Постанова
від 29.01.2010 по справі 2 – а – 14 / 2010 р.
РІПКИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2 – а – 14 / 2010 р.

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

       29 січня 2010 року                                                                смт. Ріпки  

   

       Ріпкинський районний суд Чернігівської області в складі:

головуючого - судді Шляхова В. І.,

за участю секретаря Левошко І. Г.,

представника позивача – ОСОБА_1 та відповідача,

відкрито провівши попереднє судове засідання в залі суду в смт. Ріпки у справі за адміністративним позовом Ріпкинського районного центру зайнятості – робочого органу виконавчої дирекції ОСОБА_2 загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття до ОСОБА_3, про стягнення коштів незаконно отриманої допомоги по безробіттю,

встановив:

     Позивач звернувся до адміністративного суду з позовом до відповідача, в якому просить стягнути на свою користь 452 грн. 70 коп. державної допомоги по безробіттю, які були отримані відповідачем незаконно, оскільки останній з 19 лютого по 31 березня 2009 року був працевлаштований і не мав права на отримання допомоги. Вимоги обгрунтовані тим, що за діючим законодавством ці бюджетні кошти підлягають поверненню відповідачем ОСОБА_2.

     У засіданні необмеженитй у повноваженнях представник позивача заявлені вимоги підтримала з підстав викладених у позові. Відповідач позов визнав, вказує що процесуальні наслідки йому зрозумілі і задовольняють.

     З’ясувавши викладене суд вважає що визнання позову відповідачем належить прийняти та вимоги задовольнити, оскільки відповідач добровільно скористався своїм процесуальним правом і в засіданні не здобуто доказів що при цьому порушуються чиї – небудь права, свободи або інтереси. Його дії не суперечать закону.

     На підставі ст. 112 Кодексу адміністративного судочинства України, керуючись ст. ст. 94, 111, 158 – 163, 185 - 186 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

постановив:

     Визнання позову відповідачем прийняти, позовні вимоги задовольнити.

     Стягнути з ОСОБА_3 (ідентифікаційний номер НОМЕР_1) на користь ОСОБА_2 загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, представницький орган Ріпкинський районний центр зайнятості Чернігівської області, на р/р 37178974900421, код 14249996, МФО 853592 ГУДК у Чернігівській області, 452 (чотириста п’ятдесят дві) грн. 70 коп. у рахунок ннезаконно отриманої допомоги по безробіттю.

     Судові витрати відсутні.

     Постанова набирає законної сили після закінчення строку на її оскарження.

     Заява про апеляційне оскарження може бути подана протягом десяти днів з дня  проголошення постанови до Київського апеляційного адміністративного суду через

Ріпкинський районний суд. Апеляційна скарга може бути подана протягом двадцяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження до Київського апеляційного адміністративного суду через Ріпкинський районний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції. Апеляційна скарга може бути подана без подання заяви на апеляційне оскарження протягом десяти днів з дня проголошення постанови суду у викладеному вище порядку.

Суддя                                                                              В. І. Шляхов

Дата ухвалення рішення29.01.2010
Оприлюднено08.02.2010
Номер документу7744565
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2 – а – 14 / 2010 р.

Постанова від 29.01.2010

Адміністративне

Ріпкинський районний суд Чернігівської області

Шляхов Василь Іванович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні