Ухвала
від 22.10.2018 по справі 523/7572/18
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 523/7572/18

Провадження №2/523/3550/18

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"22" жовтня 2018 р.

Суворовський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого судді - Кисельова В.К.,

при секретарі судового засідання - Дзюба Г.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду № 21 матеріли цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення аліментів на неповнолітніх дітей, про стягнення коштів на утримання дружини по догляду за дитиною до трьох років , -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Суворовського районного суду м. Одеси знаходиться цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення аліментів на неповнолітніх дітей, про стягнення коштів на утримання дружини по догляду за дитиною до трьох років .

Позивач надала до суду заяву про витребування доказів, а саме: Витребувати у адміністрації Державної прикордонної служби України (01601, м. Київ, вул. Володимирська, 30) інформацію стосовно перетинання Державного кордону України ОСОБА_2, громадянином України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_1 з 2016 року та по сьогоднішній день, а також інформацію про причини і підстави таких перетинань, про документ, за яким було здійснено перетинання; Витребувати від ПАТ УкрСиббанк (вулиця Романа Кармена, 21-а, м.Одеса, 65058) відомості щодо відкриття рахунків та щодо руху коштів по ним с 2016 року по сьогоднішній день з зазначенням залишку на рахунках на ім'я ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_1; Витребувати від керівника ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ОСОБА_3 СЕРВІС КОМПАНІЇ ДЖІ -ОСОБА_4 СЕРВІСІЗ ЛІМІТЕД , 65045, АДРЕСА_1; ЄДРПОУ 31506347) відомості та документи щодо працевлаштування ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2, зокрема і по договорам про надання послуг з посередництва у працевлаштуванні на роботу за кордоном з 2016 року та по сьогоднішній день, у тому числі: щодо доходу (заробітку), зокрема відомості про базову ставку, понаднормові, відпускні та інші доплати і компенсації, щодо рахунку, на який здійснювалася виплата доходу (заробітку), відомості щодо періодичності рейсів, копії особової справи та всіх документів вказаної особи, копії договорів (угод, контрактів, додаткових угод, додатків тощо) з роботодавцями, представниками, щодо роботи на судах, копії послужної книжки моряка та довідок про плавання за всі періоди; Витребувати від керівника Територіального сервісного центру 5142 Регіонального сервісного центру в Одеській області МВС України (65033, м. Одеса, вул. Аеропортівська, 29-а) відомості щодо транспортних засобів, що значиться за ОСОБА_2, громадянином України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2, або раніше за ним значилися, завірені копії всіх документів стосовно вказаних автомобілів щодо всіх власників, у тому числі довідки-рахунки, дослідження вартості автомобіля, угоди купівлі-продажу та інші.

Витребувати від Державної міграційної служби (01001, м. Київ, вул. Володимирська, 9) відомості щодо оформлення або продовження строку дії посвідчення особи моряка (паспорта моряка) на ім'я ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2; Витребувати від Адміністрації Херсонського морського порту ДП Адміністрація морських портів України (73000, м. Харків, пр. Ушакова, 4) відомості про оформлення або продовження строку дії посвідчення моряка (паспорта моряка) на ім'я ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2 та завірені копії всіх наявних документів вказаної особи, у тому числі документи про освіту, заяву-анкету, документи, що підтверджують несення служби на борту судна та інше; Витребувати від Адміністрації Одеського морського порту ДП Адміністрація морських портів (65014, м. Одеса, вул. Успенська, 4) відомості про оформлення або продовження строку дії посвідчення особи моряка на ім'я ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2, та завірені копії всіх наявних документів вказаної особи, у тому числі документи про освіту, заяву-анкету, документи, що підтверджують несення служби на борту судна та інше; Витребувати від Адміністрації Миколаївського морського порту ДП Адміністрація морських портів (54002, м. Миколаїв, вул. Заводська, 23) відомості про оформлення або продовження строку дії посвідчення особи моряка на ім'я ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2, та завірені копії всіх наявних документів вказаної особи, у тому числі документи про освіту, заяву-анкету, документи, що підтверджують несення служби на борту судна та інше; Витребувати від Адміністрації Ізмаїльського морського порту ДП Адміністрація морських портів (68609, м. Ізмаїл, вул. Луки Капікраяна, 4) відомості про оформлення або продовження строку дії посвідчення особи моряка на ім'я ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2, та завірені копії всіх наявних документів вказаної особи, у тому числі документи про освіту, заяву-анкету, документи, що підтверджують несення служби на борту судна та інше; Витребувати від Інспекції з питань підготовки та дипломування моряків (04080, м. Київ, вул. Оленівська, 25) відомості про навчання, підготовку та дипломування ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2, копії всіх наявних документів вказаної особи.

У зв'язку з чим, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 84 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення аліментів на неповнолітніх дітей, про стягнення коштів на утримання дружини по догляду за дитиною до трьох років - задовольнити.

1.Витребувати у адміністрації Державної прикордонної служби України (01601, м. Київ, вул. Володимирська, 30) інформацію стосовно перетинання Державного кордону України ОСОБА_2, громадянином України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_1 з 2016 року та по сьогоднішній день, а також інформацію про причини і підстави таких перетинань, про документ, за яким було здійснено перетинання.

2.Витребувати від ПАТ УкрСиббанк (вулиця Романа Кармена, 21-а, м.Одеса, 65058) відомості щодо відкриття рахунків та щодо руху коштів по ним с 2016 року по сьогоднішній день з зазначенням залишку на рахунках на ім'я ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_1.

3.Витребувати від керівника ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ОСОБА_3 СЕРВІС КОМПАНІЇ ДЖІ -ОСОБА_4 СЕРВІСІЗ ЛІМІТЕД , 65045, АДРЕСА_1; ЄДРПОУ 31506347) відомості та документи щодо працевлаштування ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2, зокрема і по договорам про надання послуг з посередництва у працевлаштуванні на роботу за кордоном з 2016 року та по сьогоднішній день, у тому числі: щодо доходу (заробітку), зокрема відомості про базову ставку, понаднормові, відпускні та інші доплати і компенсації, щодо рахунку, на який здійснювалася виплата доходу (заробітку), відомості щодо періодичності рейсів, копії особової справи та всіх документів вказаної особи, копії договорів (угод, контрактів, додаткових угод, додатків тощо) з роботодавцями, представниками, щодо роботи на судах, копії послужної книжки моряка та довідок про плавання за всі періоди.

4.Витребувати від керівника Територіального сервісного центру 5142 Регіонального сервісного центру в Одеській області МВС України (65033, м. Одеса, вул. Аеропортівська, 29-а) відомості щодо транспортних засобів, що значиться за ОСОБА_2, громадянином України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2, або раніше за ним значилися, завірені копії всіх документів стосовно вказаних автомобілів щодо всіх власників, у тому числі довідки-рахунки, дослідження вартості автомобіля, угоди купівлі-продажу та інші.

5.Витребувати від Державної міграційної служби (01001, м. Київ, вул. Володимирська, 9) відомості щодо оформлення або продовження строку дії посвідчення особи моряка (паспорта моряка) на ім'я ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2.

6.Витребувати від Адміністрації Херсонського морського порту ДП Адміністрація морських портів України (73000, м. Харків, пр. Ушакова, 4) відомості про оформлення або продовження строку дії посвідчення моряка (паспорта моряка) на ім'я ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2 та завірені копії всіх наявних документів вказаної особи, у тому числі документи про освіту, заяву-анкету, документи, що підтверджують несення служби на борту судна та інше.

7.Витребувати від Адміністрації Одеського морського порту ДП Адміністрація морських портів (65014, м. Одеса, вул. Успенська, 4) відомості про оформлення або продовження строку дії посвідчення особи моряка на ім'я ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2, та завірені копії всіх наявних документів вказаної особи, у тому числі документи про освіту, заяву-анкету, документи, що підтверджують несення служби на борту судна та інше.

8.Витребувати від Адміністрації Миколаївського морського порту ДП Адміністрація морських портів (54002, м. Миколаїв, вул. Заводська, 23) відомості про оформлення або продовження строку дії посвідчення особи моряка на ім'я ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2, та завірені копії всіх наявних документів вказаної особи, у тому числі документи про освіту, заяву-анкету, документи, що підтверджують несення служби на борту судна та інше.

9.Витребувати від Адміністрації Ізмаїльського морського порту ДП Адміністрація морських портів (68609, м. Ізмаїл, вул. Луки Капікраяна, 4) відомості про оформлення або продовження строку дії посвідчення особи моряка на ім'я ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2, та завірені копії всіх наявних документів вказаної особи, у тому числі документи про освіту, заяву-анкету, документи, що підтверджують несення служби на борту судна та інше.

10.Витребувати від Інспекції з питань підготовки та дипломування моряків (04080, м. Київ, вул. Оленівська, 25) відомості про навчання, підготовку та дипломування ОСОБА_2, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_2, копії всіх наявних документів вказаної особи.

Обов'язок по виконанню ухвали суду покласти на керівників відповідних установ.

Роз'яснити, що в разі неможливості подати докази, які вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня отримання ухвали.

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також з неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом. Притягнення до відповідальності не звільняє їх обов'язку подати суду докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудСуворовський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення22.10.2018
Оприлюднено23.10.2018
Номер документу77271008
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —523/7572/18

Рішення від 07.12.2018

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кисельов В. К.

Рішення від 07.12.2018

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кисельов В. К.

Ухвала від 22.10.2018

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кисельов В. К.

Ухвала від 18.06.2018

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кисельов В. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні