Ухвала
від 30.10.2018 по справі 581/703/18
ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 581/703/18

Провадження № 2/581/281/18

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

30 жовтня 2018 року сел. ОСОБА_1

Липоводолинський районний суд Сумської області в особі судді Бутенка Д.В., розглянувши матеріали позовної заяви Сільськогосподарського виробничого кооперативу Колядинець до ОСОБА_2, треті особи без права заявлення самостійних вимог на предмет спору: Комунальне підприємство Центр реєстрації майнових прав Лебединської районної ради, Товариство з обмежено відповідальністю Колядиннець 2017

про визнання недійсними договорів оренди землі,-

в с т а н о в и в :

Позивач звернувся до суду з вказаним позовом, в якому порушує питання про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки загальною площею 3,2748 га, укладений між ОСОБА_2 та ТОВ Колядинець 2017 та договору земельної ділянки загальною площею 3,1599 га, укладений між ОСОБА_2 та ТОВ Колядинець 2017 .

Позовна заява складена з дотриманням вимог ст.175 ЦПК України, справа підсудна Липоводолинському районному суду Сумської області.

Підстав для залишення без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкриті провадження у справі не вбачається.

Відповідно до вимог ч.4 ст.19 ЦПК України справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Судовий збір сплачено у розмірі передбаченому ст. 4 Закону України Про судовий збір .

Керуючись ст.ст. 19, 175, 184 , 187, 128 ч. 5, України,

у х в а л и в :

Відкрити спрощене позовне провадження у малозначній цивільній справі за позовом Сільськогосподарського виробничого кооперативу Колядинець (місцезнаходження: вул. Щастя, 23, с. Колядинець Липоводолинський район Сумська область) до ОСОБА_2 (зареєстрована за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1) треті особи без права заявлення самостійних вимог на предмет спору: Комунальне підприємство Центр реєстрації майнових прав Лебединської районної ради (місце знаходження: вул. Сумська, 12, м. Лебедин Сумська область), Товариство з обмежено відповідальністю Колядиннець 2017 (місце знаходження: вул. Незалежності, 12, с. Колядинець Липоводолинський район Сумська область), про визнання недійсними договорів оренди землі.

Призначити судове засідання на 21 листопада 2018 року на 09 год. 30 хв. за адресою: селище ОСОБА_1 вул. Роменська, 6, з викликом сторін та третіх осіб.

Роз'яснити відповідачу право подати відзив на позов з доказами на підтвердження обставин на яких він ґрунтується, включаючи документи в підтвердження дійсного рівня доходів, стану здоров'я та сімейного стану, в строк не пізніше 5 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз'яснити позивачу право подати відповідь на відзив щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення, включаючи документи в підтвердження дійсного рівня доходів, стану здоров'я та сімейного стану, в строк не пізніше 3 днів з дня отримання такого відзиву. Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз'яснити відповідачу право подати заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення, включаючи документи в підтвердження дійсного рівня доходів, стану здоров'я та сімейного стану, в строк не пізніше 3 днів з дня отримання відповіді на відзив. Копія заперечення та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади в Україні за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1811/.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку лише з підстав порушення правил підсудності.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Д. В. Бутенко

Дата ухвалення рішення30.10.2018
Оприлюднено01.11.2018
Номер документу77489695
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсними договорів оренди землі

Судовий реєстр по справі —581/703/18

Рішення від 11.01.2019

Цивільне

Липоводолинський районний суд Сумської області

Бутенко Д. В.

Ухвала від 10.12.2018

Цивільне

Липоводолинський районний суд Сумської області

Бутенко Д. В.

Ухвала від 30.10.2018

Цивільне

Липоводолинський районний суд Сумської області

Бутенко Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні