході судового розгляду, судом встановлено, що відповідачами, третьою особою та Жмеринською районною державною адміністрацією Вінницької області не виконано вимоги ухвали суду в частині надання доказів, відзивів на позовну заяву та письмових пояснень.

Натомість, 24.09.2018 року на електронну адресу суду від начальника відділу з питань державної реєстрації Жмеринської районної державної адміністрації надійшов лист № 01-13/112 від 24.09.2018 року про неможливість надання витребуваних судом доказів, оскільки Вінницькою обласною філією комунального підприємства "Центр державної реєстрації", якою проводилась державна реєстрація речових прав на майно, не забезпечено передачу реєстраційних справ у паперовій формі або документів, що були видані, оформлені або отримані ним під час проведення реєстрації - до відділу з питань державної реєстрації Жмеринської районної державної адміністрації; також зазначено про відсутність коштів та кількості працівників для друку витребуваних документів, кількість яких за попереднім підрахунком становить 13 068 аркушів.

Враховуючи наведене, представник позивача клопоче про повторне витребування доказів, в зв'язку з чим просить відкласти підготовче судове засідання на іншу дату.

Відповідно до ч. 1 ст. 81 ГПК України, учасник справи у разі неможливості самостійно надати докази вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

У клопотанні повинно бути зазначено: 1) який доказ витребовується; 2) обставини, які може підтвердити цей доказ, або аргументи, які він може спростувати; 3) підстави, з яких випливає, що цей доказ має відповідна особа; 4) заходи, яких особа, яка подає клопотання, вжила для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу; 5) причини неможливості отримати цей доказ самостійно особою, яка подає клопотання (ч. 2 ст. 81 ГПК України).

У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази (ч. 3 ст. 81 ГПК України).

Будь-яка особа, в якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду (ч. 6 ст. 81 ГПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 18 ГПК України, судові рішення, що набрали законної сили, є обов'язковими до виконання всіма органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими та службовими особами, фізичними і юридичними особами та їх об'єднаннями на всій території України.

Суд, враховуючи наведені вище положення закону, заслухавши учасників провадження, дійшов висновку про задоволення клопотання позивача про витребування доказів.

При цьому, зважаючи на обставини, викладені у листі № 01-13/112 від 24.09.2018 року та на значний обсяг витребуваних документів, суд вважає за можливе витребувати вказані докази від Жмеринської районної державної адміністрації Вінницької області та другого відповідача з наданням таких доказів на цифровому носії.

Крім того, згідно з положеннями ч.1-2 ст.177 ГПК України завданнями підготовчого провадження є остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з'ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Положеннями п.7 ч.2 ст. 182 ГПК України передбачено, що суд у підготовчому засіданні, зокрема з'ясовує, чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові і відзиві, а також докази, витребувані судом чи причини їх неподання.

Згідно з п. 1, п.3 ч. 2 ст. 183 Господарського процесуального кодексу України господарський суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках визначених частиною другою статті 202 цього Кодексу, в інших випадках, коли питання, визначені частиною другою статті 182 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

При здійсненні правосуддя суд має виходити з необхідності дотримання основних засад господарського судочинства, зазначених в ст.ст. 2, 4 Господарського процесуального кодексу України стосовно забезпечення права сторін на розгляд справ у господарському суді після їх звернення до нього у встановленому порядку, гарантованому чинним законодавством та всебічно забезпечити дотримання справедливого, неупередженого та своєчасного вирішення судом спорів з метою ефективного захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб, держави.

З огляду на вищезазначене, у зв'язку з необхідністю забезпечення реалізації всіма учасниками процесу своїх процесуальних прав і обов'язків; подання для повного, всебічного та об'єктивного вирішення спору витребуваних судом доказів, суд дійшов висновку про відкладення підготовчого засідання на іншу дату.

Керуючись ст.ст. 2, 3, 18, 81, 177, 182, 183, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

У Х В А Л И В :

1. Підготовче засідання з розгляду позовної заяви Публічного акціонерного товариства "Браїлівське" до ОСОБА_1 та Вінницької обласної філії комунального підприємства "Центр державної реєстрації" про визнання недійсним правочину та скасування рішень - відкласти на 07.11.2018 року - 14:30 год., в приміщенні Господарського суду Вінницької області, вул. Пирогова, 29, м. Вінниця, 21018.

2. Викликати учасників справи у підготовче засідання.

3. Зобов'язати сторони забезпечити явку в засідання повноважних представників з доказами про повноваження, визначеними ст.60 ГПК України з документами, що посвідчують особу.

4. Відповідачам у строк до 05.11.2018 року надати суду: письмовий відзив на позовну заяву з нормативно-документальним обґрунтуванням та підтвердженням, з доказами надсилання копії відзиву з додатками позивачу.

5. Позивачу, відповідно до ст.ст. 166, 178 ГПК України надати до суду відповідь на відзиви (у разі отримання таких відзивів) не пізніше 5 днів з дня отримання відзиву, але не пізніше 05.11.2018 року.

6. Третій особі відповідно до ст. 168 ГПК України надати до суду пояснення щодо позову в строк до 05.11.2018 року.

7. Зобов'язати Жмеринську районну державну адміністрацію Вінницької області до 05.11.2018 року надати суду: в електронному вигляді на цифровому носії витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо здійснення державної реєстрація припинення права оренди за ПАТ "Браїлівське" (ЄДРПОУ 00385661) та реєстрації права оренди за ТОВ "Браїлівське" (ЄДРПОУ 35763219) за кадастровими номерами на земельні ділянки, що вказані в ухвалі суду від 10.09.2018 року.

8. Зобов'язати другого відповідача - Вінницьку обласну філію комунального підприємства "Центр державної реєстрації" до 05.11.2018 року надати суду: належним чином завірені копії (та в електронному вигляді на цифровому носії) реєстраційних справ та документів які знаходяться в електронному вигляді, на підставі яких здійснювалась державна реєстрація припинення права оренди за ПАТ "Браїлівське" (ЄДРПОУ 00385661) та реєстрація права оренди за ТОВ "Браїлівське" (ЄДРПОУ 35763219) за наступними кадастровими номерами на земельні ділянки:

1. ОСОБА_6, кадастровий номер 0521083800:02:002:0253

2. ОСОБА_7, кадастровий номер 0521083800:02:001:0061

3. ОСОБА_7, кадастровий номер 0521083800:02:001:0189

4. ОСОБА_8, кадастровий номер 0521083800:02:003:0258

5. ОСОБА_9, кадастровий номер 0521083800:02:003:0304

6. ОСОБА_10, кадастровий номер 0521083800:02:002:0260

7. ОСОБА_11, кадастровий номер 0521083800:02:003:0256

8. ОСОБА_12, кадастровий номер 0521083800:02:001:0195

9. ОСОБА_12, кадастровий номер 0521083800:02:001:0193

10. ОСОБА_13, кадастровий номер 0521083800:02:001:0192

11. ОСОБА_13, кадастровий номер 0521083800:02:001:0194

12. ОСОБА_14, кадастровий номер 0521083800:02:002:0263

13. ОСОБА_15, кадастровий номер 0521083800:02:003:0336

14. ОСОБА_16, кадастровий номер 0521083800:02:003:0337

15. ОСОБА_17, кадастровий номер 0521083800:02:003:0302 16.

16. ОСОБА_18, кадастровий номер 0521083800:02:002:0329

17. ОСОБА_19, кадастровий номер 0521083800:02:002:0319

18. ОСОБА_20, кадастровий номер 0521083800:02:003:0306

19. ОСОБА_21, кадастровий номер 0521083800:02:003:0301

20. ОСОБА_22, кадастровий номер 0521083800:02:003:0257

21. ОСОБА_23, кадастровий номер 0521083800:02:003:0310

22. ОСОБА_24, кадастровий номер 0521083800:02:003:0299

23. ОСОБА_25, кадастровий номер 0521083800:02:003:0309

24. ОСОБА_25, кадастровий номер 0521083800:02:003:0114

25. ОСОБА_26, кадастровий номер 0521083800:04:001:0058

26. ОСОБА_27, кадастровий номер 0521083800:02:003:0289

27. ОСОБА_28, кадастровий номер 0521083800:02:002:0279

28. ОСОБА_29, кадастровий номер 0521080300:06:004:0212

29. ОСОБА_30, кадастровий номер 0521080300:06:004:0074

30. ОСОБА_31, кадастровий номер 0521080300:06:004:0039

31. ОСОБА_32, кадастровий номер 0521080300:06:004:0049

32. ОСОБА_33, кадастровий номер 0521080300:06:004:0068

33. ОСОБА_34, кадастровий номер 0521080300:05:002:0019

34. ОСОБА_35, кадастровий номер 0521080300:06:004:0047

35. ОСОБА_36, кадастровий номер 0521080300:05:002:0063

36. ОСОБА_37, кадастровий номер 0521080300:05:002:0067

37. ОСОБА_38, кадастровий номер 0521084500:06:001:

38. ОСОБА_39, кадастровий номер 0521084500:06:001:0008

39. ОСОБА_40, кадастровий номер 0521084500:06:005:0044

40. ОСОБА_41, кадастровий номер 0521084500:05:001:0004

41. ОСОБА_42, кадастровий номер 0521084500:04:001:0025

42. ОСОБА_43, кадастровий номер 0521080300:06:004:0088

43. ОСОБА_44, кадастровий номер 0521080300:06:001:0063

44. ОСОБА_45, кадастровий номер 0521080300:05:003:0137

45. ОСОБА_46, кадастровий номер 0521080300:05:003:0048

46. ОСОБА_47, кадастровий номер 0521080300:05:003:0095

47. ОСОБА_48, кадастровий номер 0521080300:06:001:0045

48. ОСОБА_49, кадастровий номер 0521080300:06:001:0027

49. ОСОБА_50, кадастровий номер 0521080300:05:003:0119

50. ОСОБА_51, кадастровий номер 0521080300:06:003:0026

51. ОСОБА_52, кадастровий номер 0521080300:06:001:0002

52. ОСОБА_53, кадастровий номер 0521080300:05:003:0065

53. ОСОБА_54, кадастровий номер 0521080300:05:003:0083

54. ОСОБА_55, кадастровий номер 0521080300:05:003:0096

55. ОСОБА_56, кадастровий номер 0521080300:05:004:0065

56. ОСОБА_57, кадастровий номер 0521080300:06:003:0034

57. ОСОБА_58, кадастровий номер 0521080300:05:003:

ОСОБА_59, кадастровий номер 0521080300:06:002:0049

59. ОСОБА_60, кадастровий номер 0521080300:05:004:0081

60. ОСОБА_61, кадастровий номер 0521080300:06:002:0077

61. ОСОБА_62, кадастровий номер 0521080300:05:004:0061

62. ОСОБА_63, кадастровий номер 0521080300:05:002:0089

63. ОСОБА_64, кадастровий номер 0521080800:02:003:0002

64. ОСОБА_65, кадастровий номер 0521085000:04:003:0026

65. ОСОБА_66, кадастровий номер 0521085000:04:003:0012

66. ОСОБА_67, кадастровий номер 0521085000:04:001:0030

67. ОСОБА_68, кадастровий номер 0521084200:05:005:0012

68. ОСОБА_69, кадастровий номер 0521084200:05:005:0016

69. ОСОБА_70, кадастровий номер 0521084200:05:005:0014

70. ОСОБА_71, кадастровий номер 0521084200:05:005:0024

71. ОСОБА_72, кадастровий номер 0521084200:05:005:0006

72. ОСОБА_73, кадастровий номер 0521084200:05:005:0033

73. ОСОБА_74, кадастровий номер 0521083800:02:003:0297

74. ОСОБА_75, кадастровий номер 0521083700:02:002:0075

75. ОСОБА_76, кадастровий номер 0521083700:02:003:0037

76. ОСОБА_77, кадастровий номер 0521080800:03:002:0031

77. ОСОБА_78, кадастровий номер 0521080800:03:001:0107

78. ОСОБА_77, кадастровий номер 0521080800:03:002:0030

79. ОСОБА_79, кадастровий номер 0521084500:04:001:0033

80. ОСОБА_80, кадастровий номер 0521084500:06:003:0121

81. ОСОБА_80, кадастровий номер 0521084500:06:003:0123

82. ОСОБА_81, кадастровий номер 0521080800:03:001:0093

83. ОСОБА_82, кадастровий номер 0521080800:02:003:0037

84. ОСОБА_83, кадастровий номер 0521080800:02:002:0087

85. ОСОБА_83, кадастровий номер 0521080800:02:002:0086

86. ОСОБА_84, кадастровий номер 0521080800:02:001:0060

87. ОСОБА_85, кадастровий номер 0521080800:03:001:0106

88. ОСОБА_86, кадастровий номер 0521080800:02:001:0061

89. ОСОБА_87, кадастровий номер 0521080800:02:003:0076

90. ОСОБА_88, кадастровий номер 0521080800:02:001:0073

91. ОСОБА_89, кадастровий номер 0521080800:02:003:0081

92. ОСОБА_90, кадастровий номер 0521080800:03:002:0052

93. ОСОБА_91, кадастровий номер 0521085000:04:002:0032

94. ОСОБА_92, кадастровий номер 0521085000:04:004:0043

95. ОСОБА_93, кадастровий номер 0521085000:04:004:0082

96. ОСОБА_94, кадастровий номер 0521085000:04:004:0083

97. ОСОБА_95, кадастровий номер 0521085000:04:004:0039

98. ОСОБА_96, кадастровий номер 0521085000:04:002:0003

99. ОСОБА_97, кадастровий номер 0521085000:04:003:0016

100. ОСОБА_98, кадастровий номер 0521085000:04:003:0011

101. ОСОБА_99, кадастровий номер 0521085000:04:002:0034

102. ОСОБА_100, кадастровий номер 0521085000:04:005:0024

103. ОСОБА_101, кадастровий номер 0521085000:04:003:0014

104. ОСОБА_102, кадастровий номер 0521085000:04:002:0027

105. ОСОБА_103, кадастровий номер 0521085000:04:004:0076

106. ОСОБА_104, кадастровий номер 0521085000:04:001:0021

107. ОСОБА_104, кадастровий номер 0521085000:04:001:0022

108. ОСОБА_105, кадастровий номер 0521085000:04:002:0019

109. ОСОБА_106, кадастровий номер 0521085000:04:002:0001

110. ОСОБА_107, кадастровий номер 0521085000:04:001:0005

111. ОСОБА_108, кадастровий номер 0521085000:04:001:0069

112. ОСОБА_109, кадастровий номер 0521085000:04:001:0003

113. ОСОБА_110, кадастровий номер 0521085000:04:001:0052

114. ОСОБА_69, кадастровий номер 0521084200:05:005:0015

115. ОСОБА_111, кадастровий номер 0521084200:05:005:0036

116. ОСОБА_112, ОСОБА_113 та ОСОБА_114, кадастровий номер 0521085000:04:002:0066

117. ОСОБА_115, кадастровий номер 0521080300:05:003:0058

118. ОСОБА_116, кадастровий номер 0521080200:05:001:0030

119. ОСОБА_117, кадастровий номер 0521080200:07:001:0017

120. ОСОБА_118, кадастровий номер 0521080200:06:003:0035

121. ОСОБА_119, кадастровий номер 0521080200:05:001:0182

122. ОСОБА_120, кадастровий номер 0521080200:05:001:0070

123. ОСОБА_121, кадастровий номер 0521080200:05:001:0159

124. ОСОБА_122, кадастровий номер 0521080300:05:003:

125. ОСОБА_123, кадастровий номер 0521080300:05:003:0056

126. ОСОБА_124, кадастровий номер 0521080300:06:003:0061

127. ОСОБА_125, кадастровий номер 0521080300:06:002:0082

128. ОСОБА_126, кадастровий номер 0521080800:02:002:0020

129. ОСОБА_127, кадастровий номер 0521080800:02:003:0084

130. ОСОБА_128, кадастровий номер 0521080800:02:002:0019

131. ОСОБА_129, кадастровий номер 0521080300:06:002:0024

132. ОСОБА_130, кадастровий номер 0521084200:05:005:0001

133. ОСОБА_131, кадастровий номер 0521084200:05:005:0007

134. ОСОБА_132, кадастровий номер 0521085000:04:004:0071

135. ОСОБА_133 та ОСОБА_105, кадастровий номер 0521085000:04:002:0018

136. ОСОБА_134, кадастровий номер 0521085000:04:004:0068

137. ОСОБА_135, кадастровий номер 0521085000:04:003:0018

138. ОСОБА_136 та ОСОБА_137, кадастровий номер 0521085000:04:004:0014

139. ОСОБА_138, кадастровий номер 0521085000:04:002:0008

140. ОСОБА_139, кадастровий номер 0521083800:02:003:0319

141. ОСОБА_140, кадастровий номер 0521083800:04:001:0063

142. ОСОБА_141, кадастровий номер 0521083800:02:003:0313

143. ОСОБА_142, кадастровий номер 0521083800:02:002:0271

144. ОСОБА_143, кадастровий номер 0521083800:02:002:0309

145. ОСОБА_144, кадастровий номер 0521083800:02:002:0282

146. ОСОБА_145, кадастровий номер 0521083800:02:001:0165

147. ОСОБА_146, кадастровий номер 0521083800:02:001:0144

148. ОСОБА_147, кадастровий номер 0521083800:04:001:0033

149. ОСОБА_148, кадастровий номер 0521083800:02:002:0317

150. ОСОБА_149, кадастровий номер 0521083800:04:001:0054

151. ОСОБА_150, кадастровий номер 0521084800:04:000:0297

152. ОСОБА_151, кадастровий номер 0521084800:04:000:0573

153. ОСОБА_152, кадастровий номер 0521084800:04:000:0255

154. ОСОБА_153, кадастровий номер 0521084800:04:000:0490

155. ОСОБА_153, кадастровий номер 0521084800:04:000:1388

156. ОСОБА_154, кадастровий номер 0521084800:04:000:0016

157. ОСОБА_155, кадастровий номер 0521084800:04:000:1183

158. ОСОБА_156, кадастровий номер 0521084800:04:000:0117

159. ОСОБА_157, кадастровий номер 0521084800:04:000:0277

160. ОСОБА_158, кадастровий номер 0521084800:04:000:0495

161. ОСОБА_159, кадастровий номер 0521084800:04:000:0488

162. ОСОБА_160, кадастровий номер 0521084800:04:000:0210

163. ОСОБА_161, кадастровий номер 0521084800:04:000:0094

164. ОСОБА_162, кадастровий номер 0521084800:04:000:0048

165. ОСОБА_163, кадастровий номер 0521084800:04:000:0077

166. ОСОБА_164, кадастровий номер 0521084800:04:000:0085

167. ОСОБА_165, кадастровий номер 0521084800:04:000:0280

168. ОСОБА_166, кадастровий номер 0521084800:04:000:0719

169. ОСОБА_167 (ОСОБА_168), кадастровий номер 0521084800:04:000:0560

170. ОСОБА_169, кадастровий номер 0521084800:04:000:2044

171. ОСОБА_170, кадастровий номер 0521084800:04:000:2033

172. ОСОБА_171, кадастровий номер 0521083700:02:002:0141

173. ОСОБА_172, кадастровий номер 0521084500:06:004:0004

174. ОСОБА_173, кадастровий номер 0521084800:04:000:0545

175. ОСОБА_174, кадастровий номер 0521084800:04:000:2031

176. ОСОБА_175, кадастровий номер 0521084800:04:000:0407

177. ОСОБА_176, кадастровий номер 0521084800:04:000:0306

178. ОСОБА_177, кадастровий номер 0521084800:04:000:0298

179. ОСОБА_178, кадастровий номер 0521084800:04:000:0455

180. ОСОБА_179, кадастровий номер 0521084800:04:000:0548

181. ОСОБА_180, кадастровий номер 0521084800:04:000:0087

182. ОСОБА_181, кадастровий номер 0521084800:04:000:1430

183. ОСОБА_182, кадастровий номер 0521084800:04:000:0227 184. На земельну ділянку ОСОБА_183, кадастровий номер 0521084800:04:000:0670

185. ОСОБА_184, кадастровий номер 0521084800:04:000:1718

186. ОСОБА_185, кадастровий номер 0521084800:04:000:0359

187. ОСОБА_184, кадастровий номер 0521084800:04:000:1720

188. ОСОБА_186, кадастровий номер 0521084500:06:006:0084

189. ОСОБА_187, кадастровий номер 0521084500:04:003:0075

190. ОСОБА_188, кадастровий номер 0521084500:04:003:0069

191. ОСОБА_189, кадастровий номер 0521084500:04:003:0082

192. ОСОБА_190, кадастровий номер 0521084500:04:003:0078

193. ОСОБА_191, кадастровий номер 0521084500:04:003:0070

194. ОСОБА_192, кадастровий номер 0521084500:04:003:0074

195. ОСОБА_193, кадастровий номер 0521084500:04:003:0090

196. ОСОБА_194, кадастровий номер 0521084500:04:003:0072

197. ОСОБА_195, кадастровий номер 0521084500:06:001:0049

198. ОСОБА_196, кадастровий номер 0521080800:02:001:0047

199. ОСОБА_197, кадастровий номер 0521080800:03:001:0017

200. ОСОБА_198, кадастровий номер 0521080800:03:002:0053

201. ОСОБА_199, кадастровий номер 0521080800:03:002:0012

202. ОСОБА_199, кадастровий номер 0521080800:03:002:0014

203. ОСОБА_199, кадастровий номер 0521080800:03:002:0013

204. ОСОБА_200, кадастровий номер 0521080800:02:003:0027

205. ОСОБА_201, кадастровий номер 0521080200:06:004:0012

206. ОСОБА_202, кадастровий номер 0521080200:05:001:0238

207. ОСОБА_203, кадастровий номер 0521080200:06:001:0079

208. ОСОБА_204, кадастровий номер 0521080200:05:002:0146

209. ОСОБА_205, кадастровий номер 0521080200:05:002:0135

210. ОСОБА_206, кадастровий номер 0521080200:06:001:0097

211. ОСОБА_207, кадастровий номер 0521080200:06:001:0074

212. ОСОБА_208, кадастровий номер 0521080200:06:001:0063

213. ОСОБА_207, кадастровий номер 0521080200:06:001:0075

214. ОСОБА_209, кадастровий номер 0521080200:06:001:0061

215. ОСОБА_210, кадастровий номер 0521080200:05:002:0156

216. ОСОБА_211, кадастровий номер 0521080200:06:001:0046

217. ОСОБА_212, кадастровий номер 0521080300:05:002:0013

218. ОСОБА_213, кадастровий номер 0521080300:05:003:0057

219. ОСОБА_214, кадастровий номер 0521084800:04:000:0302

220. ОСОБА_215, кадастровий номер 0521084800:04:000:1960

221. ОСОБА_216, кадастровий номер 0521084800:04:000:1962

222. ОСОБА_217, кадастровий номер 0521084800:04:000:1491

223. ОСОБА_218, кадастровий номер 0521080200:06:001:0057

224. ОСОБА_219, кадастровий номер 0521084800:04:000:1959

225. ОСОБА_220, кадастровий номер 0521080200:05:002:0138

226. ОСОБА_221, кадастровий номер 0521080200:05:002:0140

227. ОСОБА_222, кадастровий номер 0521080200:05:001:0045

228. ОСОБА_223, кадастровий номер 0521080200:06:001:0056

229. ОСОБА_224, кадастровий номер 0521080200:05:001:0057

230. ОСОБА_225, кадастровий номер 0521080200:05:002:0237

231. ОСОБА_226, кадастровий номер 0521080200:05:001:0248

232. ОСОБА_227, кадастровий номер 0521080200:06:001:0051

233. ОСОБА_228, кадастровий номер 0521080200:05:001:0053

234. ОСОБА_229, кадастровий номер 0521080200:06:004:0011

235. ОСОБА_230, кадастровий номер 0521080200:05:002:0216

236. ОСОБА_231, кадастровий номер 0521080200:06:003:0039

237. ОСОБА_232, кадастровий номер 0521080200:05:002:0153

238. ОСОБА_233, кадастровий номер 0521080200:05:002:0102

239. ОСОБА_234, кадастровий номер 0521080200:06:004:0030

240. ОСОБА_235, кадастровий номер 0521080200:06:001:0032

241. ОСОБА_236, кадастровий номер 0521080200:05:002:0210

242. ОСОБА_237, кадастровий номер 0521080200:05:001:0112

243. ОСОБА_238, кадастровий номер 0521080200:06:003:0031

244. ОСОБА_239, кадастровий номер 0521080200:06:001:0078

245. ОСОБА_240, кадастровий номер 0521080200:05:001:0023

246. ОСОБА_241, кадастровий номер 0521080200:05:002:0052

247. ОСОБА_242, кадастровий номер 0521080200:05:001:0201

248. ОСОБА_243, кадастровий номер 0521080200:05:002:0195

249. ОСОБА_244, кадастровий номер 0521080200:06:004:0038

250. ОСОБА_245, кадастровий номер 0521080200:05:002:0181

251. ОСОБА_246, кадастровий номер 0521080200:06:001:0077

252. ОСОБА_247, кадастровий номер 0521080200:05:002:0211

253. ОСОБА_248, кадастровий номер 0521080200:06:001:0048

254. ОСОБА_249, кадастровий номер 0521080200:05:002:0024

255. ОСОБА_250, кадастровий номер 0521080200:05:002:0150

256. ОСОБА_251, кадастровий номер 0521080200:05:002:0149

257. ОСОБА_252, кадастровий номер 0521080200:05:001:0273

258. ОСОБА_253, кадастровий номер 0521080200:06:001:0052

259. ОСОБА_254, кадастровий номер 0521080200:05:001:0080

260. ОСОБА_255, кадастровий номер 0521080200:06:001:0071

261. ОСОБА_256, кадастровий номер 0521080200:05:002:0034

262. ОСОБА_257, кадастровий номер 0521080200:05:002:0215

263. ОСОБА_258, кадастровий номер 0521080200:05:002:0180

264. ОСОБА_259, кадастровий номер 0521080200:05:001:0026

265. ОСОБА_260, кадастровий номер 0521080200:05:001:0097

266. ОСОБА_261, кадастровий номер 0521080200:05:002:0143

267. ОСОБА_262, кадастровий номер 0521080200:05:002:0217

268. ОСОБА_263, кадастровий номер 0521080200:05:002:0155

269. ОСОБА_264, кадастровий номер 0521080200:05:002:0221

270. ОСОБА_265, кадастровий номер 0521080200:05:001:0296

271. ОСОБА_266, кадастровий номер 0521080200:06:001:0050

272. ОСОБА_267, кадастровий номер 0521080200:05:002:0220

273. ОСОБА_268, кадастровий номер 0521080200:05:001:0149

274. ОСОБА_269, кадастровий номер 0521080200:05:002:0044

275. ОСОБА_270, кадастровий номер 0521080200:05:002:0036

276. ОСОБА_271, кадастровий номер 0521080200:06:003:0048

277. ОСОБА_272, кадастровий номер 0521080200:06:001:0065

278. ОСОБА_273, кадастровий номер 0521080200:05:002:0151

279. ОСОБА_274, кадастровий номер 0521080200:05:002:0219

280. ОСОБА_275, кадастровий номер 0521080200:05:002:0218

281. ОСОБА_276, кадастровий номер 0521080200:05:001:0233

282. ОСОБА_277, кадастровий номер 0521080200:05:002:0088

283. ОСОБА_278, кадастровий номер 0521080200:06:001:0096

284. ОСОБА_279, кадастровий номер 0521080200:06:001:0092

285. ОСОБА_280, кадастровий номер 0521080200:05:002:0169

286. ОСОБА_281, кадастровий номер 0521080200:05:002:0157

287. ОСОБА_282, кадастровий номер 0521080200:07:001:0014

288. ОСОБА_283, кадастровий номер 0521080200:05:002:0200

289. ОСОБА_284, кадастровий номер 0521080200:06:004:0032

290. ОСОБА_285, кадастровий номер 0521080200:05:001:0241

291. ОСОБА_286, кадастровий номер 0521080200:05:002:0136

292. ОСОБА_287, кадастровий номер 0521080200:05:002:0069

293. ОСОБА_288, кадастровий номер 0521080200:05:001:0218.

294. ОСОБА_289, кадастровий номер 0521080200:05:002:0233

295. ОСОБА_290, кадастровий номер 0521080200:06:001:0020

296. ОСОБА_291, кадастровий номер 0521080300:06:004:0073

297. ОСОБА_292, кадастровий номер 0521080300:05:002:0053

298. ОСОБА_293, кадастровий номер 0521084500:05:001:0070

299. ОСОБА_294, кадастровий номер 0521080800:02:002:0075

300. ОСОБА_295, кадастровий номер 0521080800:02:002:0011

301. ОСОБА_296, кадастровий номер 0521080800:03:002:0028

302. ОСОБА_297, кадастровий номер 0521085000:04:001:0076

303. ОСОБА_298, кадастровий номер 0521080300:06:003:0022

304. ОСОБА_299, кадастровий номер 0521080300:06:003:0020

305. ОСОБА_300, кадастровий номер 0521080300:06:003:0023

306. ОСОБА_301, кадастровий номер 0521080300:06:001:0010

307. ОСОБА_302, кадастровий номер 0521080300:05:003:0046

308. ОСОБА_303, кадастровий номер 0521080300:05:003:0109

309. ОСОБА_304, кадастровий номер 0521080300:05:004:0064

310. ОСОБА_305, кадастровий номер 0521080300:05:002:0094

311. ОСОБА_305, кадастровий номер 0521080300:05:002:0018

312. ОСОБА_306, кадастровий номер 0521080300:05:002:0070

313. ОСОБА_307, кадастровий номер 0521080300:05:004:0013

314. ОСОБА_308, кадастровий номер 0521080300:06:003:0019

315. ОСОБА_309, кадастровий номер 0521080300:06:002:0064

316. ОСОБА_310, кадастровий номер 0521080300:06:001:0037

317. ОСОБА_311, кадастровий номер 0521080300:05:003:0082

318. ОСОБА_312, кадастровий номер 0521080300:05:004:0021

319. ОСОБА_312, кадастровий номер 0521080300:06:003:0018

320. ОСОБА_313, кадастровий номер 0521080300:06:004:0080

321. ОСОБА_310, кадастровий номер 0521080300:06:001:0035

322. ОСОБА_314, кадастровий номер 0521080300:05:004:0060

323. ОСОБА_310, кадастровий номер 0521080300:06:001:0036

324. ОСОБА_315, кадастровий номер 0521080300:06:003:0031

325. ОСОБА_316, кадастровий номер 0521080300:06:002:0045

326. ОСОБА_317, кадастровий номер 0521080300:05:003:0020

327. ОСОБА_318, кадастровий номер 0521080300:06:001:0058

328. ОСОБА_319, кадастровий номер 0521080300:05:004:0048

329. ОСОБА_320, кадастровий номер 0521080300:05:004:0007

330. ОСОБА_321, кадастровий номер 0521080300:06:001:0031

331. ОСОБА_322, кадастровий номер 0521080300:05:004:0008

332. ОСОБА_323, кадастровий номер 0521080300:05:003:0103

333. ОСОБА_324, кадастровий номер 0521080300:05:004:0051

334. ОСОБА_325, кадастровий номер 0521080300:05:003:0039

335. ОСОБА_326, кадастровий номер 0521080300:05:003:0111

336. ОСОБА_327, кадастровий номер 0521080300:06:003:0011

337. ОСОБА_327, кадастровий номер 0521080300:06:003:0012

338. ОСОБА_328, кадастровий номер 0521080300:05:004:0079

339. ОСОБА_329, кадастровий номер 0521080300:05:004:0049

340. ОСОБА_330, кадастровий номер 0521080300:06:002:0076

341. ОСОБА_331, кадастровий номер 0521080300:06:003:0006

342. ОСОБА_332, кадастровий номер 0521080300:05:003:0138

343. ОСОБА_333, кадастровий номер 0521080300:05:003:0071

344. ОСОБА_334, кадастровий номер 0521080300:05:003:0087

345. ОСОБА_324, кадастровий номер 0521080300:05:004:0050

346. ОСОБА_335, кадастровий номер 0521080300:05:004:0027

347. ОСОБА_336, кадастровий номер 0521080300:05:003:0038

348. ОСОБА_337, кадастровий номер 0521080300:05:003:0053

349. ОСОБА_338, кадастровий номер 0521080300:05:003:0024

350. ОСОБА_339, кадастровий номер 0521080800:02:001:0072

351. ОСОБА_340, кадастровий номер 0521080800:02:002:0028

352. ОСОБА_341, кадастровий номер 0521080300:05:004:0083

353. ОСОБА_342, кадастровий номер 0521080800:02:003:0039

354. ОСОБА_343, кадастровий номер 0521080800:02:003:0040

355. ОСОБА_344, кадастровий номер 0521080300:05:003:0134

356. ОСОБА_345, кадастровий номер 0521080300:06:003:0014

357. ОСОБА_346, кадастровий номер 0521083700:02:003:0017

358. ОСОБА_347, кадастровий номер 0521083700:02:001:0050

359. ОСОБА_348, кадастровий номер 0521083700:02:001:0164

360. ОСОБА_349, кадастровий номер 0521083700:02:001:0054

361. ОСОБА_350, кадастровий номер 0521083700:02:001:0131

362. ОСОБА_351, кадастровий номер 0521080300:06:001:0064

363. ОСОБА_352, кадастровий номер 0521080300:06:001:0055

364. ОСОБА_353, кадастровий номер 0521083700:02:001:0082

365. ОСОБА_354, кадастровий номер 0521083700:02:002:0034

366. ОСОБА_353, кадастровий номер 0521083700:02:001:0083

367. ОСОБА_355, кадастровий номер 0521083700:02:003:0014

368. ОСОБА_356, кадастровий номер 0521083700:02:001:0075

369. ОСОБА_346, кадастровий номер 0521083700:02:003:0016

370. ОСОБА_357, кадастровий номер 0521080300:06:002:0051

371. отляр ОСОБА_358, кадастровий номер 0521085000:04:002:0041

372. ОСОБА_359, кадастровий номер 0521080300:05:003:0016

373. ОСОБА_360, кадастровий номер 0521080300:05:004:0044

374. ОСОБА_361, кадастровий номер 0521080800:03:001:0113

375. ОСОБА_362, кадастровий номер 0521080300:05:003:0086

376. ОСОБА_340, кадастровий номер 0521080800:02:002:0027

377. ОСОБА_363, кадастровий номер 0521080800:03:002:0025

378. ОСОБА_364, кадастровий номер 0521080800:03:001:0020

379. ОСОБА_365, кадастровий номер 0521080800:03:001:0019

380. ОСОБА_366, кадастровий номер 0521080800:03:002:0026

381. ОСОБА_367, кадастровий номер 0521080800:03:001:0018

382. ОСОБА_368, кадастровий номер 0521080800:03:001:0073

383. ОСОБА_369, кадастровий номер 0521080800:02:001:0077.

384. ОСОБА_370, кадастровий номер 0521080800:02:002:0077

385. ОСОБА_371, кадастровий номер 0521080800:02:001:0031

386. ОСОБА_83, кадастровий номер 0521080800:02:002:0073

387. ОСОБА_372, кадастровий номер 0521080800:03:002:0049

388. ОСОБА_373, кадастровий номер 0521080800:02:002:0079

389. ОСОБА_374, кадастровий номер 0521080800:02:002:0023

390. ОСОБА_375, кадастровий номер 0521080800:02:001:0075

391. ОСОБА_376, кадастровий номер 0521080800:02:001:0042

392. ОСОБА_377, кадастровий номер 0521080800:02:002:0017

393. ОСОБА_378, кадастровий номер 0521080800:02:003:0016

394. ОСОБА_295, кадастровий номер 0521080800:02:002:0010

395. ОСОБА_379, кадастровий номер 0521080800:02:003:0024

396. ОСОБА_379, кадастровий номер 0521080800:02:003:0023

397. ОСОБА_374, кадастровий номер 0521080800:02:002:0026

398. ОСОБА_380 та ОСОБА_381, кадастровий номер 0521083700:02:002:0068

399. ОСОБА_380 та ОСОБА_381, кадастровий номер 0521083700:02:002:0069

400. ОСОБА_382, кадастровий номер 0521083700:02:003:0039

401. ОСОБА_383, кадастровий номер 0521083700:02:001:0149

402. ОСОБА_384, кадастровий номер 0521083700:02:001:0057

403. ОСОБА_347, кадастровий номер 0521083700:02:001:0143

404. ОСОБА_83, кадастровий номер 0521080800:02:002:0072

405. ОСОБА_385, кадастровий номер 0521080800:03:001:0015

406. ОСОБА_386, кадастровий номер 0521080800:03:002:0064

407. ОСОБА_387, кадастровий номер 0521080800:02:003:0012

408. ОСОБА_388, кадастровий номер 0521080800:02:001:0076

409. ОСОБА_88, кадастровий номер 0521080800:02:001:0074

410. ОСОБА_389, кадастровий номер 0521080800:02:002:0013

411. ОСОБА_390, кадастровий номер 0521080800:02:003:0008

412. ОСОБА_391, кадастровий номер 0521080800:02:001:0063

413. ОСОБА_364, кадастровий номер 0521080800:02:001:0051

414. ОСОБА_392, кадастровий номер 0521080800:03:001:0071

415. ОСОБА_393, кадастровий номер 0521080300:05:003:0050

416. ОСОБА_394, кадастровий номер 0521080300:05:003:0106

417. ОСОБА_394, кадастровий номер 0521080300:05:003:0107

418. ОСОБА_395 Хомічни, кадастровий номер 0521080300:05:004:0006

419. ОСОБА_396, кадастровий номер 0521080300:05:003:0044

420. ОСОБА_360, кадастровий номер 0521080300:05:004:0043

421. ОСОБА_397, кадастровий номер 0521080300:05:003:0030

422. ОСОБА_362, кадастровий номер 0521080300:05:003:0085

423. ОСОБА_398, кадастровий номер 0521080300:05:003:0108

424. ОСОБА_399, кадастровий номер 0521080300:06:001:0009

425. ОСОБА_400, кадастровий номер 0521080300:05:004:0046

426. ОСОБА_294, кадастровий номер 0521080800:02:002:0074

427. ОСОБА_401, кадастровий номер 0521080800:02:001:0062

428. ОСОБА_402, кадастровий номер 0521080800:03:001:0048

429. ОСОБА_387, кадастровий номер 0521080800:02:003:0011

430. ОСОБА_403, кадастровий номер 0521083700:02:002:0060

431. ОСОБА_404, кадастровий номер 0521083700:02:001:0028

432. ОСОБА_405, кадастровий номер 0521083700:02:002:0138

433. ОСОБА_406, кадастровий номер 0521083700:02:001:0098

434. ОСОБА_407, кадастровий номер 0521083700:02:001:0037

435. ОСОБА_408, кадастровий номер 0521083700:02:001:0087

436. ОСОБА_409, кадастровий номер 0521083700:02:001:0032

437. ОСОБА_410, кадастровий номер 0521083700:02:001:0034

438. ОСОБА_411, кадастровий номер 0521083700:02:001:0003.

Витребувані судом докази подати належним чином оформлені разом з супровідним листом через канцелярію Господарського суду Вінницької області.

9. Ухвалу надіслати рекомендованим листом з повідомленням про вручення поштового відправлення згідно переліку.

Відповідно до ч. 1 ст. 18 ГПК України, судові рішення, що набрали законної сили, є обов'язковими до виконання всіма органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими та службовими особами, фізичними і юридичними особами та їх об'єднаннями на всій території України.

Звернути увагу сторін на те, що відповідно до ст.135 Господарського процесуального кодексу України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, зокрема, за ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу.

Згідно ч.1 ст. 235 ГПК України, ухвала набирає законної сили негайно після її оголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом чи Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Тісецький С.С.

Віддрук. прим.:

1 - до справи;

2 - ПАТ "Браїлівське" (вул. Заводська, 7, смт. Браїлів, Жмеринський р-н, Вінницька обл., 23130);

3 - арбітражному керуючому ОСОБА_2 (вул. Соборна, 8, м. Вінниця, 21050, а/с 8060);

4 - ОСОБА_1 (вул. М.Оводова, 38, кім. 304, м. Вінниця, 21050);

5 - Вінницькій обласній філії КП "Центр державної реєстрації" (вул. Хмельницьке шосе, 82, офіс, 7/5, м. Вінниця, 21036);

6 - ТОВ "Браїлівське" (вул. Центральна, 6-А, с. Даньківка, Тульчинський р-н, Вінницька обл., 23610);

7 - Жмеринській РДА Вінницької області (вул. Б.Хмельницького, 14, м.Жмеринка, Вінницька обл., 23100)

СудГосподарський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення02.10.2018
Оприлюднено04.10.2018
Номер документу76902276
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —902/536/15

Ухвала від 22.03.2024

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Ухвала від 21.02.2024

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Ухвала від 19.05.2020

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Ухвала від 14.04.2020

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Ухвала від 05.03.2020

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Ухвала від 04.02.2020

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Ухвала від 03.02.2020

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Судовий наказ від 09.01.2020

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Судовий наказ від 09.01.2020

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

Судовий наказ від 09.01.2020

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тісецький С.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні