Ухвала
від 22.10.2018 по справі 813/3406/17
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 813/3406/17

У Х В А Л А

з питань заміни сторони виконавчого провадження

22 жовтня 2018 року

Львівський окружний адміністративний суд у складі головуючого-судді Мартинюка В.Я., розглянувши в порядку письмового провадження заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області про заміну сторони у виконавчому провадженні з виконання рішення суду в адміністративній справі за позовом Галицького об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Львова до Дочірнього підприємства акціонерного товариства “Міжміськзв'язокбуд” фірма по будівництву міжміських комунікаційних мереж “МТМ” про стягнення заборгованості, -

В С Т А Н О В И В :

Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області звернулося із заявою про заміну сторони у виконавчому провадженні з виконання рішення суду в адміністративній справі за позовом Галицького об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Львова до Дочірнього підприємства акціонерного товариства “Міжміськзв'язокбуд” фірма по будівництву міжміських комунікаційних мереж “МТМ” про стягнення заборгованості в сумі 1252 грн. 59 коп.

Заява вмотивована тим, що Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області згідно з постанови Кабінету Міністрів України від 08.11.2017 року за №821 «Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України» являється правонаступником Галицького об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Львова.

Розглянувши подані документи і матеріали заяви, сукупно оцінивши докази, які мають значення для справи, проаналізувавши норми чинного законодавства, суд встановив наступне.

Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 08.11.2017 року за №821 «Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України» заявник являється правонаступником стягувача у виконавчому провадженні – Галицького об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Львова.

Частиною 1 статті 379 КАС України передбачено, що у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Відповідно до частини 4 цієї ж статті, положення цієї статті застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

Враховуючи те, що Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області являється правонаступником стягувача у виконавчому провадженні, суд вважає за необхідне здійснити заміну сторони виконавчого провадження та задовольнити заяву про таку заміну.

Керуючись ст.ст.243, 248, 379 підп.15.5 п.15 Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області про заміну сторони у виконавчому провадженні - задовольнити.

Замінити стягувача у виконавчому листі з виконання рішення суду в адміністративній справі за позовом Галицького об'єднаного управління Пенсійного фонду України м. Львова до Дочірнього підприємства акціонерного товариства “Міжміськзв'язокбуд” фірма по будівництву міжміських комунікаційних мереж “МТМ” про стягнення заборгованості в сумі 1252 грн. 59 коп. - на Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області (код ЄДРПОУ 13814885).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається через Львівський окружний адміністративний суд протягом п'ятнадцяти днів з дня її складення.

Суддя В.Я. Мартинюк

Дата ухвалення рішення22.10.2018
Оприлюднено24.10.2018
Номер документу77278233
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —813/3406/17

Ухвала від 22.10.2018

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мартинюк Віталій Ярославович

Постанова від 26.10.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мартинюк Віталій Ярославович

Ухвала від 06.10.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мартинюк Віталій Ярославович

Ухвала від 06.10.2017

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мартинюк Віталій Ярославович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні