Ухвала
від 08.10.2018 по справі 33/51-а
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа№33/51-А

УХВАЛА

З ОСОБА_1 СТОРОНИ У ОСОБА_2

08 жовтня 2018 року м. Львів

Львівський окружний адміністративний суд, суддя Гавдик З.В., секретар судового засідання Палюк М.М., розглянувши в судовому засіданні заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області про заміну стягувача у виконавчому листі № 33/51-А за

позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Червонограді, представник - не прибув до Державного підприємства Львіввугілля , представник - не прибув про стягнення заборгованості

ВСТАНОВИВ:

Львівським окружним адміністративним судом отримано заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області про заміну стягувача у виконавчому листі, у якій заявник просить замінити стягувача Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Червонограді Львівської області на правонаступника - Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області.

Вказана заява обгрунтована тим, що Господарським судом Львівської області 04.03.2008 року видано виконавчий лист у справі № 33/51-А на примусове виконання постанови Господарського суду Львівської області від 21.02.2008 року.

Згідно з інформації з Єдиного державного реєстру юридичних, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань 12.07.2018 року внесено запис про припинення юридичної особи Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Червонограді Львівської області. Правонаступником Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Червонограді Львівської області є Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області

У зв'язку з чим, необхідно здійснити заміну стягувача у виконавчому листі.

Представники сторін в судове засідання не прибули.

При прийнятті ухвали, суд виходить з наступного:

Згідно ч. 1 ст. 379 КАС України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Згідно ч. 4 ст. 379 КАС України положення цієї статті застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

Судом встановлено, що згідно інформації з ЄДР внесено запис про припинення Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Червонограді Львівської області, правонаступником якого є Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області.

Таким чином, суд вбачає підстави для задоволення заяви Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області у справі та заміни сторони у виконавчому листі.

Керуючись ст.ст.248, 379, 293-295, підп.15.5 п.15 Перехідних положень КАС України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області про заміну стягувача у виконавчому листі - задовольнити повністю.

Замінити стягувача у виконавчому листі № 33/51-А від 04.03.2008 року з примусового виконання постанови Господарського суду Львівської області від 21.02.2008 року у справі № 33/51-А з Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Червонограді Львівської області на Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області (79041, Львівська область, місто Львів, вулиця Героїв УПА, 73/8, код ЄДРПОУ 41322361).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом п'ятнадцяти днів з дня її складення.

Ухвала складена у повному обсязі 10.10.2018 року.

Суддя Гавдик З.В.

Дата ухвалення рішення08.10.2018
Оприлюднено11.10.2018
Номер документу77042867
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —33/51-а

Ухвала від 08.10.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гавдик Зіновій Володимирович

Постанова від 21.02.2008

Господарське

Господарський суд Львівської області

Цікало А.І.

Ухвала від 07.02.2008

Господарське

Господарський суд Львівської області

Цікало А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні